- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutizs
tag
válasz
guriga1234 #5426 üzenetére
Ok. Tehát ez normális?. Akksi ezt tudja kb...
-
csutizs
tag
válasz
guriga1234 #5424 üzenetére
Igen, mert előbb felkerekítettem :-)
Amúgy 50 százalékos automata fényerőn nyomom azóta.
Most 9% és 4 óra 21 perc kijelzőidő. Nem kerekítve :-) :-) :-)
A kérdésem, hogy ez nagy átlagban okés? -
csutizs
tag
Sziasztok!
17:40 perc működési, ebből 3:32 perc kijelzőidő és jelenleg 18%-on állok. Ez milyennek számít?
Elfogadható? Vagy szar akksim? Szerintetek? -
csutizs
tag
Sziasztok!
Nektek mennyi a kijelzőidőtök kb. ezzel az új 6.0.1-gyel?
Köszönöm.
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani valami normális autós tartót amibe az edge belefér vékony szilikon tokban is. Lehet univerzális is, nem baj, ha nem egy vagyon, de ne kelljen kifúrni a.műszerfalat se hozzá :-) szellőzőrostély, vagy tapadókorongos megoldás jó lenne. Köszi előre is. -
csutizs
tag
válasz
barna.roland #3941 üzenetére
Nekem is szarozik. Ha mozgatom akkor leold a gépről másolás közben 1500ért találtam új gyárit. Ennyiért nem éri meg gariztatni szvsz.
-
-
csutizs
tag
válasz
Slash20 #3027 üzenetére
Szia.
Én írtam erről a problémáról. 2 telenoros edge-t is vettünk újonnan. Mindkettő csinálta ezt, pedig nem lte-ben, hanem 3g-gsm módban voltak használva. Sms jött hogy nem vagyok elérhető holott full térerőm van. Mióta lte-ben használom, nem nagyon csinálja az az érdekes. Ezen a ponton túl nincs megfejtés sajnos.
A telenor+edge párosítás produkálja ezt néha. Hiába szervizelteted a telot ugyanolyan lesz. Nekem alaplapcsere után is csinálta. A nejemé is csinálja. Tehát simkártya probléma is kilőve.
Fura egy hiba... -
csutizs
tag
11%. 6óra 5 perc kijelzőidő.
Elég jó? :-) -
csutizs
tag
válasz
gmatyi88 #2909 üzenetére
Nem tudtam megfejteni, mitől van. Ha lte-3g-gsm módba használom, akkor nagyon ritkán fordul elő, de már előfordult egyszer. Csak gsm módba viszont soha nem fordult még elő. Dehát ki akar abban lenni edge nettel napjainkban...
Az érdekes benne, hogy más telefonnal soha nem tapasztaltam ilyet és mást se nagyon hallok panaszkodni effelől... -
csutizs
tag
Ma fél órán keresztül ismét nem voltam elérhető teljesen indokolatlanul, full térerő mellett. Kaptam is smst a hívásokról, miután magától elérhetővé váltam. Sim kártya már kétszer cserélve lett emiatt. Telefon 3g-gsm módban. Másik edge készülék is produkálja ezt időnként, a nejemé is.
Kösz telenor...
(Vagy az edge szériahibás!? , mert másik telom ilyet soha nem csinált.) -
csutizs
tag
Sziasztok!
A legutolsó frissítés óta az alkalmazások ikont ha megnyitom akkor ugye ott vannak az ikonok. Vannak a mappák, tools. Meg social, stb. Ez nálatok sem magyar? Mármint tools helyett nem eszközök? Vagy nálam lett valami angol a frissítés óta?
Köszi.
-
csutizs
tag
válasz
bubibaba31 #2831 üzenetére
Nálam ilyeneket nem csinált egyik sem...
-
csutizs
tag
válasz
bubibaba31 #2827 üzenetére
Igen.
-
csutizs
tag
A hátlapon lévő, imeit, gyáriszámot tartalmazó CE-vel kezdődő írás blokk nekem olyan ferdén lett rányomtatva. Jobb fele feljebb van. Erre azért figyelhettek volna, mert esztétikailag kicsit zavaró. Szerencsére a hátlapot kevesebbet nézegetem :-) arany színűnél pláne látszik. De ami vettünk fekete, egy minimálisan azon sem volt egyenes. Nálatok milyen?
-
csutizs
tag
Az új telenoros frissítés (COH2) óta olyan üzemidőket produkálok, mint az s5-tel. Majdnem 6 óra kijelzőidő. Faszaság...
-
-
csutizs
tag
válasz
Jeanne d'Arc #2697 üzenetére
Ocsmány? Te láttál már ilyen telefont baszki? :-) :-)
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Van ez a smart lock, ami helyhez, vagy bluetooth eszközhöz kötötten képes,rá, hogy ne kelljen feloldási eszközt bevetnem, ha ránézrk a telóra.
Miért nem tették ebbe bele a wifi lehetőségét is?
Nincs erre valami megoldás?Tehát ha rajta vagyok az otthoni wifimen, ne kérjen ujjlenyomatot, meg semmit
-
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Hagyományos (nem üveg) fólia ügyben nincs valami egyértelműen jó termék?
Elég sok pénzt elszórtam már hulladékokra sajnos.
Valaki írta, hogy a samsung üzletbe az europarkba tettek neki fel, ami tökéletes volt.
Az experience store hivatalosan azt mondja, hogy nem létezik az edge-re hagyományos fólia, csak utángyártott!
Vannak ezek a samsung gyorsszerviz pontok. Ott azt mondják szokott lenni, de mindet elvitték. !?
A speedshopban vettem egy elő-hátlapit. szörnyű volt. lehetetlen feltenni, ott is azt mondták, hogy nekik sem sikerül, ezért nem is vállalják.
Egy másik telefonos boltba lettem egy valami drága LTE márkájút. Ez meg feljön a szélén.
Én parázok a mikro karcoktól is, mindenképp szeretnék rá. Üvegfóliát nem akarok.Léci segítsen valaki, hol, milyet vegyek, hogy jó legyen végre.
Köszi.
Üdv.
-
csutizs
tag
válasz
kbadam83 #2468 üzenetére
A boltok sajnos a 14 napos elállási jog miatt gyakran adnak el olyan terméket, ami már volt használva.
Lehetőleg mindigbragaszkodni kell a lezárt csomagoláshoz. (Bár megoldják azt is akár a gyártó segítségével, hiszen el kell adniuk)
Sokan nem veszik észre ezt.
Én futottam már bele megdöbbentő esetekbe. Karcos laptop, stb. Botrány... -
csutizs
tag
Telenoros edge tulajoktól kérdezném:
Már 2 telenortól vásárolt, telenoros edge-el is tapasztalom, hogy amennyiben 3G/GSM módban van használva a készülék (LTE-t véletlen sem erőltetném), akkor időnként (elég gyakran, heti több alkalommal) jön szolgáltatói SMS, hogy nem vagyok elérhető. Ez néha 20-30 percig is eltart. ilyenkor, ha mondjuk átállítom csak GSM-re, vagy ki-be kapcs, akkor egyből helyreáll, ilyenkor érkeznek meg a szolgáltatói sms-ek. A hiba produkálásakor FULL térerő van!!!! Elő tudom idézni a hibát, ha sokat hivogatom másik telóról.
SIM kártya csere megtörtént már!!!
A telemaxal volt már balhém emiatt, 3szor volt szervizbe ez miatt a telo, de volt alaplapcsere is és mégis rossz.
Ezt megelégelve lett egy másik s6 edge-el tesztelve a dolog és annál is produkálja, pontosan ugyanezt.Senki, aki telenoros nem tapaszalja ezt időnként?
Csak GSM-módban használva a telót nem jelentkezik ez, de ilyenkor ugye csiga a net.
Bármi észrevételt szívesen fogadok, mivel tényleg nem tudom mi tévő legyek. 2 telefonnal is ugyanez a helyzet, valamint volt SIM kártya csere. Tényleg tök tanácstalan vagyok!!!!
Köszi.
-
csutizs
tag
Srácok!
Most van valami nem ebay meg hasonló bonyolult rendelős boltban normális lekerekített fólia, ami nem válik le? Nem lenne baj, ha hátulra is lenne valami.
Köszi
-
csutizs
tag
Hát srácok!
Jó kis kálváriám van a samsunggal.
Röviden. Leadtam Budaörsön a telemaxba a telómat, mert sok sok sms jött a szolgáltatótól folyton, hogy nem vagyok elérhető.
Hibátlanul, karcmentesen adtam le.
Aznap el is készült, pár óra alatt. Munkalap szerint szinte mindent cseréltek benne. Főpanelt is. (kijelzőt nem)
A hibátlan kijelzőmet viszont 4 karccal kaptam vissza, ami tuti nem volt ott. Ezt sajnos csak otthon vettem észre. Másnap ugyanúgy nem vagyok kapcsolható.
Ma bevittem újra elmondtam, hogy ugyanúgy nem jó és karcos lett a kijelzőm.
Válasz: A karcot nem látta a "szkenerük" leadáskor (nyilván, mert nem volt ott, mondtam erre én), de azt mondják, hogy olyan kicsi, hogy nem is láthatta volna.
Ezzel nem tudnak mit kezdeni. Gondolhatjátok, kis ordítozás, stb.
A hibámmal sem tudnak mit kezdeni, mert kicseréltek benne mindent, nem tudják mi lehet a hiba, de hagyjam ott tartós bevizsgálásra, de nem ígér semmi jót, valószínű visszadobják.
Szó szót követett, végül is beadtam, meg írtam a samsungnak is, hogy most mi legyen.Nincs köztetek valaki, aki tudna segíteni? Szólni az érdekembe? Nyilván csereutalványt próbálnék erőltetni.
Természetesen a hibát tekintve mindenen túl vagyunk már. Sim kártya cserével kezdtem. Semelyik másik teló nem csinálja ezt a lakásunkban. Meg amúgy is több helyszínen csinálja. És térerőtől sem függ, ezt is megfigyeltem. Van hogy 30 perc után jön egy sms, hogy 2 nem fogadottam volt ettől meg attól. És full térerő alatt vagyok végig...Ti mit tennétek?
Én csak egy hibátlan telót akarok, amit 220-ért vettem a telenortól.
Csereutalvány esetén sem tudom mi lesz, mert hiába vásárolhatok le 220 ezret. Abból nem jön ki az edge, mert ugye a szolgáltatótól kedvezményt kaptam, nem listaáron vettem meg.Köszi.
Üdv.
-
csutizs
tag
Megkérdezem a samsung ügyfélszolgálatot, hogy lesz-e premium szerviz. Azt írták hamarosan lesz. Szerintetek érdemes megvárni? Lesz helyben javítás? A telefonálás közbeni hangszóróm rezonál kicsit néha, valamint néha sms jön, hogy kerestek, pedig tuti volt térerőm...
Ezt megcsinálják helyszínen? Vagy cserélik? -
csutizs
tag
Sziasztok!
Van, hogy semmi nem indokolja hogy ne legyek elérhető és mégis jön sms a szolgáltatótól, hogy nem tudtak elérni. Nálatok nincs ilyen? Simkártyát cserélték már. Megvárnám ezzel a premium szervizt, de egyelőre nincs még.
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Mióta megvettem az edge-t, cserélték azzal együtt a sim kártyámat is a telenorban.
Azóta elég gyakran van olyan, hogy jön sms, hogy nem fogadott hívásom volt ettől-meg attól.
Természetesen indokolatlan a dolog, nem vagyok mélygarázsba vagy ilyesmi
Sim kártya cserét kérjek? Vagy telefon szarakszik és szerviz?
Nálatok hasonló?
-
csutizs
tag
4. Teljes feltöltése megvolt. 5:30perc kijelzőidő, 13óra teljes működés. Alakul ez. Az elején halványnak tűnt az s5höz képest...
-
csutizs
tag
Ennek az automata fényerőnek nem nagy értelme van igy, hogy csak emeli a fényerőt világosban, de ha sötétbe visszamegyek, akkor vissza már nem veszi. (S5 4.0-án is ilyen fos volt)
Nálatok is ilyen ugye? -
csutizs
tag
Sziasztok!
A héten vettem egy fekete s6 edge-t.
Minden tökéletes vele, nincs ilyen kijelző problémám amot irtok, csak egy valamot észrevettem.
Ha max hangerőn telefonálok, akkor néha ha mélyebb tónosú hangja van a partnernek, akkor egy minimámis rezonanciát hallok.
Van ez a teszt mód *#0*#
Itt van egy low freqvency gomb. Azon belűl ha a legmélyebb hanggal és a közepessel letesztelem a hangszóróm, akkor hallok egy minimális fémes szerű hangot.
Sajnos mindent észreveszek, pedig Minimális a hiba. Meghallgatnátok, hogy nálatok van ez?
Nem hinném, hogy emiatt cseréltetném, mert minden másban tökéletes és imádom. Ahogy irjátok sok selejt van, tuti kifognék egy olyat. Szervizt is hagynám. Majd ha karcos lesz a kijelző akkor egyszer legariztatom, talán a kijelzővel együtt cserélik.Köszi ha meghallgatnátok, hogy nálatok van-e hasonló.
Üdv.
-
csutizs
tag
Szerintetek ez az éjjeli óra funkció mennyire égeti be a kijelzőt?
Használnám, mert jópofa, de kicsit fázok tőle.Tudom cseréltessem majd a kijelzőt, de emiatt nem szeretném, mert jó kijelzőt fogtam ki
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Hol lehet megnézni hogy a kamera sony vagy isocell?
Köszi
-
csutizs
tag
Sziasztok!
Valahol írtátok már, de nem találom, hogy olyan fólia, ami takarja a szélét is, valamint esetleg hátlapi is egyben létezik már? Ha igen hol? Speedshopban nem tudnak róla.
Köszi nagyon.
Üdv.
-
csutizs
tag
Sziasztok. Én is vettem egy ilyen gyönyörűséget.
A fenti redőnyt s5nél ha 2 ujjal huztam le akkor az összes funkcio megjelent. Itt nem. Hogy lehet azokat kapcsolni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest