Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
2015.06.29.-én vásároltam az S4-em Telekom üzletben. A gyári stereo headset kontakt hibás lett, ezért az egyik fele nem szól. Arra gondoltam, hogy a most lejáró egy éves teljes körű garancia keretén belül kicseréltetném a stereo headsetet és az akkumulátort is. Ha bemegyek egy Samsung szervizbe akkor cserélni fogják?
-
mayhew
csendes tag
Üdv. Szeretném feltenni a ResurrectionRemix-M-v5.7.0-20160616-jfltexx romot a telómra. A gyári szoft van rajta:
4.3 Android I9505XXUEMJ7 Leírná valaki szájbarágósan hogyan is kellene. Rootolás megvolt a Kingo rootal, USB Drivert is feltettem. EFS mappa lementve idáig jutottam
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Komolyan bárminemű rosszindulat nélkül, de most csak szándékosan értetlenkedsz, vagy valóban ennyire inkompetens vagy a dologban? Nem 24 műhold van gps-re, csak az amerikai tartalmaz ennyit (egyébként valójában többet, csak azok tartalékok). + Glonass, Galileo, Beidou, ebből persze csak a Glonass az ami érdekes (és használható) S4-en (na meg a többi még hiányos). Senki nem mondta, hogy ne lenne elég 12 műhold. Én sem. Azt mondtam, hogy a gyárihoz képest kevesebbel kapcsolódik. Olvasd el még egyszer mit írtam. Egyébként nem az a probléma, hogy 'csak' 12-vel csatlakozik, hanem, hogy (nálam) a gyárihoz képest:
- lassabb,
- instabilabb.
A szobámban pl. a gyári vígan talált jelet és stabilan tartotta 16-18 műholddal, ezzel a rommal pedig 8-9 műhold van 'csak', és még ez se lenne baj, de időnként 'megáll', 'elvesznek' a műholdak, és pár mp múlva tér észhez.
(#64369) bwin.party nagyon nem cserélgetek romot, ez az első, az elmúlt 3 évben csak az ota-s gyáriak voltak fent
3 hete van fent, csak most kellett gps.(#64377) flegga92 a program szerint csatlakozik glonass-hoz.
-
törölt tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Telefon > beállítások > hívás elutasítása
-
SYMLY
csendes tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Hívás listán hosszan tartod az ujjad a számon és ott bejön a menü (hozzáadás a tiltólistához)
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Hogy kell számot letiltani? mert én nem találtam se a beállításoknál se a névjegynél gondolom alkalmazással lehet? S2-be gyárilag volt ilyen
-
Gyula84
veterán
válasz
bwin.party
üzenetére
pont azt akarom elkerülni
5.5GB lenne csak reset után a szabad tárhely? mikor vettem majdnem 10volt az a furcsa -
Gyula84
veterán
üdv
a telomon alig van hely 1.5GB meg kb 4et használok képek videók gondolom még kellene lenni bőven helynek nem? olyan 9GB rémlik, hogy lehetne kideríteni hogy mi foglalja el a többi helyet? 5.0.1van rajta gyári szoft
-
speed207
tag
Valaki leirná a Resurrection Remix frissítésének a menetét érthetően?
-
Alister71
nagyúr
Na felraktam, csak megcsináltam a tiszta telepítést, eddig nagyon pöpec. Nálam mindenképp ez a rom vezeti a listát. Megpróbálom befejezni a kísérletezgetést
ezt szerintem felesleges lecserélni, jobbat úgyse találok. -
flegga92
senior tag
válasz
nokiauser
üzenetére
Kíváncsiságból én is ránéztem már erre a GPS-re. Panel lakásban (1 emelet van fölöttem) 21 műholdat lát. Bent 3 gps-hez 1 glonasshoz tud kapcsolódni. Kint 5-6 gps és 3-4 glonass. Jellemzően a GPS műholdak 1-40 köülig vannak 60 felett pedig a glonass műholdakat jelentik.
Érdemes ezzel a programmal ránézni mert ez kiírja, hogy milyen típusú a műhold. Lehet ezért van kevesebb mert a glonass-hoz nem tud kapcsolódni. Ha emlékeztek még valamelyik régi gyári rom sem tudta a glonasst.
Nekem most pár hónapos Imperium van fent. -
@Jocó@
tag
Sziasztok!
Adott egy i9506, melyen először gyári T-Mobile 4.4.2 ROM volt, majd I9506XXUBNA2-t követően 9506XXUDOJ2 ami az alapot adta a kyasu féle 13.0-20160323-SNAPSHOT-ZNH0E-ks01lte CM13-hoz. Semmi más.
Talán van már egy hónapja is, hogy észrevettem, hogy a GPS nagyon nagyon nehezen talál jelet, és, ha talál is, pontatlan, majd könnyen eldobja.
Waze képtelen navigálni, iGO is csak útra illesztéssel, de így is az út mellé jelöli gyakran a pöttyöket.
Kereszteződésben megállok, a program meg azt hiszi, megindultam. Egy szó, mint száz, használhatatlan.Korábban visszaraktam a gyári T-Mobile romot, de azzal is jelentkezett ez a tünet.
Tudom, látatlanban nehéz megmondani, de szerintetek szoftveresen a főzött ROM elbangerolhatott valamit a GPS-el? Eléggé valószínűtlennek tartom...
Esetleg valakinek tipp, hogyan háromszögelhetném be a probléma okát?
Ha meg nem szoftveres, akkor valahogy garanciálisan (kiterjesztett) kellene ezt orvosoltatnom, továbbá lenyeletnem a szerelővel, hogy a knox bit 1-nek semmi köze a jelenséghez...
-
cyborg X
tag
Isten áldja ezt a remek csapatot, Én búcsúzóra fogom. Tovább állok. Hozzon másnak is annnyi örömöt e remek elnyűhetetlen készülék, mint nekem!
További működésemet egy Note4-gyel folytatom.
Byby!

-
bwin.party
aktív tag
Az amatőr hibákat ki kell kerülni, mert 20 holdat látok GPS testtel. Ami a rossz: az emberi kivancsisag a romok es akik keszitik. Mindig a romokkal bajlodik mindenki, ertelmetlenul. Mi ertelme fel orankent uj szoftvert feltenni?
-
speed207
tag
Jaaaa. Ezt már próbáltam. Totál süket volt a telefonom vele, nem tudtam telefonálni. Visszatettem a gyárit és azóta nincs vele bajom.
-
Valken
tag
válasz
speed207
üzenetére
Persze
Resurrection Remix -
speed207
tag
Mi ez a rom amit annyira dicsőítetek? Kaphatnék egy linket?
-
Valken
tag
Kisebb gondom akadt...
Telepíteném az RR romot és full wipe után a rom telepítése közben újra felvillan a 'TeamWin 'logo, mintha újraindulna a recovery, utána a legújabb GApps-ot nem telepíti fel, mert SDK gondja van és reboot után a 'Samsung Galaxy S4' feliratnál megáll és nem indul el a telefon.
A TWRP recovery nem a legújabb, ez lehet esetleg gond?
-
Valken
tag
Amint megírtam a postot és lejárt a szerkesztési idő, fel is került az RR 5.7.0.

-
Valken
tag
Én is tegnap óta várom, hogy letölthető legyen végre, mert ugyan beharangozták, de a 'jfltexx' verzió nincs sehol... Most az 'OwnROM' van fent, tetszik is meg nem is, de inkább visszaraknám az RR-t, de most már megvárom az 5.7.0-t, mert tiszta telepítést szeretnék.

Egyébként az RR-nél egy dolog hiányzott nekem: a 'home' gombot hosszan nyomva ugye előjön egy lista az alkalmazásokról és ott csak egyenként tudtam "félresöpörni" őket, ha be akartam zárni mindet, nem volt rá egyetlen gomb (vagy csak nem vettem észre
). Erre azért lenne szükségem, mert sokszor "beragad" pl. egy játék vagy hasonló és egy pillanat alatt tűzforró lesz a telefon (és merül, mint a Titanic), ám ha mindent kilövök, akkor visszaáll a normális állapotba. -
cd930
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Megcsináltam minden instrukciót és órák óta rendben működik, normálisan tölt, egy cseppet sem melegszik! Kop-kop-kop!

Köszönöm a segítséget!!!

A teljesség kedvéért:
Amikor a "Rich Communications" elől kivettem a pipát, jelezte, hogy valami chat funkció ezáltal nem fog működni. -
Slapy
aktív tag
Sziasztok, annyit dicsértétek az RR-t hogy lecseréltem a gyárit. Annyi gondom volt eddig vele hogy állandóan kiírta hogy bluetooth leállt, de ezt egy factory reset megoldotta

Viszont 3 dologra még nem találtam megoldást, app-ok amiket gyárin használtam ezen nem tudom... S jegyzet, s tervező, gear fit manager! Első kettő nem is lenne fontos mert van ezer meg egy alternatíva, viszont szinkronizálva voltak, legalább az adatokat kellene visszaszerezni...fitből pedig régi nem indul, samsung app pedig azt írja hogy nincs a telefonhoz megfelelő...tudok valami megoldást ezekre? Köszi előre! -
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Adott egy S4 aminek az aksija nem igazán bírja jól véleményem szerint. Érdemes (egyáltalán lehet?) nagyobb miliamperes aksit venni bele?
Üdv

-
ett
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Nem is a sebesség miatt tenném vissza, hanem csak az akksi tesztje miatt.

Egyébként nem hiányzik a gyári. Sokat gondolkodik. Az rr jóval gyorsabb volt. Most egy s6 portot használok, mert az s7-es romnál az érintőgombok nem akartak világítani pár perc után és senki nem tudja a megoldást rá, pedig az a rom tetszett. Ez az s6 port is teljesen jónak tűnik eddig, de az rr-t várom igazán. -
cd930
senior tag
válasz
üzenetére
Amikor kitörlöm a gyorsítótárat azonnal jelez a telefon, hogy "Üzenetírás tökéletesebben", majd rákattintva:
"Az üzenetküldő alkalmazás új funkcióival a szöveges üzenetek mellett azonnali üzenetet, képeket, videókat, hangokat és szöveges üzeneteket is küldhet internetkapcsolattal. Az új funkciók használatához adja meg alább a telefonszámát." -
ett
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Én már nagyon várom. Kipróbáltam mostanában sok romot, de legjobban az rr tetszett. Ha az akksival jobban bánik, akkor az marad. Érdekes, hogy majdnem minden rommal jobban merül a telefon mint korábban. Vissza kéne raknom a gyárit és csinálni egy összehasonlítást, mert ha azzal is merül, akkor lehet hogy az akksi kezd gyengülni. Csak nincs kedvem hozzá.

-
törölt tag
Root explorerhez root kell.
Ott ahol törölted a gyorsítótárat meg az adatokat állítsd le ezt a folyamatot, töröld megint aztán telót indítsd újra.
Googleban azt találtam hogy ez a folyamat kitkat alatt van. Voda oldalán ezt javasolják:"Settings -> Connections -> More Networks -> Rich Communications"
Beállítások, kapcsolatok, további hálózatok, aztán a "Rich Communications" elől kivenni a pipát majd telót újra indítani.
Ha ezek után sem javul meg akkor passzolom.. húzd újra a telót egy 5 fájlos rommal.
-
zseko
veterán
Na, kb. 2 hete van fent a 6.0.1-es aosp rom, pár tapasztalatom:
- baromi gyors, gördülékeny, tetszik,
- qrvára merül.
- lassan tölt.
- BT nem az igazi.pl. egy zenét lejátszik, de a következő(ke)t már nem, csak átpörgeti, mint pl. amikor a lejátszási listán lévő zene már nincs a mappában, így gyorsan átugorja és lép a következőre. BT ki-be megoldja - egy szám erejéig. Aztán goto 1.
Van, hogy este 11-kor lehúzom, és reggelre 15%-ot vagy akár többet is fogyaszt. Ez nem tudom mennyire van összefüggésben azzal, hogy értesítés esetén felébreszti a kijelzőt, de gyáritól sokkal rosszabb. Általános használattal alig bír ki egy műszaknyi időt.Jött ki frissítés, lehet felteszem, Ezt, vagy másik (pl. RR) romot hogy tudok megtenni? saját frissítést csak simán ráteszem egy wipe után, másik romnál pedig kell recoveryből egy FactoryReset, és mehet fel egy új?
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Két napja erősen melegszik a telefonom (S4 LTE, utolsó hivatalos rommal). Elsősorban a procitól indul, a kijelzővel folytatódik, de az akksi is melegszik.
Este újrahúztam, remélve, hogy az segít. Ma reggel óta újra forrósodik, lassan tölt a töltő, nagyon gyorsan lemerül. A töltő csatlakozója is melegszik.
Több töltővel és akksival is próbálgattam, nincs áttörés, mert mindegyiknél ugyanaz a helyzet. Mondjuk egyik akksi sem új, akár mindkettővel gond lehet.
Kikapcsolt állapotban töltőt rádugva csordogál bele az élet, nem is melegszik.Remélem nem hardveres a gond, mert az drága mulatság (ahol kérdeztem, ot mondták is, hogy hardveres hibát nem tudnak javítani).
Ha valamelyik alkalmazás szívat azzal, hogy állandóan pörgeti a procit, hogyan lehet legkönnyebben rájönni, hogy melyik az?Előre is kösz a segítséget!
-
Pietrosz
addikt
Ha fizetem a T mobileos biztosítást akkor pl kijelzocserenel foglalkoznak a knoxxal? Nincs bajom a 4.3-al de már unalmas, megnéznék egy RR romot én is, s advanceon nagyon jó volt. Ha eddig nem döglött be másfél év alatt a teló garos hibával akkor már talán nem fog...
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Az nekem is jó lenne, csak éppen nagyon merül vele a telefon. Ez az egy idegesít benne. Írták, hogy cynergy kernellel nem merül annyira. Persze, mert fel sem tudtam rá tenni, érdekes, mert az own romra meg simán felment, de nem segített, azzal is merült nagyon. Eddig a 05-20-as rr meg az aicp volt csak tűrhető akksi időben.
-
Alister71
nagyúr
Én visszaraktam az RR-t, nekem az jött be a legjobban. A többibe idegesítőbb hibák vannak, meg ezt már meg is szoktam.
-
ett
aktív tag
válasz
bee_jay
üzenetére
Ez érdekes, pedig tiszta telepítést nyomtam ahogy oda le van írva. Az elején amikor sokáig bootol még felvillantak a gombok, utána is mentek egy darabig, aztán semmi. Nem értem. Írtam a bug reportba is, ott is azt írták hogy csináljak tiszta telepítést, ha úgy sem jó, akkor hardware hiba lehet. DEhát úgy csináltam és nem jó. Minden más rommal pedig világítanak a gombok.
-
bee_jay
tag
Nekem nem volt gond az érintő gombokkal. Az egyetlen hiba amit tegnap óta felfedeztem, hogy lassan ébred fel a képernyő, tehát a bakapcsoló vagy menü gomb megnyomása után csak kb. 2 másodperc múlva jelenik meg a feloldóképernyő. Ez elég zavaró. Majd utánanézek hátha van rá valami fix...
-
ett
aktív tag
Sikerült megoldani ezt is. Kikapcsoltam aztán vissza és azóta világítanak az érintő gombok is!

Na akkor teszt indul. -
bee_jay
tag
Kezdőképernyőre koppint hosszan: Felület beállításai / Kezdőképernyő tartalma / Külön Alkalmazások képernyő...

-
ett
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Nekem semmi gond a hálózattal. Az app drawer probléma nova launcherrel orvosolva, mostmár csak az akksira leszek kíváncsi. Használom kicsit amíg beáll.
Ami cm alapú romoknál nem tetszik, hogy a quick settingsnél nem minden romban tudok ugyanannyi csempét vagy mit tenni. Rr-ben lehet a legtöbbet. Illetve valamiért a cm romoknál nincs akkora fényerő mint a stock romon. Ezt sem értem. Na meg az akksi. Eddig az aicp meg a 05.20-as rr volt csak ami jobb volt akksiban. A többi gyalázatos. -
törölt tag
válasz
Alister71
üzenetére
Van ott valami szöveg a telepítés leírás végén. Nem lehet hogy emiatt dobálja el a hálózatot?
"When prompted in The welcome Screen Untick "Diagnostic Data" Otherwise you wont Have Correct network"
Nem értem hogy hogy nincs alkalmazások gomb (gondolom erre értetted az almenüt). Képeken is ott a gomb meg videókon is van.
-
mateo91
tag
Udv reg nem voltam itt az lenne a kerdesem hogy telekomos 9506om van van e lehetoseg a gyari romtol jobbat feltenni ? Tippeket varok koszi elore is

-
törölt tag
Erre van nekem egy recoveryből flash-elhető zippem lolihoz. Menü gomb rövid megnyomásra lesz az app váltó, hosszan pedig a menü.
Te hogy szoktad felcserélni? -
krystman
őstag
A 4.4.2 T-Mobilos és a 5.1-es T-mobilos kamera app között van valami különbség? Gondolok arra, hogy minőségben vane különbség. Szebb képeket készíte egyik másik rom. Most 4.4.2 T rom van fent.
-
ett
aktív tag
válasz
üzenetére
Ajánlott a rom után egyből feltenni. Lehet hogy valami összeakadhat és azért. Arra vagyok kíváncsi, hogy a gombokat lehet-e állítgatni itt. Mert utálom, hogy alkalmazásváltáshoz a home gombot kell nyomvatartani, sokkal egyszerűbb a mellette lévőt csak megérinteni. Ezt mindig átállítom.
-
törölt tag
Valaki angolos javítsa már ki légyszi, jól fordítottam e...
THOR S7 Style Rom v1.5 telepítése:
- rom és patch külső sdre
- Dalvik/Art Cache, System, Internal,Data, Cache, Preload törlése
- rom telepítése
- aroma telepítő beállítások
- aroma telepítő végén a reboot elől kivenni a pipát
- patch telepítése recoveryből
- indítás után valami diagnosztika elől kivenni a pipátezt meg nem értem most mikor kell hát a patchet feltenni?:
"The Patch Can Also Be Applied After Boot But Preferably Flash Directly After Install. " -
ett
aktív tag
-
törölt tag
Unatkozom romolhatnékom van.. vélemény??

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)