Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Black_Raven #65599 üzenetére
Köszönöm!! :-)
És esetleg azt is tudnád,hogy a mostani t-mobil-os 4.1.2-es rendszert hogyan tudnám pecserélni egy független szoftverre amiben nincsenek benne a t-mobil-os dolgok?
(Nem függetleníteni szeetném a telefont.) -
Elims
veterán
Sziasztok!
Bocs,hogy ide írom,de a topikjában sajnos nem tudják itt viszont többen is kisujjból rázzátok a témát..
Samsung express gt8730-as telefont ugyanúgy lehetne root-olni mint a s4-est?
A s4-et itteni leírásból hibátlanul sikerült. -
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65595 üzenetére
Szerintem próbáld ki a CM13-at, pár képet csináltam már, és jó volt.Ha mégse, van.Imperium v16 rom,vagy Omega, vagy linkeltem pár hsz-el följebb AOSP 7.0, vagy CM14 7.0,stb van még más és a végén a gyári.Ha raktál vmit jelentkezz mondok pár beállitást amitől jobb lesz.
CM13-hoz Gapps Pico 6.0-át tegyél.(gapps.com)
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #65594 üzenetére
Köszi, valami olyan custom rom kellene, aminek jó a kamerája. Nekem most Resurrection-Remix-LP-v5.5.8 van fent, de gyenge a kamerája. A gyári romban 100x jobb.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65592 üzenetére
Ha Odinnal gyárit teszel fel, minden megy a TWRP,root,Xposed stb, visszaáll a gyári állapot.Újra kell mindent csinálni.De nem biztos hogy hibátlan lesz az 1 fájlos, mivel 4+1 fájlos után kéne/ajánlott.Vagy rakjál twrpből másik custom romot,és akkor marad a twrp.Pl.CM13 6.0.1android
-
Petyyyyy
addikt
Jut eszembe: megkaptuk a Samsung saját betűtípusát rendszer szinten. Azt hiszem a legutóbbi frissítéssel érkezett 9506-ra.
-
Atrasko
tag
Letöltöttem ezt a stock rom-ot XEH-I9505XXUHOJ2-20151104083700.zip
Innen: [link]
Most a TWRP recovery és egy custom rom van rajta.
Az eszköz típusa: jfltexxAzt szeretném kérdezni,
1. Ha a fenti egy fájlos stock rom-ot Odin-nal rátöltöm a telefonra, akkor a TWRP megmarad-e? Gondolom igen.
2. Kell-e még valamit feltöltenem a telefonra, hogy a stock rom működjön? Nem akarom az eredeti állapotot (maradjon a TWRP, és a Knox értéke sem érdekel).
3. Van-e jelentősége, hogy az Odin melyik verzióját használom? v1.85 / v3.11.1 / v3.11.2 / v4.38 / v4.44
4. A rom-mal egybe csomagolt SS_DL.dll fájllal mit kell csinálni?
Előre is köszönöm. -
DigiG
csendes tag
Kaptam ma egy I9515-t.
Imperium ll12. mehet rá? vagy külön kell rá romot néznem?
Bocsi nem volt időm olvasgatni. -
Franz51
tag
válasz
Black_Raven #65583 üzenetére
Igazad van, nem csinálok rom cserét. Talán jön egy frissítés ami javítja.
Addig is maradok a Nova Launcher-nél.
Köszi! -
Imi1981
veterán
válasz
HELLAFLUSH #65578 üzenetére
Csak ne az imperium ll v16 - ot rakd fel mert akkor se wifi se térerő nem lesz! Van hozzá bootloder és modem de hol kijavítja hol nem! Utoljára nem akarta kijavítani nekem és vagy háromszor kellett 4+1 fájlos lollipop romot felrakom különböző verziójú odinnal mire nagy nehezen helyre jött!
-
Franz51
tag
válasz
Black_Raven #65570 üzenetére
Jó ötlet, megpróbálom ezt is.
Kösz a segítséget! -
Alister71
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #65575 üzenetére
Telepítsd újra a wifi modemet vagy a rendszert. Ha akkor se, a wifi chipnek kampec. Ha a bluetooth se megy akkor a chipnek ko.
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! van egy s4-em és olyan problémám van, hogy gyári romon próbálom bekapcsolni a wifi-t és nem engedi bekapcsolni, hiába bökök rá, nem kapcsolódik be
ötletek esetleg?
5.0.1 van rajta -
cross56
senior tag
Sziasztok! S4-hez valahol lehet olcson kapni gyari akksit, vagy esetleg minosegit ami erosebb a gyarinal, es nem kell hozza kulon hatlap hanem a gyarit is ratudom rakni?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65569 üzenetére
Nem, de nem is fogom. Majd ha felkerül a hivatalos CM honlapra. Ilyen szedett-vedett alfa nyavajákkal nem fertőzöm a telefont.
A CM13 rengeteget fejlődött az utóbbi hónapokban, a korábban tapasztalt hibák nem jöttek elő. Ezt nem éri meg lecserélni egy kezdetleges, azt sem tudom ki csinálta rom-ra. -
Franz51
tag
válasz
Black_Raven #65564 üzenetére
Kösz,
tartok tőle, hogy én mint "mezei" felhasználó ezzel nem tudok megbirkózni. Ugyan tudom mi az a firmware de ilyen telepítést soha nem csináltam, csak a felkínált frissítéseket. .
Más megoldás nem létezik?
Ez így egy kib@szás a felhasználókkal a frissítés előtt arról volt szó, hogy egy fontos biztonsági rést javítanak. Erre kapsz egy részben használhatatlan telefont. -
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65562 üzenetére
Ez még mindig szemét.
-
ndrish79
csendes tag
válasz
Black_Raven #65557 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Csak azért bátorkodtam javaslatot kérni rom ügyben, mert az utolsó két oldalon főleg CM romokról volt szó. Azt meg, h melyik hivatalos stabil , azt elég nehéz a keresőből megtalálni. -
Franz51
tag
válasz
Black_Raven #65562 üzenetére
Hello,
ezt nekem írtad? -
Black_Raven
veterán
Tessêk CM14[link]
-
Franz51
tag
Üdv!
Ha tudtok segítsetek:
Galaxy S4 GT-I9506 telefonomon Android 5.0.1 van, amit a múlt héten frissített a rendszer. A frissítés után a kezdő képernyőről a korábbi általam elhelyezett parancsikonok eltűntek, csak azok maradtak amelyek az alkalmazások listába vannak. Amikor újra elhelyeztem parancsikonokat - pl. Hírkereső, Nemzeti Sport, stb - rövid idő után azok ismét törlődnek.
Ha tudtok megoldást megköszönném
Franz -
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #65558 üzenetére
Majd ha itt is fent lesz.
-
Black_Raven
veterán
i9505-re android 7.0[link]
-
ndrish79
csendes tag
válasz
Black_Raven #65555 üzenetére
Köszi.
Van valami (nem főzött), amit javasolsz?
-
ndrish79
csendes tag
Sziasztok. Egy kollégám futott bele abba a hibába, hogy nemrégiben frissült (talán OTA-n) a telefonja. Azóta ha kirak egy közvetlen tárcsázás widgetet, az kb. 2 percen belül eltűnik a widget a képernyőről. Ezt akárhányszor eljátszhatja az eredmény ugyanaz.
A frissítés után volt FR. TouchWiz adatait is töröltem nem változott semmi.
A pontos modellt nem tudom, illetve a ROM verziót sem. Valszeg T-s.Előre is köszi.
-
sebijani1982
senior tag
Köszönöm a sok hasznos tippet, segítséget, amit az elmúlt 2 évben kaptam a fórumtól! Készülékváltás miatt elköszönök, használjátok továbbra is megelégedéssel az S4-t, és még egyszer köszi!
Sziasztok! -
speed207
tag
Üdv! Felraktam a cm13-at. Van olyan megoldás hogy tuchwiz kinézete legyen a dolognak? Próbáltam a témákat de nem túl sok minden változik tőle. Ja meg hiába van töltőn, merül az akku...
-
Melack
veterán
Sziasztok! A samsung honlapjáról honnan lehet official szoftvert letölteni. Lehet külföldi is, de hivatalos oldal kellene. Köszönöm!
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #65547 üzenetére
Ok.
A gapps-ot erről az oldalról töltöttem le:
[opengapps.org]
Tetszik az oldalban, hogy "rádiógombokkal" lehet kiválasztani a
- platformot,
- az android verziót és
- a csomag méretét,
és még azt is megnézheted, hogy a kiválasztott csomag mennyivel tartalmaz többet az eggyel alatta lévő összeállításnál.Egyébként a banks dinamic-nak mi a baja?
Nálam eddig jól működött. -
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #65534 üzenetére
Köszönöm, így már működik.
Az Omega rom-mal valakinek van tapasztalata? -
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65543 üzenetére
Több alkalmazásnál kiadja hogy engedélyezzem pl. a galléria használatát..amikor engedélyezni akarom nem engedi, azt irja h kapcsoljam ki a képernykő fedvényt.
-
horvii96
tag
Azt nem tudja valaki hogy kell kikapcsolni a képernyő fedvényt?
-
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65540 üzenetére
köszi.
-
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65538 üzenetére
Még egy kérdés, a menűben abc sorrendben lefele vannak az alkalmazások, hol tudom át allitani?
Nem találom sehol.. -
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65536 üzenetére
Köszönöm szépen!!
Nem pipáltam ki ott sok mindent...
Az volt a probléma. -
Black_Raven
veterán
válasz
horvii96 #65535 üzenetére
Mielőtt felraktad, csináltál, speciális törlés, minden pipa kivéve SD kártya és usb-otg, utána telepités CM13 utána cache,dalvik cache törlés, vissza, telepités Gapps, utána cache dalvik cache törlés és újraindit a rendszerben.Így csináltad?
Másadszor töldtsd le aPlayről a Phone Info(Samsung) nevű appot, ott látod az első oldalon a telefon tipusát!Mondjuk ezt inkább először csináld! -
Atrasko
tag
Sziasztok. Egy i9505 S4 LTE telefonra TWRP-vel feltettem a cm-13.0-20160820-SNAPSHOT-ZNH5YAO0J3-jfltexx.zip rom -ot.
Újrainduláskor az első beállításkor azt írta ki, hogy az AOSP billentyűzet leállt. Így már a WiFi-t sem tudtam beállítani, szóval a TWRP-vel ment is vissza a korábbi mentett rom.
Volt már valakinek ilyen?
Okozhatta-e az AOSP billentyűhibát az, hogy a telepített 6.0.1-es CM rom mellé az 5.x.x GApps lett telepítve?
Melyik CM rom-ot érdemes felrakni?
Próbálta -e már valaki az Omega romokat? [link]
Jelenleg ez van telepítve nekem:
Resurrection-Remix-LP-v5.5.8-20151019-jfltexx.zip
BaNkS-Dynamic-GApps-5.x.x-10-20-15.zip
Előre is köszönök minden segítséget. -
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #65529 üzenetére
én is erre tippelek. m végül a qi s hátlapra a gumi bumper tökéletes, feszül, de simánjó rá ,védi a krómot és mégis a qi hátlap van rajta
tök királyság
-
Black_Raven
veterán
TWRP-ből se a legújabb kell , hanem jfltexx 3.0.2.0 a tipusnak megfelelő!
-
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65523 üzenetére
cwm-el és twrp-vel is próbáltam.. ugyanaz..:\
az lehet gond h nem stock rom van rajt?
-
horvii96
tag
CM13 telepitéskor errort ír.
Status 7 installation aborted...
legfrisebb cwm van fenn.
wipeok meg voltak.
mi lehet a gond? -
horvii96
tag
cm 13-hoz tud valaki linkelni gappsot?
-
bb.bocs
őstag
amugy az s4 kezeli a 128gigás kártyát?
-
Foose
addikt
Sziasztok! itt írtam mi történt a telómmal.... Szeretném formázni,mielőtt szervízbe kerül. De nem tudom. Mondjuk jóformán már az is öröm,ha be tudom kapcsolni,és nem fagy le fél percben belül. Volt olyan hogy bekapcs után el tudtam lépkedni addig,hogy rányomjak a teljes törlésre,de mintha megfagyott volna a teló,és nem formázott,hanem elkezdett kikapcsolt kijelző mellett rezegni. Le tudom valahogy formázni? Mert ugye személyes dolgok... Ha szervíz megcsinálja az elvileg alaplap hibát,és bekapcsolja a telót,látni fog mindent a telón ami személyes?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Valahogy véletlenül át lett állítva kihangosításra a telefon, de nem találom hol lehetne visszaállítani. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm! -
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Melyik custom romot javasoljátok 9505re? ismerősnek tennék fel valamit a gyári helyett garija már nincs
a resurrectionremix-et néztem a kistesó minin nálam bevált ^^ vagy csak az alap cm13 használható stabilan? -
Petyyyyy
addikt
válasz
odipapa #65507 üzenetére
Ha teljes gyalut csinálsz Odinnal eipe cache meg partition meg minden egyébbel és gyári rom megy fel 4+1 vagy 3+1(?), akkor is ugrik a számláló?
Mert ha nem, lehet megérne egy misét.
Nálam 9505-tel pl nem ment a zárképernyőről fényképezés, meg volt hogy hívásnál nem hallottam ahogy kicseng és utána sem semmit. Most a 9506-tal semmi hibám nincs. -
aron0528
csendes tag
Köszönöm! Ezek rendszerek jók az I9506-os típusra is ? Mert ha jól látom az 05-re szól.
-
errors4
csendes újonc
válasz
Black_Raven #65502 üzenetére
Csak 4 + 1 fájlossal függetlenítést követően.
-
errors4
csendes újonc
Adott egy T-mobile által hivatalosan függetlenített telefon (i9505 lollipop 5.1). Új szolgálató upc mobile lett. A rendszer újra lett húzva egy gyári független rom-mal. A függetlenítés óta napjában többször újraindul, ennek következtében ki kell cserélve a sim és az akku is, de a probléma továbbra is fennáll. Tudtok valami megoldást rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest