- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
kengyel #20073 üzenetére
Az hogy optimalizálva van, az szerintem nem azt jelenti, hogy több marad szabadon. Sőt... lehet hogy pont több mindent tart bent, így gyorsítva az elérést.
Nekem is a német 4.3 van fent szombat óta, és elégedett vagyok vele. Gyors, és nem fogyaszt többet.
Két anomáliát vettem észre eddig.
1./
A fejlesztői beállításoknál, az ablak animációkat 0,5x-re állítottam, és valamiért, teljesen rapszodikus módon magától visszaáll 1x-re.
2./
Tegnap eljátszott egy olyat, hogy egyszer csak megkukult. Szó szerint.
Minden hangja elszállt. Nem volt némára állítva, azt hozzátenném. A zenelejátszó konkrétan el sem indult. A program megnyílt, de ha megnyomtam a lejátszást, nem kezdett számolni. A videó lejátszón a kép ment, hang semmi. YouTube dettó. Csengőhang állítónál a hangok sem szóltak.
Aztán újraindítottam a telefont, és minden megjavult. Azóta hibátlan. -
Fang
aktív tag
válasz
kengyel #20073 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy átlagban kb 100-150 megával kevesebb ramot használa telefon 4.3-as verzióval mint korábban, de igazából szerintem ennek nincs túl nagy jelentősége legalább 6-700 mega mindig szabadon van...
ui: a fótók amiket tegnap igértem, pár HSZ-szel lentebb
szerk: nincs mit, sajna ugyan arról a témáról nem tudtam több előtte utána képet készíteni -
Fang
aktív tag
válasz
kengyel #19987 üzenetére
Szia!
Kicsit megcsúsztam a képek feltöltésével, de most már itt vannak:
[DB_SGS4_Fotó]A megnevezésből kiderül melyik melyik, a frissítés előtt automata módban csináltam a képet, így nem igazán láttam nagy különbséget a 4.2.2. és 4.3 között, viszont mikor átváltottam az "Árnyalatgazdag" módba nagyon sokat javított szerintem a képen. lehet hogy ez korábban is így volt csak én nem vettem észre, de szerintem ez az opció segíthet rossz fényviszonyok között.
A színek szerintem így nem olyan élénkek, viszont nem vesznek el a részletek, hát kompromisszumot úgy látszik kötni kell -
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kengyel #18517 üzenetére
Miután nem leejtéstől elrepedt a kijelző és a Samsung mereven elzárkózik még a választól is, elment a kedvem tőle.
Csak annyit tudnak írni, hogy a szakszerviz + erős mechanikai hatás...nincs sérülés a telefonon!
Gizmonak elküldtem a fotót, kérdezd meg a repedésről.
Z1-et vett spanom, nem tetszik. Talán HTC-nél nézek körül.
-
makra79
csendes tag
válasz
kengyel #18498 üzenetére
Tudom,és bocsi csak itten tényleg azok vannak,akik ezt a telót favorizálják.ezért tettem ide.
/ A kijelzőm nem cserélték gariba,ha emlékeztek a sztorimra 46 000ft lett .ez miatt válok,meg tőle még egyszer nem akarom ,hogy saját hibámon kívül elrepedjen bármien hihetetlen is. -
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #18109 üzenetére
Választhatod feketében is. innen pl.
Használhatók ezek csak a kamera 8mpx, a ram 1 GB. a wifiben nincs n és a kijelzőpanel ips. Egy S3-ként simán elfut és szép a kijelző képe is, láttam már élőben. Van több verzió is, van többféle kamerával a 8 mp-s a lkisebbTotál 1:1 S4 kívülről. Az eredeti sincs jobban összerakva sajna.
nagyon kíváncsi vagyok rá belülről, hogy mi és hogyan lehet benne.. Már gondlkoztam, hogy kéne venni egyet és szétkapni, csak még nem vitt rá a lélek..
spawn21 Vonz, mi?
Engem is csak vonzott, azért cseréltem el a One-t veled.
Pedig vérzett érte a szívem nagyon. De jó ez a kis S4, megvigasztalt....
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #17324 üzenetére
Pedig van, még dual sim-es csoda is.
Szilárd 10 Itt a topikban nemigen divat a clone, eredetit használ mindenki. Nem tudom van-e külön topikja, régebben valami klónoknak volt...
nggabi: Nem tudom hogy törnek ezek ennyire másoknál... Nekem még egy lcd se durrant el, pedig szoktak zúgni...
S3-asom állapotát ismered, többszöri marhanagy eséstől a gorilla full pókháló, de a kijelző ép azon is, pedig egyszer még rá is léptem a nyomorultra..
-
tucsok.
senior tag
válasz
kengyel #17047 üzenetére
Nem, előtte Case Mate Tough Case tokot használtam azzal vastagabb volt a telefon. Ezzel a tokkal meglepően vékony, alig érzek különbséget, igazi prémium hatása van a toknak. A belseje valamilyen gumi a külseje műanyag és csavarokkal díszítve, a sarkok külön megerősítve. A tok védi az előlapot is az előlapi fóliáig ér tehát a fémszínű keretet takarja, nem a tok hátuljára fekszik fel az asztalon, hanem a négy sarkánál a gumin vannak élek így nem kopik a narancssárga műanyag. Nagyon vagány kinézete van a toknak ajánlom mindenkinek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #16667 üzenetére
Grat az új avatarhoz! Ki ez egyébként?
A kommentedhez: Én szétromoltam ezt a telefont is, de nagy eredménye nem volt. A szinte összes (nem túl sok) kipróbálása után két romot tartok igazán jónak, a Bobcat romot és Torrente777 3.0-s romját, utóbbit használom is igen régóta.
Bár régi már a build, de a rom hibátlan, nekem nem lagol semmi, a telefon gyors, minek cserélgessek romokat.
Lelustultam már a romolással, nem piszkálom a telefont. A gyári kinézet, ikonok viszont nekem nem tetszik, sosem tetszett, ezért kivadásztam a nekem megfelelő custom romot és annyi. Viszont a T-s romnak már a bootanimjától meg a hozzátartozó ricsajtól is rámjött a hideglelés. -
Genius007
őstag
válasz
kengyel #16663 üzenetére
Akkor viszont kipróbálom!
Hol találom, és nagy vonalakban (pár lépésben, akár privátban is) leírnád, hogy hogy is kell csinálni, s mire kell oda figyelnem? Utoljára ZTE Skate-en csináltam, azóta lehet változott pár dolog, nem igazán szeretném elb.szni a telefont, azért mert valamiről lemaradtam.(Ui.: Első commentet ismerem, de azóta is! lehet változtak a dolgok, s jöttek újítások)
-
csabám
addikt
válasz
kengyel #16387 üzenetére
Nem lehet, hogy a sima és az lte apn egyforma és nem ez alapján van megkülönböztetve a kettő egymástól.
Nekem lte-s a csomag és az apn úgy kezdődik mint a Tiéd!Amit tudtam root nélkül, azt ki is gyomláltam
És tényleg jól működik.
Magyarul az összes olyan appot, amit utólag tettek bele T-ék.
Én mindig cserélem a szolgáltatós romot függetlenre. De, hogy miért... ?! -
ricsi0307
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #15927 üzenetére
Hát tudod, minden eladó, ha megfizetik. De ugye megérted, hogy egy ilyen különleges tesztgyőztes ever példányért felárat kell, hogy kérjek..
Monnyuk legyen 150 csak neked, csak ma, természetesen mellékelve a kinyomtatott és általam aláírt antutu tesztet, amivel bizonyos körökben garantáltan raj lehetsz. Sőt, bonus ajándékként az általad kívánt pontszámmal mellékelem
Na nem offolok tovább..
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #15924 üzenetére
Úúúú de jó lesz akkor nekem.
Sokkal egyszerűbb, hogy addig nyomkodom az antutut, amíg olyan pontszámokat dobál, amikből ps-sal összerakok öt perc alatt egy hihetetlen.hu pontszámot, azt postolom be és én leszek az etalon..
Orbitális faszságnak tartom az egészet, még mindig...
-
-
supertrezi
aktív tag
válasz
kengyel #15352 üzenetére
Na, megvan a megoldás. Letöltöd az előbb említett appot a Playről, és megszűnik a probléma. Nekem nem tetszett ez a megoldás egyáltalán. De végre kinyírtam.
Szóval: Disable Increasing Ring azoknak, akiket idegesít a kezdő 2 másodperc halksága.
Tudjátok mi nem tetszik nekem még?
Érkezett SMS-nél, nem fogadott hívásnál előbb rátapizol fölül az értesítésre, utána meg alul a nagy fehér négyzetre a feloldáshoz-megnézéshez. Hát ez a nagy fehér négyzet szerintem annyira gagyi megoldás egy ilyen telefonba... Miért nem csináltak valami szép animációta helyére: mondjuk üzenetknél kinyílna gyorsan egy nagy boríték vagy ilyesmi. Mert ez így kicseszett ronda! -
Revesz
aktív tag
válasz
kengyel #14989 üzenetére
Ezaz még én se olvastam ilyenről, amikor befejezi a töltést és rajtahagyom sokáig(egész este a töltőn) akkor fagy bele igaz még csak ez voot a 2.eset...A kis zöld led világít mintha töltene, de semmire se reagál.Tuti szoftveres a probléma mert amúgy sose fqgyott még le,sőt még akadást se tapasztaltam csak ezt az anomáliát.Majd csinálok egy visszaállítást hátha segít
-
válasz
kengyel #14859 üzenetére
a t-mobile 3g/h/h+ budapesten mindenhol nagyon okés, amerre én járok - pedig nagy a mozgáskörzet -, de 4g/lte esetén sokszor tapasztalom, hogy a szabadban maximum, a lakásban viszont csökken kicsit az érték - 3g/h/h+ alatt a helyiségekben is maximum marad -, de nincs azzal gond, attól még tökéletesen használható úgy is a 4g/lte is, hozza a korrekt sebességet.
s4 és h+ háló;
s advance és h háló azonos helyen;
az s4 azért csak h+, mert nyaralunk, és adott helyen gyenge és nem is mindenhol van 4g/lte háló, a szolgáltató szerint itt még nincs is.
-
válasz
kengyel #14857 üzenetére
több tényező függvénye is, én például rendre tapasztalom, hogy a lakásban nem mindenhol adott maximum térerő az s4 alatt 4g/lte esetén, mellette az s advance h hálón maximumot mutat, de amint hívásom vagy üzenetem érkezik, és amiatt átkapcsol h/h+ hálóra a készülék, már azon is maximumot dob.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest