- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
értem, köszi de lg nem nagyon tetszik, samsung párti se vagyok de az Edge vhogy vásárlásra ösztönöz, aztán lehet megbánom pár nap után a rendszer miatt, sose volt ilyen "zárt" rendszerű mobilom, nexusok és xiaomi, oneplus, ezeknél meg eléggé testre szabható a rendszer vagy bünti nélkül cserélhető, és ezekben mind sony szenzor volt és megszoktam a színeit, a képek minőségét,
bár megnéztem már pár összehasonlító tesztet, mindenhol azt mondják nem nagy, vagy nincs is különbség, hát én látom sajnos, élesebb a sony, nem sokkal de élesebb, és ha már kiadok majd 200 ezret akkor legyen az elérhető legjobb....
-
HUNgabus
senior tag
válasz
bulikavagyok #2176 üzenetére
köszönöm, közben én is megtaláltam az XDA-n, de nem egyértelmű a dolog ahogy ott olvasom mert lehet vmi kernel kiolvasási mizéria is és mind sony,
van itt vkinek sony modulos telefonja?
azt olvasom hogy régiónként eltérő ki mit kap, de van ahol szolgáltatói eltérések is vannak, nálunk vajon melyik van forgalomban? amit vennék az Telenor-os, van vkinek olyan Edge-je? megtenné hogy megnézi?
nagyon köszönöm -
HUNgabus
senior tag
Sziasztok, megint kerdesem lenne:
Olvasva az s6 elejen levo osszefoglalot, szeretnem kideriteni egy par napos hasznalt s6 edge-rol hogy milyen kamera modul van benne.
Kameramodul ellenőrzése: *#34971539#
Viszont az elado azt mondja hogy erre a kodra csomo mindent kiir amire ra lehet nyomni, amire is megint mas infok jelennek meg.
Ha tudna vki segiteni benne amolyan szajbaragossan azt nagyon megkoszonnem.Eleg jo aron van, fekete, 2 ev samsung garival, de en csak sony-s kamera modulosat szeretnek. Jobban tetszenek a szinei, stb.
Koszonom
-
HUNgabus
senior tag
üdvözlet
tervezem egy ilyen telefon beszerzését, keresem az első hsz között a szokásos összefoglalót de nem találtam, ezért kérdésem az lenne hogy van vmi amire oda kell figyelnem, úgy értem Pl. típushibák, 2 fajta kamera modul ( isocell vagy sony ) honnan származik a későbbi frissítések miatt, stb.
a másik, hogy tényleg van benne egy theme manager ahol elérhető sok skin, köztük dark ( fekete, ami jól nézz ki amoled kijelzőn ) és avengers-ek is?
( igaz hogy ebben csak a jobbik fajta sony mx240 modul van? )
köszönöm az észrevételeket és válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest