Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Leszedtem de az gyári akku használatánál is mindent rendben mutatott. Szerintem is az akku kezd elhasználódni. Inkább olyan alkalmazás érdekelt volna ami magát az akkut tudja megvizsgálni hogy milyen az állapota. Olyan nincs?
Azért gondolom hogy az akku szar mert mindegyik rommal ugyan ilyen gyorsan merül. Friss telepítés után is!
-
-
Imi1981
veterán
Akinek fent vagy a rr rom vagy cm12 vagy cm13 ezeknél milyen az akkuidő? Gyári rommal (akármelyik) nagyon gyorsan merül. Feltöltöm 100%-ra netezek fél órát (vagy még annyit se) és simán lemegy 10%-ra . Nektek is ilyen gyorsan merül? Van valami alkalmazás amivel meg tudom nézni milyen az akku állapota?
(#64594) DarthFader
Biztos megmarad a root? Mert akkor törlöm! -
Eclips21
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
nekem is volt ilyen és még csak fel se töltött
én fogpiszkálóval szoktam pucolgatni -
Black_Raven
veterán
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Köszönöm szépen, ezt az appot nem ismertem.Szóval következő a helyzet:1200mAh, ami jó mert az akksi alá is 1300mAh van írva.De ez csak azét jó, mert tegnap 1 évvel ezelőtti topikot olvastam és itt irta Valaki hogy tűvel finoman meg kell kapirgálni az oxidáció és a kosz miatt, és bejött azóta tölt rendesen.A kapirgálás előtt 400mAh-al töltött és 6 óra alatt lett 100%.Most 2óra kell.Mégegyszer köszi
-
kaszas19
senior tag
Na ma addig mókóltam a telefont hogy felvarázsoltam rá az RR romot minden hiba mentes most mán.
Jelenleg 5.6.5 verzió van fent jelzi hogy van frissebb,van értelme frissíteni??? -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Egész kis SW család jött itt össze...
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Nézd meg appal, hogy mennyi töltőáramot kap a teló.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free
Aztán kábel/töltő cserével figyeld meg, hogy változik-e. -
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ja azt elfelejtettem még írni,hogy nem teszek fel 1 fájlos lollit(a 4+1-es lollira ) mert most nagyon frankón működik.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nekem ezzel a 4+1 fájlos lollipop-al sokkal gyorsabb mint amivel vettem (használtan vettem nem tudom milyen volt rajta) és annál is amit a sammobile-ról töltöttem le és raktam fel! Most ezt a 1 fájlos kitkat-nál is gyorsabb de abból nem próbáltam a 4+1 fájlost. Most patent a rendszer!
A térerő mindegyiken ugyan olyan volt. Előző telefonom egy Nokia lumia 735 volt azon jobb volt a térerő de az verte eddig minden androidos telómat térerőben és wifi stabilitásban is! Amúgy utáltam már nagyon :-) .Mégegyszer köszönöm es4 kollégának hogy belinkelte nekem a 4+1 fájlos romokat !
-
kaszas19
senior tag
"Sziasztok.
S4 Sprint-hez kellene nekem egy 4+1 fájlos gyári rom teljes visszaállítás miatt.Köszönöm is előre"Kérlek segítsetek.

-
Imi1981
veterán
Gyári 4+1 fájlos lillipop-on hogy lehet eltüntetni a rootolás után folyton megjelenő figyelmeztetést? Valami ilyesmi hogy az android.se le lett tiltva és érintsem meg a visszaállításhoz (akkor újraindúlna és úgy állítaná vissza ) .
Az összefoglalóban leírtak szerint egyik módszer se megy mert nem találhatóak olyan néven azok a fájlok .Szerintem lolli-ban máshogy kell és más a neve . -
Nospa
tag
sziasztok!
LOlira való frissítés után elszállt a vissza gombom.
Felraktam a XXUFNB9-OXXFNB2 4.4.2-t az visszahozta.
Ezután felraktam a I9505XXUHOJ2_XEH_5.0.1_4+1-t, és most megint nincs vissza gomb
!!!
Mit tegyek? -
Imi1981
veterán
Csak én nem találom az összefoglalóban a lollipop rootolásának menetét?Ami ott van az mind kitkathoz van nem ? Kicsit zagyva nekem az egész .
-
Klon
aktív tag
Udv Emberek!
Segitsetek!Imperium romot hasznalok, es a screen mirroring nem mukodik egy ideje, sajnos az okat nem tudom

A youtube siman atteszi a tv re a kepet,
De a telo kepet csak "tolti" a tv a vegtelensegig.
Volt mar masnak ilyen? Mi a megoldas?
(Regebben mukodott)Koszi
-
Eclips21
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
kábel, vagy ebay-es töltő
esetleg rom hiba(le van korlátozva hogy ne vegyen fel 2A-t) -
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nem. Fel kell rakni odinnal egy twrp-t, az RR romor rámásolni külső sd-re + a Gaaps-ot hozzá és a twrp-ből telepíted.
Rengetegszer le van írva a topikban.(#64560) Imi1981 : a sima cm13 jelenleg nightly, szinte minden nap frissül. Amíg nincs belőle stabil verzió nem érdemes felrakni. Persze felrakhatod azt is, aztán max havonta 1x ráfrissítel.
-
flegga92
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Samsungon nincs BL lock. Knox van ami jelzi, ha módosítod az eszközt, normál használatot nem befolyásolja.
Kódok:*#1234# to check software version of phone.
*#12580*369# to check software and hardware information.
*#0228# Battery status (ADC, RSSI reading)
*#0011# Service Menu
*#0*# -
Black_Raven
veterán
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én a Resurrection Remix nevű rom-ot használom jóideje, nincs vele gond. 5.7.0-ás az utolsó verzió. CM13 alapú rom, kicsit belepiszkálva, stabilizálva. Havonta szokták frissíteni, nagyon elégedett vagyok vele. Nem tenném vissza egyik gyárit sem.
Sallangoktól mentes, gyors, témázható. -
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Csak cm-ből(cm13) van 6.01. Én ki is próbálnám de még nem merek főzött romot felrakni. De majd eljön annak is az ideje ☺.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Már tudom mi a külõnbség a romok között.I9505-re tud valaki stabil 6.0.1-et.?
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
S4 Sprint-hez kellene nekem egy 4+1 fájlos gyári rom teljes visszaállítás miatt.Köszönöm is előre.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Hát most felraktam a kitkat-ot de nem nagyon vehető észre sebesség különbség. Talán kicsit gyorsabb a kitkat de a lollipop-ot is friss telepítés után kéne megnéznem. Na majd holnap kipróbáom úgy hogy visszarakom a lollipop-ot és akkor megírom.
-
Black_Raven
veterán
Engem is érdekelne hogy melyik jobb op.rendszer a telón, a kitkat vagy lollipop.Nekem kitkat van, de ha jobb a lolli akkor frissitek.Köszi a választ.Az akksi nekem 6-7óra kijelző időt bír, de a töltés leáll90%nál.Ez mitől lehet?Ha újra bedugom akkor feltölt 100%-ra.
-
Imi1981
veterán
válasz
flegga92
üzenetére
Oké akkor megnyugodtam
!Amúgy minden jól működik rajta és full karcmentes . Talán az akku kicsit gyorsan merül de majd hosszabb távon kiderül . Lollipop van rajta de youtubon néztem egy összehasonlítást működés közben kitkat-el és az jóval gyorsabbnak tűnt ! Ti hogy látjátok? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Megjött a telóm amit használtan vetten itt a hardverapron . Az normális hogy eléggé melegszik a kijelző felső részénél és a hátsó kameránál? Most üzemeltem be és csak a google fiókot állítottam be és letöltöttem a nova launchert ,szóval nem gyötörtem .
-
zseko
veterán
-
flegga92
senior tag
válasz
pittbaba
üzenetére
Nekem is vegyes érzéseim voltak/vannak a telefonnal, ma is pár alkalommal szívem szerint földhöz vágtam volna. 3 éve megvan. Ügye 4.3 felett még rootolni se tudtál knox ugrasztás nélkül így kénytelen voltam szívni a gyári rommal. 2 év után felüdülés volt hogy végre ki lehet próbálni új dolgokat, de sajnos ezek sem hozták el amit vártam. Már egy jó ideje az Imperium rommal használom ez vállt be a legjobban.
De a telefon üzemideje botrányos. Régen is és most is. Van, hogy a nap végén 60%-al jövök haza van hogy már dugni kell a töltőre. Pedig nem nyomkodom többet. Ha folyamatosan netezek/fb-ozok van hogy 3 óra alatt merül le, de van hogy 1,5-nél már kéri az utánpótlást.De nehéz tőle megválni, mert jó benne, hogy cserélhető az akku, IR, QI töltés stb. Samsungból TV-n kívül más nem jön a házba, ráadásul nem is tetszenek. Huawei P9 lesz az utód valószínűleg, de hiányozni fog a fenti 3 dolog + AMOLED, NFC. P9 plus nekem ekkora felárat nem ér meg és nem is kell akkora telefon.
-
válasz
pittbaba
üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy botrány az S4. Lehet, hogy sikerült kifognod egy selejtes/rosszindulatú darabot, de összességében nem ez a jellemző.
Másfél éve használom a használtan vett telómat, mókoltam is rendesen, és ( kopp-kopp ) semmi baja sincs.Nem tudom, mennyit gondoltál "pár ezer" alatt, de itt a fórumon talán nggabi tud segíteni.
-
pittbaba
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Szia!
Köszönöm a helyesbítést, az óta végigjártam a kötelező köröket, most már tuti, hogy minimum egy hőpuskázás dukál neki. Megvolt a downgrade gyári romra, akkor visszajött minden 2 napig, de annyi volt, most már az sem segít. Bluetooth, wifi is meghalt a telón. Ha valaki foglalkozik ezzel, írjon PM-et. Sokat már nem szánok rá, mert gyűlölöm ezt a telefont, az első hónapokban kiderült sajnos, hogy nagyon rossz választás volt. Már egyébként egy alaplap cserén túl volt félidős korában, egyszerűen botrány az s4
. Pedig olyan becsben van tartva, hogy az ritka, egy darab kis karc sincs sehol évek óta. Egy szó, mint száz, ha pár ezer forintból megmenthető, várom az ajánlatokat, nem akarok szemetelni. -
kontarr
csendes tag
Üdv Mindenki,
4.3 van a jelenleg a telón.(stabil) Telekom hálózatos volt de jelenleg már kártyafüggetlen lehet-e valami gikszer belőle ha frissítem? Ezt a művelete azért tenném hogy működjön egy Miband2-vel
Válaszokat előre is köszi. -
kalolaci
senior tag
Kìvàncsi lennèk, melyik bìrja tovàbb egy feltöltèssel. Samsung Galaxy S7, vagy Huawei P9? (A full hd felbontàs, a Huawei mellett szòl.)
-
Valken
tag
Használ valaki 'synergy' kernelt Resurrection Remix alatt?
Megpróbáltam felrakni, de TWRP-ből nem megy fel (illetve nem indul el a telefon, csak az RR bootanimációig jut el), 'Flashify'-vel már felmegy, de miután csináltam egy dalvik/cache törlést, ugyanúgy nem bootol be.
Más megoldás esetleg?
-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
kitkat 5 fájlos ha kitkat rendszeren akarsz maradni akkor tegyél fel ezután a legfrissebb 1 fájlosból 1et.
Kitkat rom kicsomagoláskor jelszót kér ami: www.android-forum.huloli 5 fájlos szintén nem ez a legfrissebb ...
-
Imi1981
veterán
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
És neked nincs véletlenül valami tárhelyre feltöltve 4+1-es rom ? Minden link halott az összefoglalóban és a logouton is .
-
bwin.party
aktív tag
Új, bontatlan gyári aksit hol tudok rendelni i9506-hoz?

-
Imi1981
veterán
Tényleg ennyire kihalt ez a topik? A jóval öregebb s2 topik meg virágzik ehez képest .

-
Valken
tag
Egyszerűen idegbajos leszek, ha nem mindig a legfrissebb rendszer / alkalmazás van a telefonomon és az RR "nagyon lassan" frissül.

Stabil (nyilván ez viszonyítás kérdése) "nightly" megoldást tud valaki, ami 6.0.1 alapú?

-
Imi1981
veterán
Sziasztok !
Hétfőn vagy kedden érkezik meg az s4-em I9505 . 4+1 fájlos romot honnan tudnék letölteni ?Mert az összefoglalóban lévő linkek nem élnek ! Vagy ha esetleg valakinek megvan és felrakná google drive-ra vagy bárhova ahonnan le lehet tölteni megköszönném. Igazából lollipop és kitkat is jó lenne csak 4+1 fájlos legyen .
A másik kérdésem hogy a sammobilról letölthető romok(ha nem lesz 4+1-es rom ) közül melyiket érdemes leszedni? És mobil odin -al is felrakhatóak?
Köszönöm előre is a segítséget! -
nggabi
félisten
-
pittbaba
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Köszönöm... ezer ilyet megcsináltam már, most nincs időm guglizni, igazán az oltás helyett szerintem illett volna egy linket berakni, ami neked 1mp mert ezzel foglalkozol napi szinten, én meg fél éves szinten a rossz telefonok miatt szét kell guglizzam magamat. Eddig soha semmi bajt nem okozott a CM, és érzésem szerint most is Samsung a ludas. Köszi a nem segítséget már megint. Ebben a topicban még életemben egy normális tanácsot nem kaptam. A google-t ismerem a nélkül is hogy idejönnék. Istenem...
-
pittbaba
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Hát eddig semmi bajom nem volt a CM-el, most feltettem belőle a legújabbat, de a hiba továbbra is fennáll

Nagyon nagyon nagyon az utolsó dolog amivel foglalkozni tudok most, rámborult ez a minden tetejére, légyszi segítsetek meg egy stabil gyári rom linkkel. i9505 telcsi. Elvileg csak recoveryben a zip fájlt kell feltenni s kész? Gondolom előtte illene resetelni (ami szintén meglövi az egész munkafolyamatomat). Ez a telefon egy botrány rossz készülék, mióta megvan csak a baj van vele... hónapokig volt szervízben, de semmit nem tudtak vele kezdeni
elkölöttem százezreket erre, és soha nem volt jó, nagyon nagy csalódás az s2 után
az ember nem tud dolgozni, pedig azért veszi -
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Mi történhetett a telefonommal?
CM13 van fent, 6.0 rendszer.
Semmi bajom nem volt vele hónapokig, most reggel felkeltem, felvettem a telefont, és már nem volt Wifi valamiért. Az óta nem bírom bekapcsolni, szürke. Ha rányomok az állapotsávnál, a végtelenségig próbálja bekapcsolni a wifi-t de nem tudja. Több helyen olvastam, hogy valszeg ez hardveres hiba, és nem érintkezik. Semmilyen szoftvert nem tettem fel pluszban rá már hetek óta, nem hiszem, hogy szoftveres baja lenne. Van valamilyen módja ezt ellenőrizni? Próbáltam rázni, hogy ha kontaktos akkor az kiderülhet. Mit tegyek? -
Black_Raven
veterán
Nem tudja valaki képet miért nem tudok feltölteni topikba?Tegnap írtam másikkal megy, csak s4-gyel nem.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Az I9515 változat miben különbözik az i9505-től? Value edition a neve . Kösz előre is a választ! -
KYZRR
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Tartsd addig a bekapcsoló gombot, amíg ki nem kapcsol a készülék, vagy akksi ki.
-
Black_Raven
veterán
Valaki megmondaná odin/download modeból hogyan tudok kilépni.?
-
flegga92
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Egyik ismerősöm S4 minijét szintén nem ismeri fel a gépem. (win10) Az én S4-emet és a másik srác S3 Neo-ját gond nélkül. De nem jöttem rá mi az S4 mininek a baja.
-
flegga92
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Másik USB port, illetve másik USB kábellel próbáld ki (vagy a mostani kábelt teszteld másik telefonnal)
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok.Az mitől van hogy a win10 nem látja az s4-et?Usb hibakeresés bekapcsolva,de csak tölt.Hol tudom bekapcsolni a háttértár vagy MTP módot.Statusbarra nem teszi ki a lehetőséget.Köszi a segitséget ezért a szép láma kérdésért.
-
törölt tag
Itt egy új főzelék Note 7 TouchWiz felülettel..
-
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Anno írtam ide, egy eléggé beteg S4-el kapcsolatban. Az akkoriban említett hibái már javításra kerültek, viszont még mindig csak a 4+1 fileos, gyári cuccal jók az érintők, eddig csak 1-2 másik romot próbáltam, de azokkal nem volt jó a vissza és a menü gomb.Milyen ROM-tól függ az, hogy működik az érintő, és hogy nem?
GT-I9505 típusról lenne szó.
-
kalolaci
senior tag
Èn is gondoltam màr, hasonlò teljesìtmènyű akksira, mint amiről geza844 ìrt. Csak azèrt nem vettem, mert àllìtòlag nem tart közel sem addig, mint a gyàri.
-
zseko
veterán
Nem. Épp azért próbáltam be mást, mert a gyári nálam 4.4.2 óta hibás. Wifi + 4G nem megy egyszerre, ledob a hálózatról. Root nélkül pedig még random módon (értsd, bármikor, hívás közben is) újra is indul, ilyenkor meg se tudom ha kerestek, mert nem menti el.
A sebességbeli különbség pedig eléggé észrevehető nem gyári romot használva. Jól érzékelhető, mennyire fogja a rendszert a TW.
S7 tetszene, leginkább a kamera miatt, de ennyit nem vagyok hajlandó fizetni egy telefonért. A one plus 3 ára még éppen a határ. -
migabi24
nagyúr
Ne féljetek a huaweitől, én is P8-ra váltottam i9506-ról, kb fél éve használom, a legnagyobb megelégedéssel, piszok jó a huawei szoftvere nagyon átgondolt ügyes megoldásokkal
-
törölt tag
válasz
jakszy198908
üzenetére
-
jakszy198908
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud linkelni nekem egy GT-I9506 S4-hez android 5.0. Olyat amit odinnal kell felrakni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Slapy
aktív tag
Haver a napokban vett p9-et, meccsnézés közben kipróbálgattam....biztos vagyok benne hogy az lesz következő telefonom!

-
flegga92
senior tag
válasz
üzenetére
Én is voltam a MM-ban megtapogattam. Először szemezgettem az S7-el de nem tetszik gyors le is raktam a P9-et meg vagy 15 percig nyomogattam.
Sokat szívtam az S4-el is a knox miatt. Azóta szerettem meg újra mióta lejárt a gari és azt csináltam rajta amit akartam.
P9-et lehet nyitni garivesztés nélkül minimális pénzért. Ott a 2 sim ami nekem fontos. Az S4-et is a gari miatt választottam (házhoz jövő szerviz ami ha jól tudom megszűnt). Itt pedig 3 év gari van, 3 hónapig cserélik a törött kijelzőt és 3 hónapon belül ha garis baja van kérheted a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én fogpiszkálóval szoktam pucolgatni

!!!
okos órát és folyamatos bluetooth kapcsolatot nem szereti sajnos, pedig ezen kívül nekem is nagyon bejött... 

az ember nem tud dolgozni, pedig azért veszi