Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csejani
csendes tag
Helló mindenki! Nem tudom ide kell e írnom a gondomat de nem tudom h az appal vagy a telefonnal lehet e gond és hátha más is találkozott ezzel a hibával. Szóval pár napja a facebook alkalmazás hihetetlen módon elkezdte zabálni az aksim és rengeteg adatforgalmat generál. A telefon is melegszik rendesen úgy hogy nem is használom. Az értesítések felület a leggyanúsabb mert folyamatosan pörgeti körbe körbe. Találkozott már más is ezzel a gonddal? Esetleg megoldás? Teljes visszaállítás és factory reset sem oldotta meg.
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan appot ami arra lenne képes hogy a napom folyamán rögzítse gps alapján a pontos címet ahol éppen vagyok ha utasítást adok neki rá? Útnyílvántartás elkészítéséhez lenne rá szükségem.
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Nállam is frissült a rendszer 6.0.1-re . Tapasztalat hogy tényleg gördülékenyebb lett a rendszer picit sem röccen és nállam az üzemidő is nőt. Kérdésem az lenne hogy a feloldási effektust kivették? Nem találom sehol nekem nem is gond jobban tetszik így de barátnőm a sima s6 ot nem akarja frissíteni mert neki az tetszik. Válaszotok előre is köszönöm!
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az Avengers témákat nem találom sehol a téma áruházban fent vannak még valahol?
-
csejani
csendes tag
válasz
Markizmark #4476 üzenetére
Igen láttam köszi!
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulaja lettem én is egy ilyen gyönyörűségnek! Egyenlőre még csak ismerkedünk eddig minden oké bár az aksi idő még nagyon csekély de ha jól olvastam ez be fog állni pár ciklus után ugye ez így van tényleg? Vettem hozzá egy spigen neo hibrid tokot ami tökéletesen passzol minőségi darab. Üvegből volt már aki próbálta az xprotector 3d üveget ami elvileg teljesen fed? Jól passzol rá? Esetleg ezzel a tokkal használja valaki rámegy még a tok az üveglaptól a telefonra?
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Mostanában tervezem megvenni ezt a készüléket. Kérdésem az lenne hozzátok hogy mit gondoltok érdemes megvárni az S7 megjelenését talán lentebb viheti az árát? Tudom erre nehéz válaszolni inkább csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. A T-nél most hozzá tudnék jutni a 32G változathoz 179 ért tarifamegtartással jó vétel lenne vagy várjak még? Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest