- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
csutizs #5425 üzenetére
Ez lehet több is és kevesebb is. Attól függ, hogy milyen fényerőn, miket használsz. Vagyis milyen alkalmazásokat használsz, milyen háttérfolyamatok futnak, milyen rádiókat használsz (GPS, WIFI, BT, mobilinternet, NFC), illetve mekkora a cellától való távolságod.
Ha energiatakarékos módot használsz, akkor több lehet az üzemidőd (még így is nagyon gyors a telefon), illetve ultra takarékos módban még több lehet az üzemidőd, persze akkor sok funkciót nem tudsz használni.PS: nálam pár, gyárilag telepített alkalmazás le van tiltva, manuálisan állítom mindig a szükséges fényerőt, a nem használt alkalmazásokat és rádiókat a használat után azonnal kilövöm/kikapcsolom, nem is panaszkodom az üzemidőre. 3-4 naponta kell csak töltenem a telefont
-
Wapmester
senior tag
-
Wapmester
senior tag
válasz
csutizs #2910 üzenetére
ott szolgáltatói probléma lehet, nem zajlik hálózatépítés vagy valami ? tedd csak 3G módba vagy hagyd 4g/3g/2g módba, csak GSM módba már elég gáz lenne, de mivel ott nincs gond így hiába cserélgeted a kártyákat, mert nagy valószínűséggel szolgáltatói probléma.
(#2901) VIBO: keresd meg a Beállítások/Hangok és értesítések/Hangminőség és effektek-nél dugd be a fülhallgatót és csináld végig az optimizálást, utána meglátod mennyivel jobb lesz a hangminőség
-
gmatyi88
tag
válasz
csutizs #2908 üzenetére
Páromnak ugyan ez volt ma. 15 nemfogadott hívással. 2napos a telefon kb. Mitől lehet?? Egyébként mikor fókuszál a telefon fényképezéskor nem kellene valamibkos kockát vagy rácsot előhoznia?? Totál üres a képernyő mikor lekattintom. Pl lg g2nél tudom mikor fókuszál pont a kis kocka miatt
-
icemad
nagyúr
válasz
csutizs #2677 üzenetére
Nem egyszerű, de ha belejössz, akkor nagyon sok mindenre tudod használni.
Szóval ezt kell megcsinálnod:
-elindítod a taskert
-alul rányomsz a plusz jelre
-State
-Net
-Wifi connected
-A ssid-nél kiválasztod az otthoni wifid nevét (katt a nagyító ikonra)
-Nyomsz egy visszalépést, ilyenkor feljön egy New Task ablakocska, arra rányomsz.
-Adsz neki egy nevet, pl: Zár kikapcs, de ez tetszőleges is lehet...
-Rányomsz a pipára
-Itt megint a plusz jelre kattintasz
-Display --> Keyguard
-Set - Off
Nyomsz egy vissza gombot és kész is.
Fontos, hogy a tasker fusson a háttérben, memória optimalizálókkal ne lődd ki! Különben nem fog működni.Neten olvass utána mi mindent lehet még vele megoldani. Pl a reggeli ébresztésnél a telefon bemondja a pontos időt, a névnapot, és a várható időjárást, természetesen magyarul! Itt a mobilarénán is van külön fóruma, nagyon sok leírással.
-
icemad
nagyúr
válasz
csutizs #2671 üzenetére
Van erre külön program is. Én a taskert használom, az nagyon profi cucc. Neked jó lehet még az e-robot vagy az automate it pro is. Mindegyik tudja azt, ami neked kell. Sőt, sokkal többet is. Érdemes a taskernek utána olvasni, nagyon hasznos program. Én kötelezővé tenném minden droidos telefonra.
-
válasz
csutizs #2542 üzenetére
Ha itt a topicban rászűrsz a nevemre, akkor linkeltem egy fóliát, és azt is, hogy hol lehet megvenni! Képet is tettem be róla. Én azóta azt használom, és semmi bajom vele. Gyönyörűen tapad, még a széleken is és semmi bajom vele.
Azért sokat dobott a küllemén a fém és üveg. Tehát nem lehet azt mondani, hogy a sima változat nem hozott semmi újítást. Sokkal szebb lett és a sima flat is gyönyörű!
-
Wapmester
senior tag
válasz
csutizs #2513 üzenetére
ma reggel felraktam az előlapra és hátlapra is , tökéletes méretre van vágva , 24 órát kell várni mire rendesen beáll rajta a fólia,de szerintem jó lesz, mert ilyen puha anyagból van, nem kemény, nem merev, rendesen lefedte a lehajló széleket is és ha rosszul rakod fel levehető és újra visszarakható.Nem jött fel egyenlőre a széleknél sem,mivel elég jól ragad, de majd ez idővel derül ki. Egyenlőre ez a legjobb amit találtam, az amelyik a lehajló széleket nem fedi az meg a vicc kategóriába tartozik, az átlátszó hátlapvédőhöz egy olyat kaptam ami se elől se hátul nem fedte le teljesen.
-
Wapmester
senior tag
válasz
csutizs #2504 üzenetére
ilyet próbáltál már? fedi a lehajló széleket is és előlapra, hátlapra is van, nedvesen kell felrakni https://www.youtube.com/watch?v=l1yUICCznfM
-
ntomi0730
senior tag
válasz
csutizs #2467 üzenetére
Nem a telefonod rossz!!! A párommal mi is Telenornál vagyunk. Nekem S6, Neki más típusú telefon van (3 hete vásárolt). Nála minden második hívás volt jó, mert nála is ugyanaz volt a hiba, mint Nálad. Kb 1 hete javult meg a dolog. Most tökéletes! Nálam pl. sose volt jelen ez a hiba.
-
heidrich
senior tag
válasz
csutizs #2065 üzenetére
T-s vagy? ha igen, kapcsold ki az LTE-t, az okozza. T-nél dolgozok napi szinten jönnek vissza az ügyfelek ilyen problémákkal, telefon márkától és típustól függetlenül, LTE kikapcsolása megoldja, hálózattal van a gond. Ha nem T-s vagy vagy nem használsz LTE-t, akkor passz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csutizs #2067 üzenetére
Bocsi, az elkerulte a figyelmem. 5.1.1 van rajta? Azon meg nem tapasztalt senki se "gyenge halozatot", de az eredeti sw-n igen. A masik, hogy a halozati beallitasoknal GSM/WCDMA vagy LTE van kivalasztva? Valtoztasd meg a masikra...az is segithet.
Ha egyik se nyert, akkor kifogytam hirtelen az otletekbol
Mondanam hogy vard meg a premium szerviz szolgaltatast, de meg semmi hir rola tudtommal...
-
kovecses
aktív tag
válasz
csutizs #1638 üzenetére
Napi rendszerességgel használom, semmit nem tapasztalok.
Nem hiszem, hogy beégne, akkor gyárilag nem engedélyeznének ilyen funkciót.
Szerintem ez nem az a fajta amoled (ha jól tudom ez szuper amoled és nem pentile)Ráadásul ahhoz hogy beégjen mindig azt a képet kell mutatnia huzamosabb ideig, az óra meg tudtommal legalább óránként változik...
De ha biztosra akarsz menni akkor Samsung ügyfélszolgálat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest