- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
horvii96 #65602 üzenetére
Nem próbáltam most az nem megy, ropira van törve a kijelző, alig érzékel.Szóval alapból szép fakó, tompa a kijelző a "nagy" energia takarékosság miatt.Kijelző beállitásnál vedd le az energia takarékos módról, LiveDisplaynél kapcsold ki a módokat és az alkalmazkodó fényerőt, ezek után nekem kb 50%-ra van állitva a fényerő és szép éles a kép, fényes fehér élethű szinek nem tompa.Minden menüpontba lépj be és kapcsold ki ami nem kell(nfc,stb)Menj a Fejlesztői beállitásokba, és a RAJZnál a 3 animációs beállitást 1-ről állitsd 0.5-re és kétszer gyorsabb lesz a vas.
sok sikert, ha még akarsz vmit írj.
-
Black_Raven
veterán
válasz
horvii96 #65535 üzenetére
Mielőtt felraktad, csináltál, speciális törlés, minden pipa kivéve SD kártya és usb-otg, utána telepités CM13 utána cache,dalvik cache törlés, vissza, telepités Gapps, utána cache dalvik cache törlés és újraindit a rendszerben.Így csináltad?
Másadszor töldtsd le aPlayről a Phone Info(Samsung) nevű appot, ott látod az első oldalon a telefon tipusát!Mondjuk ezt inkább először csináld! -
4es
tag
válasz
horvii96 #63972 üzenetére
Itt van a hivatalos oldalon. A ".tar" végződésűek valók odinhoz. (i9505)
-
Keem1
veterán
válasz
horvii96 #63893 üzenetére
Ha nincs garid, akkor rootolj, és szabad kezet kapsz, kb. kicsontozhatod az igényeidnek a telefonod (az S4 előtti készülékemmel én is így tettem, a rom felét kipucoltam).
Ha van még gyári garid, akkor ezzel tudsz majd' mindent letiltani: Package Disabler Pro, érdemes a pro-t megvásárolni, az ingyenes keveset tud.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest