- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engedélyezd a zárképernyő beállításainál a több widgetet. A zárképernyőn lévő widgeten nyomj egy hosszút és húzd lefelé az ujjad. Látni fogsz egy fehér keretet, lapozz jobbra, ott szintén lesz egy fehér négyszög, benne egy + jellel. Nyomj rá, majd a felugró lehetőségek közül válaszd ki a zenelejátszó widgetjét.
-
majestic
őstag
Senkit sem akarok elkeseríteni, de mint VIP előfizető felhívtam őket és azt az információt adták, hogy nem hivatalosan sem tudják megmondani az árát és ami a leszomorúbb: az előrendelést tudtukkal leghamarabb május elejére, közepére fogják felvenni.... Erre én mondom a pasinak, hogy a két konkurens cégnél már 2-3 nap múlva kapható lesz és már áraik is vannak, na erre elképedt...
Gáz van a trénél is...
-
Robertoq
őstag
Kicsit jobban hangzik, hogy az első száznak 1 euróba kerül a telefon, mint az ajándék tok. Persze utóbbi is jobb mint a semmi
-
Hami33
aktív tag
Fém az a keret csak be van vonva egy műgyanta lakkréteggel ,ezért nem hideg érzetre de így nem karcolódik könnyen és elmondható hogy fém a keret
.legalább merevít az egész telefonon. Én is az iphone 4 em cserélem le erre valószínű de csak június végén mikor lejár a hűségem a tkomnál! Remélem nem bánom meg. Bár kíváncsi vagyok az apple mit dob ki júniusban( szerinetem semmi különöset) a párom galaxy s3 minije nagyon megtetszett az iphon4 emhez képes nagyon gyors kis teló...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hát a Flip ööö Quick Coverre, ahogy ők nevezik.
Itt a mágneses hatás miatt mindig lecsapódik az előlap lehajtáskor, a Samsungnál viszont nem, ami könyvborító effektussal járhat. Azzal egyetértek, hogy a fedlap túlhajolhatna az oldalak védelmére, de biztos akad ilyen kínaiból, 15.000-t nem is adnék ki Samus eredetire.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest