- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zafi
tag
válasz
Black_Raven #65698 üzenetére
Köszömöm a választ minden ok csak a gappst nem találom ha 1 linket tolnál hálás lennék. Bár nem értem mit bénázok. A függetlenítést nem tudtam, hogy tilos kérdezni./tudom olvasni kellett volna/ De leírom, hogy szemétség az ha már nincs a készüléken kötelezettség igen is küldje el a a feloldó kódot.
-
Black_Raven
veterán
Szia.A függetlenités warez.Gondolom azért tünt el a hszed.Biztos látta egy moderátor és törölte.A roothoz CFautoRoot kell, és Odinnal kell felrakni.TWRP-t a Playről tudsz letölteni a TWRP manager nevű appal a tipust kell beirni i9506.CM13-at majd linkelek neked .Gapps kell hozzá.gapps.com-ról tölts le egy Gapps Pico-t Marshmallowt.Nekem van minden, de i9505-re, az neked nem jó .CM13 sokkal gyorsabb mint a gyári rom, mert nincs fölösleges app, elég stabil működik minden vele..
-
Zafi
tag
Sziasztok.
Szeretném rootolni a telefont i9506, kérdés mivel kéne?/king root nem ment/ Knox nem érdekkel. Lehet raknék fel 1 romot is cm13-at olvastam, hogy ezt ajánljátok. Most gyári van rajta 5.0.1 lollipop, a cm13 miben különbözik tudás, gyorsaság, stabilitás stb. -
Black_Raven
veterán
válasz
HELLAFLUSH #65691 üzenetére
Szia.A hamar feltölt nem jó jel.De, az a kérdés hogy az Albe95 felrakása előtt is így merült ahogy most?Ha igen, lassan kéne cserélni(aksi)Ha nem, akkor próbálj ki egy CM13-at, nekem az jó akku használat szempontból is.Visszajelzés alapján nem eszik túlzottan.Tipust is írnád több infó is.
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
lenne egy olyan problémám, hogy a telefon akkor is merül amikor hozzá sem nyúlok
pl reggel 5kor elindulok munkába és délután 2-re mire végzek a melóval addigra 48%-on van az akku pedig munka közben nem nyomkodom..
beragadt appnak nyoma nincs, lehet cserés már az akksi? kb 3éve családban van a teló (1hete vissza került hozzám) ez idő alatt nem volt aksi csere, de mikor vissza került hozzám a teló feldobtam az Albe95 Lollirom 9.0-t és mellé az Imperium kernelt, lehet ki kellene próbálnom másik romot? vagy egy akku csere nem ártana?
egyébként jól veszi a töltést, hamar feltölt.
köszi előre is -
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65687 üzenetére
Egyertelmuen javult a kijelzo ido... rejtely marad mi ragadt be, de mostmar jo.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Black_Raven #65672 üzenetére
4-5h sot??? Max ha egész nap csak böngészel vagy videót nézel
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65685 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
borsodika #65684 üzenetére
De most nem értem, te miről beszélsz.Én kitkatot rootoltam sima Towelroottal és a knox maradt 0. utána unroot supersuból és maradt nulla.Különben se a knoxról volt szó, és senki nem mondta hogy rootoljon valaki.Gyári romot kért a fórumtárs és próbáltam segiteni.Te meg jössz a szervizzel.Legközelebb segits inkább, ha valakinek gondja van, ne kis előadást tartsál olyanról amivel semmit nem tettél hogy megjavuljon a telefonja, nem nagyon jelentkeztél amikor romot kért.
-
borsodika
őstag
válasz
Black_Raven #65683 üzenetére
Az rendben van, hogy téged nem érdekel de a szervizt annál inkább. És nincs rá semmilyen trükk vagy leírás amivel lehet nullázni.
-
borsodika
őstag
válasz
Black_Raven #65680 üzenetére
De a knoxot nem tudod nullázni.
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65678 üzenetére
Hat igen, de a garit nem szeretnem bukni. :/
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65676 üzenetére
Igen erre is gondoltam de azt elmeletileg megoldja az ujratelepite. Lassan kiderul hogy birja a strapat, eddig jonak tunik
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65674 üzenetére
Nekem csak az tunt fel hogy hirtelen lenyegesen kevesebbet bir. :/
-
Black_Raven
veterán
Olvastam én is sok ilyet.Nem igazán hiszek benne.Nekem az jobban bejön(idáig akksinak is)ha kb 5-7%-ról feltolom 100%-ra így csinálom az elején amikor új vagy hozzám kerül.Normálisan este töltök 15-20%>100%, ez így új akksival 5-5.5 SOT.De a tied erősebb -1óra fényerő fix47%.Ki mit tart jobbnak.
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65672 üzenetére
Masfel eves az akksi. Hat letoltottrm egy alkalmazast ami torli a battery stats fajlt es igy talan ujra teljes egeszeben hasznalhatom az akksi kapacitasat. De ugye ezekrol lehet mindent hallani, de egy probat meger nekem.
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65670 üzenetére
Innen toltottem, azt hiszem akkor feladom. Egy T fuggo romot sikerult leszedni, felflasheltem azt, kalibralom az akksit, mar ha er egyaltalan az valamit, aztan remelem javul valamennyit a kepernyo ido. Ettol fuggetlenul egyebkent ez a telefon a soha le nem cserelnem kategoria.
-
Black_Raven
veterán
És innen[link]
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65668 üzenetére
Akkor sem talált, csak kidobott valami szöveget... Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam!
Szerk.: Próbálkoztam direkt adatok megadásával, egyszerűen semmi... :/
-
-
3800+
őstag
válasz
Black_Raven #65660 üzenetére
Szia!
Köszi szépen! Közben bújom a fórumot és látom hogy a legfrissebb changelist 9506-os készülékre: 6151621. Ezt viszont egyik ROM-nál sem találom. Esetleg valaki tudna linkelni egy ilyen ROM-ot? Már az sem izgat ha T-függő vagy független a lényeg hogy magyar legyen.
Sammobile-ról sose jön le. :/
Szerk.:
[link] ez jó lehet? Itt a changelist még újabb...
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy reklámokkal tele lévő free alkalmazásból ki akartam irtani a reklámokat, lucky patcher után nem volt hajlandó futni az app (app leállt hibával). Próbáltam újra telepíteni, de nem változott semmi. Majd szintén Lucky Patcher-el eltávolítottam, hátha így leszed mindent. Azóta Play Store-ból nem is lehet telepíteni 24-es hibával. Letöltöttem az APK-t de az sem megy fel.
Mit lehet tenni ez esetben, hogy legalább újra reklámokkal tele de működjön? Telefon rootolt, factory resetet nem szeretném!
Android 4.4.2
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Black_Raven
veterán
válasz
LagerMaister #65657 üzenetére
Próbálj felrakni egy 4+1 fájlos lollit és utána cm13-at.
-
3800+
őstag
2 es fel ora kijelzo ido vegig energiatakarekos modon az nem tul jo ugye? Atlag negyed fenyeron.
A gyari romok kozul fuggetlen romot fel lehet tenni attol meg hogy telekom fuggo a telefon?
Ilyen romot a samsung honlapjan nem talalok csak idegen nyelvut. Esetleg valaki tudna linkelni egy 9506-ra valo olyan romot amiben nincsenek szolgaltatos alkalmazasok? -
LagerMaister
tag
Én nem értem ezt a telefont.... akárhány CM13-at próbálok rajta mind sz.r... Minden okés fel megy rá a ROM, aztán ahogy be kapcsolom rajta a mobil nettet kész, teló lefagy, újra indul és utána már csak a lezárt képernyőig jutok vele, onnan újra indul és ennyi.... valaki találkozott még ilyen sz.arsággal? Idegesítő tud lenni....
-
Black_Raven
veterán
válasz
Tesztelo.hu #65655 üzenetére
Esetleg kérdezd meg a Keeperv85-öt a szakmai topikban, ha valaki tud rá módot akkor ő biztos tudja, hogy esetleg PCvel hogyan lehetne leszedni.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Black_Raven #65648 üzenetére
Én is azt, de az S7 mellett ez már csak tartalék. Az S7 estére lemerült, és csináltam pár fotót a Colosseumnál, az van csak rajta. Nem nagy vérveszteség, mert az öcsém is csinált, csak gondoltam megkérdezem, hátha van valami egyszerű módszer erre.
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #65651 üzenetére
A Resurrection-Remix-LP-v5.5.8-ben lehet csökkenteni a sáv magasságát, de nem eléggé, mert ugyanezt a sávot használja pulse funkcióban.
-
Atrasko
tag
Lehet-e valamilyen módon csökkenteni a képernyő alján megjelenő soft - gombsornál a fekete sáv magasságát a cm-13.0-20161015-NIGHTLY-jfltexx firmware-ben?
Nem találtam ilyen beállítást. Más fw-ben van erre mód.Esetleg egy külön app a softkey gombsorra?
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #65609 üzenetére
DarthFader:
Beállítottam a három animációtempót 0,5-re.
Majd figyelem, hogy érezhető-e valami sebességnövekedés. Egyébként nekem már az 1,0 alapértékkel is elég gyors a telefon. -
Black_Raven
veterán
válasz
Tesztelo.hu #65647 üzenetére
Nem tudom, csak gépre kötve kéne próbálkozni, más nem flash-el, de úgy hogy userdata maradjon.Legközelebb meg a fontos dolgokat SDkártyára másolni(én úgy csinálom).
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Black_Raven #65644 üzenetére
Nincs. Csak a gyári.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Ugy erzem megerett a telefon az ujrahuzasra mert mar eleg gyorsan merul, masfel eves i9506-rol van szo. Ehhez kernek egy kis segitseget toletek!
Odinnal kellene gondolom flashelni, de tobb fajlos verziot, olyat viszont meg nem csinaltam. Honnan tudnek leszedni egy gyari 5.0.1es ROMot?
Nem kell root se semmi eddig se volt mokolva a telefon, csak total uj rendszer huznek ra.
Ilyenkor eleg csak odinnal flashelni vagy elotte kell valamilyen torlest vegezni recoverybol? Ha egyaltalan van gyari recovery...Koszi elore is a segitseget!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Tesztelo.hu #65643 üzenetére
Van TWRP recoveryd?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Találkoztatok már olyan boot looppal, amikor a teló eljut a lock screen megjelenítéséig, és akkor indul újra?
Esetleg van valami trükk a belső SD-kártya elérésére ilyen esetben, hogy lementsem a factory reset előtt? -
Black_Raven
veterán
Ha valaki szeretne Nick nevet cserélni[link]
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65640 üzenetére
Köszi!
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65603 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem találok Fejlesztői beállításokat ebben a ROM-ban.
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65636 üzenetére
Rendben! Nagyon köszönöm a segítséget!
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65634 üzenetére
Köszönöm! A BlackMix volt kéznél, azt tettem fel, és elsőre felkúszott! De leszedem a Nightly-t, látom szinte naponta frissül. Feltolom rá azt.
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65631 üzenetére
Megpróbálom, köszi, de nekem így indult először is, csak hibával mindig leállt a telepítő.
-
Black_Raven
veterán
válasz
szeljanos #65630 üzenetére
A Ressurrection Remix rom az nem CM13, hanem cm13 alapú rom.Hogy mit csinálj a TWRPben?Onnan kéne felrakni az Sd kártyáról , az előzőleg az SD kártya gyökerébe másolt romot és Gapps-ot(CM recovery nem kell)De előtte, Speciális törlés, és csak az SD kártya és az Usb-Otg-marad a többit kipipálni törlésre, utána Telepités először a Rom flash, utána cacheDalvik cache törlés, vissza, ismét Telepités Gapps flash utána újra cachaDalvikcache törlés utána Újraindít a Rendszerben és kész kb 5 percig bootol.
-
szeljanos
tag
Nos. Odáig jutottam, hogy Odinnal feltettem egy Ausztriai ROM-ot, legalább életre kelt a telefon. Kerítek egy valamennyire frisset és feltolom rá azt.
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65628 üzenetére
Beenged a TWRP-be, de ott a Belső tárhelyre 0 MB-ot ír.
Valahogyan vissza tudom állítani a rendszert? Mit csináljak a TWRP-ben?
Hol találok 4+1 fájlosat 9506-ra? -
szeljanos
tag
4+1 fájlos (Repartos) ROM-ot honnan tudok beszerezni I-9506-hoz? Vagy ilyenkor elég az 1 fájlos Odinnal való felrakása is?
-
szeljanos
tag
Sikeresen elcsesztem... Véletlenül a Boot partícióra flasheltem a CM recovery-t, így a rendszer odavan... Hogyan tudok újra T-s rendszert rávarázsolni?
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65622 üzenetére
cache csatolása sikertelen. Ezt írja flashelés közben, majd hibával leáll a telepítő.
-
szeljanos
tag
válasz
Black_Raven #65622 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet-e, csak kérdezem. Egyelőre az EFS mentése megvolt autoroot után. Most ment fel a TWRP is. Ha jól sejtem már csak flashelni kell a CM13 (Ressurection) romot és a GApps-et.
Bár az érdekes, hogy az autoroot után állandóan leállnak: Névjegyzék, Beállítások...
Nos... A CM13 flashelése hibával leállt. Pedig az I-9506-ra valót tettem fel...
-
szeljanos
tag
Úgy látom menet közben, hogy több kérdés is felmerül bennem:
- Van-e olyan ROOT (EFS mentéséhez kellene), ami nem bántja a KNOX-ot? (I-9506-ra)
- Az összesítettben az I-9505-re van írva minden. Ugyanaz az eljárás az I-9506-nál is?- CM13-at szemeltem ki rá, de TWRP 3.0.2.0 verziót nem tudom hol keressem. Ötlet?
Egyelőre azt hiszem ennyi. Köszönöm! -
szeljanos
tag
Sziasztok!
I9506-ra jelenleg milyen ROM-ot, illetve GAPPS-et ajánlanátok? Illetve a felrakásról egy szájbarágós leírást találok-e esetleg, vagy azt csak, ami az összefoglalóban van? 1.5 éve van meg az I-9506, előtte egy S Advance volt, azt ROM-olgattam gond nélkül, de ennél úgy tűnik másképpen kell csinálni a dolgokat. Köszönöm! -
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #65615 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #65613 üzenetére
Nem.
S4 Lollipop meg Note4 Marshmallow sem kínál ilyen lehetőséget. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #65611 üzenetére
Azzal ki lehet választani melyik időszakot szeretnéd listázni.
Lehet nem írtam pontosan, de szeretném én megadni neki mi legyen a kezdődátum, ahonnan monitorozza és a végdátumot ameddig. -
Petyyyyy
addikt
Hey urak!
Hol a szöszben állítom be az adathasználat fülön szereplő időintervallumot? Meg lehet adni a kezdő és vég dátumot, de nem találom hol.
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #65596 üzenetére
DarthFader:
Köszi a tippeket. A cm-13.0-20161015-NIGHTLY-jfltexx és a Gapps 6.0 pico felrakva. Most ismerkedek a legújabb CM13-mal. Azt hiszem, még felrakom hozzá az Apex launchert. A kamerának rengeteg beállítási lehetősége van, ez tetszik!!!
Köszi mégegyszer. -
Elims
veterán
válasz
Black_Raven #65601 üzenetére
Köszi szépen!!
-
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65603 üzenetére
Köszi.
kikapcsolgattam mindent, és át állitottam 0.5re animációkat. Majd meg látjuk mennyivel lesz gyorsabb. -
Black_Raven
veterán
válasz
horvii96 #65602 üzenetére
Nem próbáltam most az nem megy, ropira van törve a kijelző, alig érzékel.Szóval alapból szép fakó, tompa a kijelző a "nagy" energia takarékosság miatt.Kijelző beállitásnál vedd le az energia takarékos módról, LiveDisplaynél kapcsold ki a módokat és az alkalmazkodó fényerőt, ezek után nekem kb 50%-ra van állitva a fényerő és szép éles a kép, fényes fehér élethű szinek nem tompa.Minden menüpontba lépj be és kapcsold ki ami nem kell(nfc,stb)Menj a Fejlesztői beállitásokba, és a RAJZnál a 3 animációs beállitást 1-ről állitsd 0.5-re és kétszer gyorsabb lesz a vas.
sok sikert, ha még akarsz vmit írj.
-
horvii96
tag
válasz
Black_Raven #65596 üzenetére
Hello.
Próbáltad már a cm14-et?És a CM13-hoz milyen beállitásokat ajánlassz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest