- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Szerintem meg fel van, de ha gondolod, generálok, ha úgy jobb napod lesz. Nemes célok ezek a mindennapokra. Értékelem. Hol írtam hogy moddolt firmware-rel? Akkor miért írtam volna oda? Egy gyári rootolt mióta moddolt?
A WiFi gondra pedig nem a vételi jel erősségét szapultam, hanem a nem bekapcsolható kapcsolót. De várom a magyarázatot kedves hozzáértő fórumtársam, hogy egy mentett CWM backup-ból ahol működött, visszaállítás után miért nem volt bekapcsolható gyári modemmel.
-
zack
nagyúr
Nem biztos hogy telefon probléma volt. Hol is írtam hogy ez telefonprobléma? Megint sokat látsz bele a dolgokba, és élénk a fantáziád.
Nexus 4-nél, és S4-nél is fennállt a gond. Eddig One-nál nem tapasztaltam, de ami késik, az nem biztos hogy múlik. Lehet szolgáltató, de lehet SIM gond is ha One-nál is előjön.
Látom hogy a hobbikra sok időd jut, mert nincs jobb dolgod, mint utánam koslatni egyéb más topikokban. Tehát az egyik hobbid, egyben én vagyok.Nagyon megtisztelő.
Összességében pedig a WiFi problémán kívül nem tudok rosszat mondani az S4-re, szerettem, úgyhogy el kell hogy keserítselek, sok negatív kommentem nem lesz. -
makra79
csendes tag
Köszi.
Lenne még kérdésem "elejétől olvasom a fórumot minden nap " (de nehéz átállnom az androidra)
Mobil netem van a gépen vodafone,amikor a kiest megnyitom elmegy a kapcsolat ez miért lehet?
A mozaik xs díjcsomaghoz nekem a sima netroll van bekapcsolva,látom 1 árban van érdemes akkor átváltatni? -
Ateszpapa
addikt
Szia!
Ezt Te személyesen kipróbáltad, hogy a mozaik xs-hez is lehet rendelni 1GB LTE csomagot, és nem csak a simát?
Én nemrég rendeltem, de csak a normált, mert ezt írták:
Hozza új lendületbe a világát Net&Roll LTE opcióval!
Az Ikon 200 LTE, 400 LTE, 600 LTE vagy Mozaik L, XL, XXL díjcsomagjához rendelhető Net&Roll LTE opcióval szupergyors sebességgel internetezhet mobilján, kiszámítható költségek mellett, túlforgalmazási díj nélkül!A Net&Roll LTE opció havidíjért biztosít szupergyors mobilinternet-hozzáférést, és 1 GB-tal megnöveli az Ikon 200 LTE, 400 LTE, 600 LTE vagy Mozaik L, XL, XXL díjcsomagjában foglalt, belföldön szabadon felhasználható adatmennyiséget. Ráadásul a bennefoglalt havi adatforgalom felhasználása után is használhatja a netet legfeljebb 32 kbit/s letöltési / feltöltési sebességgel a következő havi forduló napjáig, túlforgalmazási díj nélkül.
A Net&Roll LTE opcióról, igénybevételének további részletes feltételeiről a honlapunkon és munkatársainknál tájékozódhat.
Itt nem említik a mozaik xs-t.
-
-
Pinochet
tag
Hát egy csomó emberrel beszéltem és mind panaszkodott, hogy olyan fura a hang, és engem is idegesít ez a "viberes" doboz jellegű hang. Engem zavar lehet valakinek bejön. Csak az a fura, hogy van amikor beszélgetés közben is változik, normálról zajosra és vissza, ez is ezért van?
-
paquita
tag
Akkor tesztelgessem melyik alkalmazastol lehet? Csak erdekes, hogy mas ilyen oprendszeren nem jelentkezik ez. Es van, aki messengert hasznal nap, mint nap. Mondjuk az nem is erdekel, nincs egeto szuksegem ra, csak zavaro. Mondjuk nyilvan nem egyezik az alkalmazas listam senkievel, hogy meg tudna mondani neki ezekkel ugyanez lenne-e
Orulnek, ha valamelyik alkalmazastol lenne, mert a telefon tetszik.
De akkor lehet csinalok egy factory reset-et, es egyesevel teszegetem oket. Jobb megoldast nem latok. Az ujbolindulas mindig mas alkalmazas hasznalatakor tortent, nem tudom azt egyikhez sem kotni sajnos.
Koszi meg egyszer! -
supertrezi
aktív tag
Kösz, Kali.
A bolti garit vágom én, csak a gyártóival kapcsolatban volt zavar a fejemben. Szóval a lényeg, hogy rákérdezek a KÉTÉVES, MAGYAR NYELVŰ SAMSUNG GARIra vásárlás előtt. Onnantól nem trükközhetnek a jófiúk. Ha mégis, legföljebb élek a nyolc napon belüli elállás jogával. Ennyi.De ahogy olvasom, a nem magyar nyelvű gari se ultragagyi kategória. Legföljebb nem jön házhoz a szerelő/futár - nem különösebb gond, ha üzletben kell intéznem az ilyen ügyet. Meg azt mondod, egy evig terjed. De szerintem, amelyik készülék nem döglik be egy év alatt, az igen valószínű, hogy 2 vagy 3 alatt se fog.
Kösz a segítséget.
-
ja, azt elfelejtettem - bár már korábban leírtam, és linkeltem is a vonatkozó samsung leírást -, hogy a prémium garancia csak hazai forgalmazó által kitöltött és lepecsételt, magyar nyelvű jótállási jegy mellett vehető igénybe, illetve így regisztrálható.
amennyiben egy hazai üzlet kitölt és lepecssétel egy samsung jótállási jegyet, de az nem magyar nyelvű - mert a telefon kintről van, és ahhoz ott az ottani régiónak megfelelőt adtak -, akkor nincs prémium garancia, és nincs regisztrációs + 2 hónap, viszont a 12 + 12 hónap átvihető a hazai szervizen (a gyakorlatban tapasztaltam). -
supertrezi
aktív tag
Kösz a választ, Kali (már a múltkor is segítettél).
De nem tiszta nekem teljesen: akkor mégis milyen Samsung garanciajegyek vannak? Van ez a "Prémium szervizfutár" meg a "házhozmegyünk szolgáltatás". Írják, hogy "hivatalos, érvényes, magyar nyelvű Samsung jótállási jegy" kell hozzájuk. Rendben. De akkor milyen jeggyel adhatnak el telókat a GSM boltok? Mármint, nem t'om, angol vagy lengyel nyelvű garanciapapírt kapok hozzá, ami elegendő ahhoz, hogy a kétéves Samu-jótállást igénybe vegyem, kivéve az említett két szolgáltatásukat?
Komolyan nem vágom. Föltételezem, aki Samsung garanciával árul készüléket, az a HIVATALOS, MAGYAR NYELVŰ garanciát érti alatta, s nem egy szlovák nyelvű jótállási jegyet ad a telóhoz. Ekkor pedig mindenféle Samu-szolgáltalás igénybevételére jogosult a vásárló (ha regisztrál). -
tothl
addikt
Kiprobaltam. Es most mar kivancsisag kedveert kibontottam az eddig origi o4x gyari szettet is...vegeztem egy kis tesztet harangcserevel is. Hat mit mondjak eg es fold. Az s4hez kapott dugok szanalmasan szarok az lg termekehez kepest dinamikaban hangeroben erzekenysegben mindenben.
Az lg egy kozepkategorias sennheiser szeru minosegu fulest adott a samsung meg egy sokolt.
Kepet is mellekelek. -
zack
nagyúr
Akkor félreértettem. Van ilyen. Nekem mondjuk az jött le, hogy azt hallgattátok meg, és abban nem találtatok semmi kivetnivalót.
(#11147) Petee87
Olyanról nem hallottál, hogy ignorálod, az az egyszerűen átugrod a hsz-t? Ha esetleg még nem, segítek. Fogod, és amikor én írok, nem olvasod el és a következőre ugrasz. Nehéz volt? Ugye hogy nem.
-
zack
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
-
-
heidrich
senior tag
én is igy gondoltam.
szóval akkor 4+1 fileos mf8 után (oxx csc-vel) root, atallitom XEH-ra, tringleaway, majd megint 4+1-es mf8 aztan meg fel egy 1 fileos xeh mea amit feltöltöttél nekem. gyanitom igy mar frissiteni is fog a jövőben.
zola-: Bocsi, kali kolegának akartam írni.
-
heidrich
senior tag
még hagy kérdezzem már meg, nem tudom tudod-e, hogy ha MF8-at használnék XEH product code-dal mint te akkor hogyan jönnének a frissitesek? mert ugye XEH-ra hivatalosan csak MEA van ergó régebbi.
Nem kell megegyzie az adott product code (xeh) alatt az arra kiadott verzioszámnak?
-
heidrich
senior tag
ha oxx csc-vel rakom fel a 4+1 fileos mf8-at a T-s rom után (amit delutan beszéltünk csak még nem csináltam meg mert nem volt időm) akkor mi lesz az alapértelmezett csc? gondolom nem XEH.
más: ha MF8-at használnék XEH product code-dal mint te akkor hogyan jönnének a frissitesek? mert ugye XEH-ra hivatalosan csak MEA van.
-
Poplacsek
senior tag
Én ezt nem értem... Én az eredeti, magyar, független
AP: I9505XXUAMDM
CP: I9505XXUAMDM
CSC:I9505OXXAMDBROM-omra Odin-nal felnyomtam a I9505XXUBMF8-PRE-ROOTED-DEODEXED-SuperSlim egy fájlos ROM-ot, amiután ez lett:
AP: I9505XXUBMF8
CP: I9505XXUBMF8
CSC: I9505OXABMF8KIES szerint meg: PDA:MF8/PHONE:MF8/CSC:MF8 (XEH)
- Mostani állapotban, csak a root miatt nincs garanciám, vagy a rom verzióval is baja lenne a szerviznek (ha kukacoskodni akarnának?)
- Mit kellene csinálnom ahhoz, hogy tuti érvényes legyen a garancia és a legújabb ROM legyen rajta?
- A XEH produkt kód jelenti a független magyar régiót? Ha ezután új ROM-ot akarok feltenni rá, mire kell ügyelnem, hogy maradjon XEH?
- Van egyáltalán bármi előnye annak ha XEH marad? -
KKevin
tag
kali, zack, Gizmo94
Mindegyikőtöknek van igaza, de én is inkább a főzött ROM-ok mellett kardoskodom. A modem telepítési nehézség, ala Wi-Fi probléma, nem a Samsung által bezárt kiskapuk miatt van, hanem a Qualcomm miatt. Teljesen más a hardver felépítés az Exynoss architektúrával szemben. Nézzétek végig az Odin telepítés lépéseit S3 és S4 esetében, van eltérés. Ezt ne írjátok már a főzött ROM-ok számlájára... Igen, eddig még nem sikerült megoldani a dolgot, lehet nem is fogják tudni, de dolgoznak rajta.
Tényleg jobbak a gyári ROM-ok, mint eddig bármelyik másik Samsung telefonon. De a legtöbben akik, maradnak a gyárin, mégis valamilyen szinten módosítjátok a telefonotokat. Kezdve azzal, hogy sokan egyből cserélik a launchert, és még többen nekiállnak letiltani a gyári appokat, mert erre van lehetőség, gyárilag.
Akkor miben rosszabb egy főzött, ha felteszek egy rootolt, deodexelt verziót, és kiszedem belőle azokat az appokat, amiket amúgy is letiltanék?
Az évek alatt azért olyan sokat fejlődtek a rommerek, hogy nem igen van már instabil főzött ROM közöttük. A másik, hogy még mindig vannak javítani valók a gyáriban. Mikor volt az utánhúzásos bug, a főzöttekben már javítva volt, stock MF8-on laggol a hívásnapló, a főzött MF8-ban javítva van, stb...Nem baj az, hogy nem egyből custom ROM-ot ajánlunk az újaknak, és mindenkit marasztalunk a gyárin. Így kevesebb olyan ember lesz, aki elrontja, téglásítja a telóját. De kalival ellentétben én már azt kezdem unni, hogy senki nem rak fel egy custom kernelt, ROM-ot. A keresőbe ha beírok valamit semmi, mert senki nem tesz fel semmit. Nem is lehet olvasni itt a KT kernelről, Wanamlite-ról.
Kezdem azt érezni, hogy a hosszú évek alatt menő lett Galaxy S telefonokat használni, és a sok informatikai analfabéta átjön iPhone-ról ide, mert az már annyira nem menő, hogy minden második embernek ugyan az a telefonja van. Az android lényege, a szabadság, a módosítgatás pedig így veszik el a süllyesztőben. Legalábbis ezen a fórumon...
-
zack
nagyúr
Értem a levezetést, de nézzünk egy konkrét példát. Itt van pl Torrente. Sok magyar elkötelezett felhasználója van, és nem azért mert nem tudja mihez nyúl. Izléses, stabil romokat gyárt, kellő módosításokkal, amiket egy átlag júzer leginkább nem, vagy haladóként nagy macera árán tud véghezvinni. Ő megoldja, és nincs más a felhasználónak csak telepíteni. Ő és a hozzá hasonló rommerek munkája miért is gond a Samu-nak?
Kérdezd meg a Torrente romot használókat, mennyire elégedettek. Velük baxik ki a Samu, mert Torrente megunja, és típust vált, ahol nincsenek ilyen problémák, és egy része a felhasználóknak aki teheti, az követni fogja, ha a romjait akarja használni. És ő csak egy rommer a sok közül akik nem kontárok.
Majd szépen a főzeléket gyártók át fognak pártolni más típusokra, és viszik magukkal a "sleppjüket". Ez már eleve elég sok júzer, globálisan, XDA-s közösséget is figyelembe véve. A hálózati zár az más kérdés.
Talán az lehet az arany középút, hogy valamit módosítottak más okból kifolyólag biztonságilag, és nem várt következményei lettek, amit nem biztos hogy kapkodva akarnak orvosolni.
Nem azért módosítanak romokat, hogy gyorsabb legyen. Legtöbb esetben aksi kímélő megoldásokat preferálják a rommerek, ami a bench eredményekben vagy annyi mint gyárival, vagy kicsit kevesebb.
Hiányosságok mindig is vannak és lesznek, és egy rommer valószínűleg hamarabb tud reagálni mint a Samu egy gyári frissítéssel.
Belinkelek egy feature list-et a használt romomból, pár fontos dolgot belőle kiemelve:Based on latest 2.19.401.1
Android 4.2.2 with Sense UI 5.0
Fully compatible with all HTC One Models (No Sprint on 4.2.2 yet)
Removed all debug code from /app and /framework
Multilanguage support
TrickDroid Tweaks App (Hansbert / Dunc)
TrickDroid tweak package option
Fixed all original HTC bugs
Stock Kernel (Option to flash tbalden kernel)
Advanced Power Menu
CM Brightness Mod
Menu tweak in Settings
Extended Camera with more options
Extended Quick Settings
Menu on Homescreen
Rooted with latest SuperUser by koush
Deodexed with latest baksmali/smali
Zipaligned with latest SDK
Custom unsecured boot.img with Ramdisk tweaks
Newest BusyBox
Excellent battery life
sysro/sysrw permission
init.d scripts support
Removed bloatware
AROMA Installer with many options like:
Option between different battery mods
Auto Brightness Mod
Exchange Mail Mod
SMS Screen On Mod
Remove 3 dot menu
and many other tweaks!Szerinted ezek akkora nagy baromságok, amik nélkül a JellyBean ugyanolyan jó? Szerintem nem. Annyira nem, hogy úgy oldotta meg a rommer ezt a temérdek változtatást, hogy nem ment rá a ROM stabilitása, mi több csak hozzárakott a felhasználói élményhez. Ha ez a természetes folyamat, hogy ezeket megszüntessék, még akár platformot is fogok váltani. Mert így tök mindegy mit használok. iOS, WP8, teljesen mindegy melyiket. Többek között (egyelőre) ezért is jártam jobban a HTC-vel.
A multilanguage support nem véletlenül lett kiemelve, mert az idióta HTC úgy oldotta meg gyárilag a magyar nyelvet, hogy angolul elindítod, Play-be belépsz, és letöltöd a kívánt nyelvet, és csak akkor lesz magyar. Ezt a rommer megoldotta úgy, hogy rögtön kezdésnél kiválasztható. De szar. Tényleg el kell lehetetleníteni az ilyen és ehhez hasonló kényelmi funkciókat beleintegráló főzelék gyártókat.
-
zack
nagyúr
Ez a magyarázat még meg is állná a helyét, ha lenne legalább 1db normális főzött S4-re. De az hogy 1 sincs, és senki sem ért hozzá annyira, hogy 3 hónap alatt rájöjjön, így kicsit sántít.
Azért vannak ám igen nagy tudású rommerek az XDA-n akiknek semmi sem lehetetlen, kicsit sem kellene degradálni őket, mert sok elférne a Samu szoftveres fejlesztői részlegénél a jelenlegieket leváltva.A kiskapuk bezárására én is gondoltam már, mivel más már tényleg nem nagyon lehet. De akkor itt be is zárul az a kör, hogy miért érte meg eddig a Samu-t választani. Jó tudom. A premium gari is számít. De engedtessék meg ha értek hozzá, akkor használhassak főzöttet. Vagy akkor kiadás előtt ki kell adni egy közleményt, hogy ez már nem lesz az mint amit az eddigi hardcore júzerek megszoktak, és akinek ez fontos az válasszon mást.
Mert ez a kiadjuk, majd sunyiba blokkolunk ezt-azt nem túl korrekt. Így is úgy is bele lehet nyúlni mélyebben a root miatt, ezzel nem oldanak meg semmit, max lesz jó pár csalódott vevőjük. Lehet azzal érvelni hogy főzötteket elenyésző számú felhasználó használ az eladott példányszámok viszonylatában, de azért az a pár tízezer júzer akik most szívnak e miatt, lehet többet nem vesznek Samu-t. Minden gyártónak fontos akár 1 felhasználó is, akit meg tudnak tartani, és aki pozitívan beszél az adott gyártótól és a termékeiről, mert ingyen reklám.
Én pl megszoktam valamit, mint eddigi premium kategóriás Samu felhasználó, és merőben mást kaptam a pénzemért. Valószínűleg a gyári modemben mókoltak/blokkoltak valamit, ami a hibát okozza, és ami megakadályozza a WiFi normális működését, de még az se biztos hogy ez tudatosan történt. De ezzel nem értek el semmit, mert minden maradt ahogy volt, csak nem lehet wipe után feltenni főzöttet. Tehát azon túl hogy lett egy csomó bosszús felhasználó, akik nagy része ezért váltani fog, a világon semmit se értek el vele, mert a mókolás továbbra is adott, csak nem úgy, ahogy eddig megszokhattuk. -
zack
nagyúr
Kicsit kiforgatom a szavaidat akkor...
Tehát akkor a WiFi probléma azért van jelen a főzött romokban mert az összes S4 rommer (Torrentével együtt) gányol? Kétlem. S2, S3, Note2-nél miért nem volt jelen? Miért csak gyárira wipe nélkül lehet normálisan felhúzni főzöttet, és miért nem mennek rendesen full wipe után? Ez az első ilyen Samu telefon. Eddig sosem volt ilyen gond. Lassan 3 hónapja kapható, és semmi jele, hogy meg fog oldódni a probléma.A "gányoló rommerek" választ kivéve, remélem értékelhető magyarázattal fogsz szolgálni.
-
Gizmo94
veterán
Ennyi erővel te is fékezhetsz, mert egyrészt nem téged véleményeztelek, csak azt amit írtál.
Továbbá ehhez nem kell, hogy ismerjelek, magad írtad le, hogy miket csinálsz, mivel foglalkozol.
Tehát ha amint írod, elrontott custom romos telefonokat "szoftverezel" vissza gyárira, abból mit tudsz meg a saját gyakorlati tapasztalatod, custom romok napi-heti-havi használata nélkül arról, hogy milyen is az adott rom? Ebből? Semmit. Vagy az a kiindulási alap, hogy amikor még használtál custom romot, akkor is rossz volt?
Egyébként "szoftverezni" elvileg mindenki tud, aki pedig nem, hanem elviszi hozzád, mert saját maga nem tud rá visszarakni egy gyári romot, ha elrontott valamit, annak tényleg felesleges custom romokkal (is) foglalkoznia.. Az idézőjelbe tett munkával egyet tudok érteni, mert ez hobbynak elmegy, de, hogy munka? Nekem sem fáj, ha valaki csak gyárit romot használ, mindenkinek a saját dolga, mivel elégszik meg..
Csak legalább pár napi, vagy heti, kicsit tartósabb használatot követő gyakorlati tapasztalatok nélkül minősíteni valamit, nem túlzottan objektív. -
-
Gizmo94
veterán
Honnan és miből tudod, hogy azok esetében igaz, ha egyetlenegyet főzött romot sem próbáltál ki, amint írtad is? Már csak azért, mert azokra sem igaz. Ha kipróbáltál pár főzött romot és feltártad a hibáikat, utána nyilatkozz. A wifi probléma user error, ismert, hogy a modem tud elszállni, de könnyen helyrehozható, utána pedig a főzött rom is lehet hibátlan, sőt, jobb , optimalizáltabb és szebb a gyárinál... Ez így erősen szubjektív megjegyzés volt olyantól, aki egyet főzött romot sem próbált ki...
Megjegyezném még, hogy pont az elsőként kiadott dicső gyári T-s rom volt eléggé kezdetleges, jobban mondva egy szemét bughalmaz volt az egész, utánhúzással, egyebekkkel, jóformán egy használhatatlan szar volt vele a telefon.
-
zack
nagyúr
Mások az igények. Nem voltak nagy igényeim Note2 után, tehát úgy gondoltam minimum olyan minőségben azért részem lesz ami az XDA-s rommer közösséget illeti mint a korábbi Samu telefonjaimnál.
De se az S2, se a Note2 szintjét nem éri el főzöttek szintjén.
Ha gyári ROM-ot akarnék használni, lett volna sok más amit vehettem volna. Optimus G, G Pro pl. -
._.Dante._.
tag
Igaz. Viszont talán ebben az esetben, ha jól tudom, akkor 3 lehetőség közül lehet választani. Csere, levásárlás, visszatérítés. A visszatérítést szokták legkevésbé akarni. Volt egy Neki nadrágom
amit hivatalos boltban vásároltam. Anyaghibás volt. Akkor sem voltak hajlandóak visszatéríteni az árát, mikor a fogyasztóvédelemmel fenyegetőztem. Távozáskor megemlítettem neki, hogy minden elérhető helyen panaszt fogok tenni, nem csak a fogyasztóvédelemnél. Kezdve a Westend üzemeltetőjével azonnal, ha már úgy is ott voltam. Na akkor mondta, hogy menjek vissza, mert mégis visszafizetik az árát. A lényeg, hogy cserét felajánlották, de mivel nem volt mire, így nem tudtam cserélni. Utána jött a levásárlás, de nem volt hajlandó megérteni, hogy nem kell nekem se cipő, se esőkabát, se úszószemüveg, ha nadrágra van szükségem, a többi nadrág meg nem tetszik. Váltig állította, hogy ez a két lehetőség létezik, és nem áll módjukban visszafizetni a vételi árat.
-
Gizmo94
veterán
Én tudom, hogy hogy működik ez, tapasztalatból is, tehát azért intettem óva a dologtól...
Adammkaa: ha kapkodsz , megint lukra futsz. Tudom mire gondolsz, igen... Vegyél innen a topikból normális telefont megint, ahogy Kengyelé is bevált neked.. Most adták el egy páran, lehet,hogy nekem is lesz egy-két napon belül egy szinte vatta új eladó.
._.Dante._. Jó magy szopcsi... Tudod ki venné ilyen feltételekkel meg itthonról.. Akinek az esze elment kb..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest