Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Austin F.
tag
válasz
amdxp2 #62571 üzenetére
"Most vettem egy használt gyári független GT-I9505-t....
Egy nap eltelt minden gond nélkül, de azóta 3X csinálta azt a telefon hogy fel akartam oldani a billentyűzárat, és nem reagált semmire, rezgett 1-2-t és újraindult....Ezt miért csinálhatja?"Most vetted meg, és másnapra már sz@r? Gondolod, hogy az eladó ezt nem tudta? Dehogynem.
Dokumentáld a jelenséget videón, aztán szólítsd fel az eladót (írásban, hogy nyoma maradjon), hogy vissza a pénzt, vagy feljelented. Ha nem reagál, vagy elutasít, jelentsd fel.
Legkésőbb majd amikor a bíróságra kell mennie (néhány hónap az ügyek átfutása) vissza fogja adni a pénzedet szépen. -
hol lehet most venni értelmes áron S4 wireless töltő padot?
-
Lefty
addikt
válasz
Viktor0610 #62594 üzenetére
Oda szandekozom menni. Az a baj amugy, hogy random ujraindul, idonkent meg elkezd rezegni a semmibol, mintha hivna valaki, de nem. Volt mar factory reset, meg romot is ujraraktam de ugyanez.
-
-
Lefty
addikt
Gariztataskor van esely cserere? Vagy elkuldik hetekre valahova?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Sziszifeca #62588 üzenetére
Én a gyári 5.0.1-el használom és semmi gondom nincs vele.
-
szita.erno
aktív tag
Ma tettem szert egy ilyenre.
-
Eclips21
őstag
válasz
Sziszifeca #62588 üzenetére
Szerintem a jo romot elfelejtheted, mert mikor kezd alkulni mar, akkor mindig uj verzioba kezdenek... de nem is baj igy legalabb tudsz fenykepezni
mert a CM es tarsainak ez a legnagyobb gyengepontja meg BT azzal is csak a baj van. Hat meg talan annyit hogy szerintem nem a legtamogatottabb telefones szinte nincs semmi kernel. Itt van alucard de o meg mar csak ROMokba szallit :/ kulon nincs. S3nal szerintem sokkal jobb telefon. Ez mind sajat velemeny. De ez a S4 rossz szeria honnan jott? Az ujabb lolli verziok egyre jobban vissza adjak a telefon erejet. Mas nem jut eszembe.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
SIII telefonom meghalt, és S4-en gondolkodom továbblépésként, csak olvasgattam hogy az S4 az rossz széria.
Véleményeteket kérem, hogy ami nekem fontos, stabil legyen, szép képek, videókat készítsen.
Rootolnám is egy jó rommal. -
ADP10
aktív tag
válasz
migabi24 #62572 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Még azt elfelejtettem, hogy próbáltam más kamera alkalmazással is, azok sem működnek. A knoxot tegnap ugrasztottam a TWRP backup funkciója kedvéért, de garanciám nincs és nem is volt, szóval eddig is csak azért volt 0x0, mert így is lehetett rootolni.
Tudtok ajánlani megbízható szakit Budapesten?
-
Eclips21
őstag
Ma a kezembe kerult egy gyari allapotu S2 sose volt hozzanyulva egy frissitesen kivul. A pofam leesett hogy milyen gyors, a rendszer gyorsasagara gondolok. Elkepeszto hogy szinte csak romlott 4.1ota az android sebessege. Nemtudom mit kutyul a Samsung meg a Google de csak rosszabb lett. Mar egy rendes win is elfut ezeketen a telefonokot es egy mobil os szarakszik...
-
Alarikman
senior tag
válasz
baboska #62567 üzenetére
Nincs mit! Sok sikert a i9506 vadászásban. Ajánlom a Hardveraprót. A wifi pedig vételi erősségben nem hiszem hogy érezhetően jobb lenne, inkább fogyasztásban meg tudásban(két csatornás AC).
Ha a részletekre vagy kíváncsi ajánlott olvasmány, jól kivesézi a készüléket: http://www.anandtech.com/show/6914/samsung-galaxy-s-4-review -
amdxp2
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Most vettem egy használt gyári független GT-I9505-t....
Egy nap eltelt minden gond nélkül, de azóta 3X csinálta azt a telefon hogy fel akartam oldani a billentyűzárat, és nem reagált semmire, rezgett 1-2-t és újraindult....Ezt miért csinálhatja? Szar az akksim? Néztem, ez még gyári benne 2014.08.02 dátum van rajta. Következő kérdésem, normális az hogy kb 3,5-4 óra alatt 100%-ról nullára megy az akksi?? Jó, nyomkodtam elég sokat közben, volt játék is kicsi+mobilnet na de ez túlzás nem? Android 5.0.1 van rajta. Elvileg gyári, nem volt piszkálva. Köszi a válaszotokat előre is. -
ADP10
aktív tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt szerettem volna fotózni egyet, de a kamera indulásakor zöld lett az egész kijelző, aztán addig piszkáltam, amíg bár lett kép, de teljesen szét volt esve. Végül semmit nem tudtam csinálni, csak kilépni. Töröltem a kamera cache-t és data-t, nem segített, utána a galériáét is, biztos, ami biztos. Pár újraindítás után még tudtam lőni 2 képet, de a vége az lett, hogy azóta akárhányszor elindítom a kamerát, egy fekete képernyő fogad, a telefon gyakorlatilag megfagy 10-15 mp-re, majd jön egy ablak, hogy "Camera failed.", amit csak leokézni tudok és utána természetesen kilép belőle. Safe módban próbáltam, factory reset megvolt, a jelenség ugyanaz.
Jól gondolom, hogy kezdhetek kameramodult keresni ebay-en? -
baboska
tag
válasz
Zorro(hun) #62568 üzenetére
Ok,koszi!
Max. az S4 johet a kulso meretei miatt.Az s3nal nagyobbat semmikepp sem szeretne parom, igy az ugyanakkora s4 full hd képpel pont jo lenne. Azt mar latom,hogy csak a 9506 kell a jelentosebb sebesseg vegett, a meg jobb wifiben pedig csak remenykedem.☺ -
Zorro(hun)
tag
válasz
baboska #62565 üzenetére
Lehet, hogy kissé félreérthető voltam, ezért elnézést kérek. Szóval a két készüléket összehasonlítva (S3-LTE és S4_9506) nagy a teljesítménybeli különbség, de funkciókat nézve azért nem olyan sokkal több az S4. Ha a 9505-el hasonlítjuk össze, akkor még kevesebb. Persze a FHD kijelző sokkal szebb, mint a sima HD. A gyenge TW és az optimalizálatlanság sokat rombol az összképen, ráadásul az S4 akkuban sem annyira jó. Korábban valaki itt írt a Galaxy S5 Snapi 805-ös verzióról. Az már komolyabb előrelépés lenne...
-
Alarikman
senior tag
válasz
baboska #62565 üzenetére
Én sima S3-ról váltottam, ahhoz képest hatalmas előrelépés az i9505(S3 LTE-ről kisebb az előrelépés). Ami szembetűnő az a sokkal jobb kijelző. Főleg a készülék mérete/kijelző arány sokkal jobb. A keret is sokkal minőségibb és vastagabb mint az S3 vékonyka kerete. Nem is annyira kopik.
Kamera jobb, sebesség is jobb főleg kitkat-on; ha mersz root-olni és kitakarítod a Lollipopot akkor az is jó sebességgel fut. Ha nem takarítod ki, akkor is okés. Szóval van előrelépés. Nagyobb mint az S4->S5 esetében.
Persze ha tudsz szerezni i9506-ot akkor azt vedd meg. Csak azok általában mind T-mobilosak.
A barátnődnek a fehér s4 biztos tetszeni fog, az én páromnak is tetszik.
Az S5 is ajánlott, de jóval drágább és a mérete egy nőnek már lehet nagy lenne...UI: Ja és még valami: A Wifi jóval fejlettebb és kevesebbet is fogyaszt. Az S3 merült mint a fene a wifi közben. Az S4 meg alig merül.
-
baboska
tag
válasz
Zorro(hun) #62562 üzenetére
Neked is Kossz a valaszt!
Tobb helyrol hallottam mar,hogy nagyon nagy elorelepest ne varjak.
De sztem. a lenyegesen? jobb kijelzo+erosebb? wifi + a 9506 eseteben joval? gyorsabb mukodes azert nem olyan kis lepes gyors netbongeszesre,skype,youtube...nem? -
Zorro(hun)
tag
válasz
baboska #62558 üzenetére
9506 sokkal erősebb és újabb, nem frissítettem Lollira az enyémet. Nekem volt S3-LTE-m. A kamera érzésre jobb az S3-on, de ez persze szubjektív. Egyébként nagy különbséget nem érzek. S4 már támogatja az 5GHz-es wifit is, ha ez esetleg szempont. A képernyőméret sem egyforma (S3 4,8" , az S4 5").
-
Alister71
nagyúr
válasz
SanyiBácsi #62553 üzenetére
Nekem is csinálta már ezt. Próbálgasd másik usb-ben. Én egy 4+1 fájlossal raktam rendbe elöszőr majd ment a legfrisebb 5.0.1
-
Austin F.
tag
válasz
Eclips21: "kapcsold ki a vírusirtót meg rendszergazdaként indítsad el az odint"
Pontosan, ahogy Eclips21 kolléga írta. Továbbá nem árt, ha előtte lelövöd a Kiest is a taszkmenedzserben. Azonkívül egyes források szerint USB kábelből erősen ajánlott a gyárit használni a művelethez, bár ezt személyesen nem tudom megerősíteni.
Valakinek pedig az oldotta meg a problémát, hogy szigorúan csak AZUTÁN indította el az Odint, miután a telefont csatlakoztatta USB-n.
Ezekre érdemes ügyelni.(A vírusirtó lelövése előtt pedig nem árt megszakítani az internet-kapcsolatodat (lekapcsolni a wifi-adaptert, illetve kihúzni az Ethernet kábelt), és csak a vírusirtó újraaktiválása után visszamenni online.)
-
baboska
tag
Sziasztok!
S3 lte van a páromnak,hasznaltan vettuk,garis, hibatlan, megvagyunk vele elegedve.
Erdemi csere lenne egy szinten hasznalt S4 9505-re (ebbol mindig talalni eladot)?
Vagy a nagyobb lepes csak a 9506 verzio(joval ritkabb hasznaltan)?
Elsosorban a full hd kijelzo miatt tetszene, ugye nap mint nap ezt nezi, de fontos a gyors netezes, stabil wifi!
Sokat hasznalja a wifit, net bongeszes,fenykepezes,skype.....
Elore is koszonom!
Udv! -
-
-
Eclips21
őstag
válasz
hát ha nem megy fel akkor nemtom mi a baj, de míg bejön a bootloader nem lehet nagy baj
talán próbálj meg egy 4+1 fájlosat feltenni
egyéb ötletem hogy kapcsold ki a vírusirtót meg rendszergazdaként indítsad el az odint
-
SanyiBácsi
csendes tag
válasz
SanyiBácsi #62552 üzenetére
Sőt, most már a PIT-nél is van hiba:
<ID:0/006> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9505XXUHOJ2_I9505OXXHOJ1_I9505XXUHOJ2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin engine v(ID:3.1005)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> There is no PIT partition.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/006> Removed!!
<ID:0/006> Added!! -
SanyiBácsi
csendes tag
válasz
Eclips21 #62550 üzenetére
<ID:0/006> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9505XXUHOJ2_I9505OXXHOJ1_I9505XXUHOJ2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin engine v(ID:3.1005)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> SingleDownload.
<ID:0/006> aboot.mbn
<ID:0/006> NAND Write Start!!
<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/006> Removed!!
<ID:0/006> Added!!Ezt tapasztalom, kitisztítottam a teló USB-jét, amennyire tudtam...
-
törölt tag
-
Eclips21
őstag
válasz
SanyiBácsi #62549 üzenetére
Semmi gond, hulyeseget ir, nekem is volt ilyen parszor. Hozzad be ujra a bootloadert, szerezz masik kabelt, a sz.gep hatuljan levo usb-t hasznald.
De ha a telo usbje rossz akkor lehet csak poros vagy eloxidalt egy kicsit. Nekem full zold volt egyszer de fogpiszkaloval levakartam, a lotyoges normalis nalam is olyan.
-
SanyiBácsi
csendes tag
Sziasztok,
kis tanácsot kérek tőletek: i9505 telefonon akartam ODIN-nal a I9505XXUHOJ2_I9505OXXHOJ1_I9505XXUHOJ2_HOME.tar.md5 firmware-re frissíteni, de kb 25 perc alatt sem haladt szinte semmit a progress bar. Megmozgattam az USB kábelt, akkor elindult egy kicsit, majd megint megállt. Vártam még egy kb 30 percet és újabb kábel mozgatás után sem ment tovább. Kihúztam a kábelt és telefon reboot, azóta "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again". Kies 3 persze nem ismeri fel a telefont, Kies sima igen, de a recovery módban nem látja. ODIN-ban nem látszik.
Mit javasoltok? Az USB csati a telón lehet, hogy gallyra ment, korábban már észrevettem, hogy megszakad a töltés, kábel hibára gyanakodtam, azt cseréltem.
Mit javasoltok? Van valami remény még vagy csak téglának jó? Prémium gari van rá 03.02-ig, és gyári a KNOX, nem ugrott még.
Köszi előre is.
Sanyi -
RZS
tag
sziasztok!
az S4 tudja valahogy azt a lassitott videofelvetelt ami az S6ban van?
koszi
-
Isten88
senior tag
(#62536) Austin F.: Köszönöm!
(#62539) janaman01: Köszönöm!
(#62540) Tesztelo.hu: Köszönöm! -
Eclips21
őstag
Vissza mentem a gyari hong kongi romra es azt kell mondjam ugyan olyan gyors mint az Opt.CM vagy az AOSP es ezt ugy mondom hogy nem tulzok. Ez a hong kongi vissza hozta maximalisan a sebesseget. Szerintem aki felt eddig a 5.0.1tol az is kiprobalhatja.
-
Trespa
tag
Tehát a nordic ujabb,mint a magyar telekom 4.4.2
-
Trespa
tag
A Nordic rom újabb igaz ?
GALAXY S4 LTE-A Country Hungary (T-mobile) Version Android 4.4.2 Changelist2587343
GALAXY S4 LTE-A Country Nordic countriesVersion Android 4.4.2 Changelist2986314 -
Austin F.
tag
válasz
Isten88 #62535 üzenetére
Szerintem a tévé áramköre automatikusan leskálázza neked a kijelzője natív felbontására. Elvégre a saját beépített digitális tunerjéből is egy full-HD streamet kap (épp úgy, mint a telefonodból), és azt is megoldja valahogy, ugye. Máskülönben nem tudna tévéként működni.
Nem próbáltam ki, csak egy erős sejtés, hogy a telefonod képe is simán meg fog jelenni rajta. Nagyobb összeget mernék tenni rá. :]
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Keresgeltem, de nem talaltam sajnos valaszt a kerdesemre.
I9515-osom van, szeretnek MHL adaptert. A telefon kijelzofelbontasa 1920x1080... A TV, amihez csatlakoztatni szeretnem nem tud 1920x1080-at. 1366x768-as felbontasu, igy 1280x720-at kellene a telefonnak "kivetiteni". Valaki esetleg tudna konkret valaszt adni, hogy meg fog-e jelenni a telefon tartalma a TV-n, vagy csak feketeseget fog mutatni?
Koszonom valaszotokat! -
Trespa
tag
A KitKat romról lenne szó.
ModelGT-I9506Model nameGALAXY S4 LTE-ACountryHungary (T-mobile)VersionAndroid 4.4.2Changelist2587343ModelGT-I9506Model nameGALAXY S4 LTE-ACountryNordic countriesVersionAndroid 4.4.2Changelist2986314
Gondolom a nordic újabb nem?
-
Eclips21
őstag
válasz
denes04 #62530 üzenetére
Én hosszú idő után gyáriról váltottam AOSP-re onnan CM12.1-re de esküszöm semmivel se gyorsabb egyik se. Persze kitudja
, pont ezért akarok most visszamenni gyárira hogy megnézzem tényleg így van e.
CM-el volt bajom wifi nem kaplcsolt be 1x újra kellet indítanom a telót, kijelző lezárás után az érintégombok még működnek egy darabig, persze ez nem a offical CM!
AOSP meg totál katasztrófa nem ajánlom.(#62532) denes04 érdemes lenne újabbat feltenned, meg próbáld ki én szerintem 1-2nap alatt minden kiderül.
-
Üdv.Van egy i9505 ös független telom.Gyári 5.0.2 van rajta.Viszont nekm nem elég gyors a telo.Tudtok ajánlani rá valami olyan romot amivel gyorsabb stabilabb lenne??
Köszönöm
-
Edween
őstag
Azt a
qvaknoxt nem lehet valahogyan kikerülni, hogy ne ugorjon roottal, 9515 alatt? -
Sinkó
tag
Üdv!
Találkozott már valaki olyan problémával,hogy a screen mirroring i9505-ön pocsék képet és hangot produkál?
A hang torz és recsegős,a kép laggol és bekockásodik.Ugyan ezen a hálózaton és tv-n az S5mini screenmirroringja tökéletesen műkődik.
Ha valakinek van erre valami hasznos tanácsa szívesen veszem. -
Foose
addikt
Na, itt vagyok. Köszönöm mindenkinek aki Hozzászólt! Olyan fejfájás tört rám este, hogy gyógyszer után elaludtam... Végig olvasva amiket írtatok, marad a kitkat.
-
-
awakening87
aktív tag
válasz
Eclips21 #62504 üzenetére
Szívesen
A zram az STweaks/xda szerint főleg a játékosoknak ajánlott; de szerintem bárkinek való, aki sok különböző alkalmazást szeret futtatni a háttérben. A gyári firmware-ben ez be is van kapcsolva, 1 GB-ra van téve, root nélkül kikapcsolhatatlan; lehet, hogy ezért javul a multitasking helyzet egy friss újraindítás után.
Igazából a zram nem más, mint tömörített helyen (esetünkben ez a fizikai memóriából lefoglalt területen történik) létrehozott swap fájl. Mivel a benne tárolt lapok tömörítve vannak, az írásuk-olvasásuk extra processzorhasználattal jár, cserébe viszont a szabad fizikai memória mennyisége több lehet, többnek érződhet.
Azonban van még egy trükk a több fizikai szabad memóriához, el kell dobni a gyorsítótárat, rootként a következő parancsokat kell futtatni:
sync
echo 3 >/proc/sys/vm/drop_cachesmegjegyzés: ezek a parancsok "igazi" Linuxokon is működnek, sőt, a nagy részük onnan jön. Érdemes megnézni, hogy előtte/utána mennyi a szabad memória, pl. a free parancssal vagy a jóval részletesebb cat /proc/meminfo is megmondja ezeket.
A /proc/sys/vm/swappiness állításával pedig azt mondod meg a rendszernek, hogy milyen típusú memóriát részesítsen előnyben; a fizikai memóriát vagy a swap-et. 0-nál a fizikait használja minden áron és csak a legvégső esetben a swap-et; a 100-as érték esetében mindkettőt egyformának tekinti.
-
Eclips21
őstag
válasz
awakening87 #62518 üzenetére
én nem értem
de annyi okosságot tudsz simán bele lehetne írni az összefoglalóba
-
awakening87
aktív tag
válasz
Eclips21 #62515 üzenetére
Ha telefonról frissítesz gyári Lollipopot FlashFirerel, akkor megmarad a 0x0, sőt, még rootolhatod is menet közben (EverRoot). Tudtommal nincs más módszer a 0x0-t is meghagyó rootolt Lollipopra. De ekkor a modemet és a bootloadert kézzel kell feltenni Heimdall/Odin segítségével, különben nem lesz wifi, netán mobilnet. Ez azért kell, mert a fentieket csak download módban lehet frissíteni, de ezt ki is írja induláskor a FlashFire.
Azért furcsa a helyzeted, mert módosított eszköznél nincs OTA, de így már értem -
Kanczy
veterán
Van ötletetek, hogy az mitől van, hogy érkező hívás esetén sokszor lefagy a képernyő, nem reagál semmilyen érintésre és így nem tudom sem fogadni, sem kinyomni a hívást? Kezd elfajulni a dolog, és még drága is
A telón 4.4.2 van, és 9505-ös modellről van szó.
Köszi
-
chubby2o6
senior tag
Szia! Én a helyedben maradnék KK-n. Ha meg vagy elégedve a működéssel, üzemidővel, akkor nem érdemes frissíteni. Ráadásul jobb lenne kihagyni az OTA-t, és inkább odinnal feltenni az új rendszert, de ez nálad nem játszik. Így, hogy nincs windows-od, nem érdemes sz@rakodni a Lollival, nem biztos, hogy amit OTA-n kapnál, megfelelne, és nem tudnál hipp-hopp kipróbálni több romot is.
Ha viszket az ujjad, és nem sajnálod a knoxot, akkor inkább egy custom romot tegyél fel, ahhoz nem kell odin, csak custom recovery. ( Mondjuk ha Lolli alapú custom romot akarsz, akkor mégis kellhet az odin, mert a modemet meg a bootloadert lehet, hogy külön kell feltenni. ) -
Foose
addikt
válasz
szárnyacska #62511 üzenetére
Kevés a ram a gépemben, ezért nem használok windowst. Pendriveról futtatni rendszert úgy hogy közben azzal telefont akarok frissíteni?? Biztonságos ez? Sebesség...?
(#62512)awakening87 hogy hogy hogyan ajánlja fel?? Jelzi hogy van frissítés. Igen használok xposed-t.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Adott egy galaxy s4 I9505 t-s,gyári rommal,rootolva. (towelroot-al,knox ép maradt) Pár perce kiírta egy restart után a teló,hogy sérült sd kártya. Úgy néz ki hogy muszáj leszek formázni,de akkor már a telót is érdmesebb. Több mint fél éve használom. Most gyári 4.4.2 van rajta,érdemes frissítenem lollipopra? Felajánlotta a frissítést. Csak OTA-n keresztül tudom,mert nincs windowsom. Nem megyek bele,de a lényeg,hogy nincs lehetőségem másik gépet keríteni windows miatt. Linux van. Hagyjam a kitkatet,vagy lolli? Root-ot használok,szeretem. Főleg a felesleges gyári szemét appok miatt. Javaslat?
-
szárnyacska
tag
válasz
szárnyacska #62508 üzenetére
Már sikerült
másik USB portra dugtam és a telcsit újra indítottam...
-
szárnyacska
tag
Sziasztok volna egy problémám nem sikerült az s4 -et rootolni i9505 a I9505XXUEMKF_I9505TMHEMJ6_TMH sw-vel nem tudom felmásolni rá a philz_touch_6.58.7-jflte fájt mert hibával leáll nincs pit partíció üzenettel.
-
Petyyyyy
addikt
No tehát QI töltő helyzetben a következő a tényállás:
-S6 Edge+ mellé adott töltőpaddal,
-Spigen Neo Hybrid tokon keresztül is működik a dolog
-a QI hátlap jobban védi a kamerát és a vakut, mivel jobban domborodik azokon a részeken is
-egy marék hajszál híján nem passzol a Neo Hybrid a QI töltővel szerelt mobilra
-Illetve ha felerőszakolja az ember, az borzasztó hülyén mutat, óriási rés marad a tok gumis hátulra és a kamera rész közt.+1: úgy sikerült megragasztanom pillanatragasztóval a bumpert, hogy én sem találom pontosan hol ragasztottam.
Le is vettem a régi töröttet a polcról, holnap megműtöm azt is.
-
Eclips21
őstag
válasz
#61600768 #62503 üzenetére
Nekem nem jelent meg a felrakott betutipus a zarolt kepernyon, te hogy telepitetted fel?
(#62502) awakening87 ezt elmentem köszi
, de most AOSP-t nyúzok állítgatom az STweaks-et hogy a memóriát ne tisztítsa. Szerintem jobb lett
elégé úgy nézem értesz a témához a zram mennyire fontos? mert szerintem tök felesleges úgyis üres a memória így most sokkal gyorsabb a telefon hogy kikapcsoltam meg a swappiness-t is lehuztam 30%-ra meg még egy rakat dolgot állítottam
-
awakening87
aktív tag
válasz
Eclips21 #62498 üzenetére
Meg az mbn-eket, és a bin-eket, ugyanis azok a modemek (wifi+mobilnet, de még a hangkártya is) csak az akkori, régi bootloaderekkel működnek. Különben be fog állni és hang sem lesz. Mindez azt jelenti, hogy bootloaderből és modemből a Kitkat-es vagy Lollipop-os változat kell. A kernelből meg valami nem gyári, pl. Ausdim kernel.
Igen, 0x1 mellett ilyen egyszerű -
Eclips21
őstag
válasz
borsodika #62500 üzenetére
Azt tudom hogy a hongkongi 6260527 jobb nála
meg van benne olyan képernyő felvillanós értesítésjelzés mint a CM és AOSP romokban, de fura hogy 2 hónap alatt ugyan az az "xx" changelist szám. Lehet itt a vég
XX 08.10.2015 5978264
XX 02.12.2015 5978264
ZH 13.11.2015 6260527 (Hong Kong)ha nem jön több remélem jön azért a "hongkongiból" xx verzió hogy rendesen legyen benne ékezet (most is van, csak nem tökéletes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest