Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zord87
tag
Nagyon köszönöm.
Arra van valami reális érved hogy nem tudom a keszüléket 2g hallozaton hasznalni mert ugy mutatja mintha volna tererő közbe meg nincs.. Se internet se a hívás inditàs nem megy. Gsm szaküzletbe vettem a telefont egy hete. Ma vittem visza de úgy tett hogy nem tud vele mit kezdeni nagyképűen. Meg rà fogta,hogy màr a 4g kèpesség miatt nem lehet meg a procirol is dünnyögött valami írgalmatlan marhaságot.. Na nekem se kellett több ott hagytam..
Na még igen a másik dolog az,hogy elvileg független a telefon de biztos vagyok benne hogy nyitották. Gondolom ezt abbol hogy indításkor a Telekomos szignál fogad..Ez szerinted nincs összefüggésbe azzal hogy nem tud 2gre csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest