- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
kengyel #27553 üzenetére
En anno szinte a legelejen vettem S2-t, de se az S3-nal, se az S4-nel nem ereztem akkora kesztetest, hogy valtsak. Foleg a nagy meret zavar(na), ez a mostani 4, 3" nekem tokeletes mindenre, netezni eleg nagy, es meg a zsebembe is belefer.
Talan majd most az 5re, bar a telekom 100 ezres ajanlata sem rossz, szoval lehet megis 4-es lesz
-
kavics325i
őstag
válasz
kengyel #26712 üzenetére
Én arra írtam amire. Nekem 4.2-ön se volt bajom kivéve az sms jelző hangot.
De húztam halasztottam amíg annyira idegesítette az asszonyt,hogy állandóan figyelmeztette már,hogy itt a frissítés nesze..Rá tettem a repartos független 4.3-at utána a legujabb függetlent. A csc elmászott,de az meg nem érdekel.
Viszont valaki megmondhatná hogyan kell beállítani,hogy sms-nél ne 70 karakter legyen utána meg továbbiakban 60 betű a korlát? ill.,hogy ne váltson át mms-re hanem maradjon sms-ben. -
szaboba2
tag
válasz
kengyel #26695 üzenetére
Még jó, hogy nekem tegnap óta van 4.3, így az a plusz hónap fel sem fog tűnni :p Abban viszont tudnátok segíteni, hogy úgy vettem észre, hogy a 4.3-ban a felső sáv, ahol az óra, hálózat, akksi stb. található még átlátszóbb lett. Ennek következtében világos háttérnél már picit zavaróan áttetsző. Lehet ezen változtatni, sötétíteni?
-
Valken
tag
válasz
kengyel #25990 üzenetére
Nos, az 'Üzenetek' beállításainál kellett átállítani az SMS csengőhangot, ott volt alapértelmezettre állítva, ami érdekes, mert eddig ha az értesítéseknél átállítottam, akkor az vonatkozott az SMS-re is.
Viszont az 'Értesítések'-nél ott a pipa, meg is kapom, csak éppen nem az SMS szövegét, tehát az van, amit írtam: ha SMS érkezik és lehúzom az értesítési sávot, ott nem tudom elolvasni az SMS elejét (mint régebben), hanem csak annyi van, hogy érkezett egy SMS-em.
Az eddigi segítségedet nagyon köszönöm!
-
Valken
tag
válasz
kengyel #25987 üzenetére
Igen, csináltam.
Az OTA frissítés előtt és utána is.Lenne egy másik kérdésem is, ez nem hinném, hogy hiba: eddig ugye Advance-szal nyomultam, ott a 4.1.2 (meg a CM romok is) üzenet érkezésekor már az értesítési sávban olvashatóvá tették az SMS-t, itt pedig csak annyit jelez, hogy 'Üzenet érkezett'.
Ez vajon állítható valahol?
-
-
Csehlala
csendes tag
válasz
kengyel #24640 üzenetére
Na ez tényleg komoly! Nekem még az FB oldalukon azt írták, h hibás volt a frissítés, ezért visszaküldték.. Mondjuk akkor lehet "igaz" a levél, h nem kapták meg még Samutól
Az érthetetlen, h miért nem lehet RENDESEN tájékoztatni. Egy kőmüves is bevállal egy időzítést, h mikorra készül el a melóval, milyen fázisai vannak. Egy 21. századi TELEKOMmunikációs cég, meg össze-vissza beszél..? Jesszus!
És aki nem akar "buherálni", de mondjuk venne egy Samu Geart az S4-hez karira (mondjuk én pont nem), az meg csak pislogjon mint tehén a moslékosvödörben? Jáááj T! Csókoltatlak! -
csabám
addikt
-
válasz
kengyel #24282 üzenetére
közben éltem a [P ]laci által is írt pcloud lehetőséggel - ezúton is köszi -, így már le is jött a firmware, most csomagolom ki, de a telefon feltöltődését még megvárom, aztán indul a móka.
csacsi67; akkor néhány nap késésben vannak, bár nekem tényleg nem olyan fontos a root.
nfsu17; az a lényeg, hogy ne legyen vele gond, de t-s telefon esetén talán még nem olvastam/hallottam problémásról.
-
válasz
kengyel #24278 üzenetére
oda mindig komplett firmware verziókat tesznek fel, de mostanság már csak olyanokat, amik egy állományból állnak.
szűk 200 kilobyte/sec sebességgel jön le, így ha nem szakad meg - mert szokása sajnos, ha sokan húzzák -, akkor 19 óra környékén leér, a telefont már fel is tettem közben tölteni, és ha lejött a firmware, akkor amíg azt kicsomagolom, addig nyomom gyári visszaállítást a telefonon lévő jelenlegi rendszerre, utána megy fel a friss, majd ismét nullázás, és végül belakom.
biztos lesz vagy 22 óra, mire kialakul egy elsődleges állapot - illetve ha az asszony "rámszól" közben, hogy vacsora....stb, akkor éjfél is -, de utána gyorsan kiderül majd, hogy maradásra érdemleges, vagy megy vissza a jelenlegi (re-partition kipipálással), mert az xxumj7 nagyon bejött.nfsu17; nekem is olyan van, csak régebbi gyártású, hiszen június 5-én vettem a telefont, de azóta sincs gond vele, és vélhetően már nem is nagyon lesz, mert akiknél probnléma adódott, azoknál egyrészt - ahogy olvastam - teljesen kínai gyártás szerepelt, japánról egy szó sincs, másrészt jóval korábban is mutatkozott már a púposodás, közel sem kellett 5 - 6 hónap.
-
mgTerminator
veterán
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kengyel #22709 üzenetére
A Telekom már teljesen magyar kézben van, vagy még mindig német tulajdonú? Általában ezek a frissítések egységesítettek.
Nálunk azt mondták a szolgáltatónál, hogy amint megérkezik a franciáktól a 4.3 úgy tudják ők is a saját fölösleges applikációikat hozzácsatolni és publikálják. -
Revesz
aktív tag
válasz
kengyel #21442 üzenetére
Mire itthon forgalmazni kezdik eltelik egy fél év,így volt ez a nexus 4 esetében is és ha jól emlékszem nem kezdett alacsony áron,sőt szolgáltatóknál még most is 100eft.
Amúgy szerintem mindenki csak a kitkat miatt várja annyira mert a megváltást hiszik a 4.4től...hála istennek n7esen napokon belül kipróbálhatom és nem kell eladni még az s4et se miatta xD -
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #21426 üzenetére
Mindenképpen ki. Sőt, amint olvastam, lehet, hogy a 4.4-et is, (kösz a linket)
ha nem lesz a zárt bl-re megoldás. A rammal nekem soha nincs gondom, hangouts-t nem használok, a status bar és egyebek nálam már ezer éve átlátszó, amint az ikonok is moddoltak, asztalt is eléggé ritkán foglalok bárhol is, hangfelismerést sem használok, a világos témák meg mindig repültek a telefonról, mivel az összes telefonom fekete volt, így inkább a dark témákat alkalmazom. Úgyis gondolkodom egy Nexus 5-ön, ha tényleg "jóárasított" lesz, majd azon kipróbálom a 4.4-et.
Amíg nincs megoldás a zárt bl-re a Samsungok maradnak így..
-
b.bela1
őstag
válasz
kengyel #20102 üzenetére
Ennyi. Annak van ram gondja, aki lesegeti. Már régen leszoktam róla, esküszöm jobban megy a teló. És ez nem vicc. Nem jó neki, ha folyton buzerálva van. Egy-két dolog letiltva. De csak ésszel. Nem melegedik, nem merül, nem akad. Állandó felszabadítgatás mellett, egyfolytában azon kínlódik, hogy összerakja magát. Gondolom Kali ezt szakszerűbben is meg tudja fogalmazni. Csak a népi megfigyeléseket közvetítem.
-
gatto_
senior tag
válasz
kengyel #20097 üzenetére
Ja, hogy te valahol olvastál erről a ram dologról. Akkor biztos neked van igazad, én csak tippelek.
De hogy őszinte legyek, nagy változást nem tapasztaltam ezen a téren a 4.2-höz képest. Nem is nagyon izgat. Amíg a kezdőképernyőt nem kezdi újratöltögetni, miután kilépek a böngészőből, addig azt csinál amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest