Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #63888 üzenetére
Felraktam ezt a romot. Sok dolgot lehet benne állítani, note témát még nem találtam, csak egy raklap másikat. Tetszik a fehéregyensúly opció benne, bár nekem 8000-nél már nagyon kék a fehér. Ami viszont hiányzik az a status bar a gyári romból. Ott ha akartam variálhattam hogy melyik ikont szeretném ott látni ha lehúzom fentről, itt meg hiába kapcsolgatom ki meg be, nem történik semmi. Gáz, mert pl. az nfc-t odatenném szívesen, mégsem tudom, mindig csak ugyanaz a pár ikon jelenik meg. Erre nincs valami megoldás? Vagy csak én vagyok béna?
-
horvii96
tag
Köszi mindenkinek!
A sima S4 és az S4 LTE között mi a külömbség?
Mert S4 LTE-t rendeltem, ma jött meg, és kiderült h sima S4. -
Keem1
veterán
válasz
horvii96 #63893 üzenetére
Ha nincs garid, akkor rootolj, és szabad kezet kapsz, kb. kicsontozhatod az igényeidnek a telefonod (az S4 előtti készülékemmel én is így tettem, a rom felét kipucoltam).
Ha van még gyári garid, akkor ezzel tudsz majd' mindent letiltani: Package Disabler Pro, érdemes a pro-t megvásárolni, az ingyenes keveset tud. -
horvii96
tag
Sziasztok.
Most vettem egy használt S4-et.
Vissza állitottam gyárira hogy ne legyen rajt semmi.Alap rom elég lassunak bizonyult.
Tudtok valami jó stabil romot? -
4es
tag
iGO SzülinApp újra elérhető mindenki számára. Aki tavaly lemaradt róla most pótólhatja ki tudja meddig lesz így. (ha tippelhetnék szerintem így marad és van is egy sejtésem miért
)
-
ett
aktív tag
válasz
speed207 #63886 üzenetére
Itt linkelt valaki korábban 4+1 file-ost, igaz az nem pont az volt ami nekem kellett, de ráraktam azt, utána meg abból ami nekem kell az 1 file-ost és arra meg simán felment a cwm és működik is rendesen.
Gőzöm sincs mi lehetett a gond, régebben is raktam már fel cwm-et, igaz azt s2-re, de ilyen zavart még nem észleltem az erőben.
A lényeg hogy most minden ok. Cwm is van, rootoltam is azóta. Öröm bódottá.Lord Vader: Hú ez a fehéregyensúlyállítás jól jönne. Milyen eddig ez a rom amit most laksz be?
Lehet kipróbálom, mert jól jönne ez a funkció. -
Szabcsizz
őstag
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. CWM recovery-t szeretnék telepíteni, leszedtem a legújabbat. A telefonon 5.0.1 van, nincs rootolva. A tar file-t szedtem le, odinnal megcsináltam ahogy kell, le is fut hibátlanul, mégis a gyári recovery jön be rá. Mintha fel se raktam volna.
Volt már ilyen másnak is? -
speed207
tag
Üdv! Az miért van hogy rádugom az erősìtőmre a telefont és amíg szól a zene nincs is semmi baj, de kb 15 másodpercel a zene vége után nekiáll búgni a cucc. Mint mikor megfogod jézzel a bemenet pozitív pókusát.
-
Alister71
nagyúr
Felraktam a cm13 alapú resurrection mix rom-ot. Most lakom be, eddig jó. Note 5 témával rögtön megtámogattam
-
Alister71
nagyúr
Megnéztem egy A5 nellett az S4-emet, és az A5 fehér kijelzője mellet az S4 elég sárgának tünt. Viszont amikor CM rom volt fent és a 6500k-ról felhúztam 7600k környékére akkor az enyém is szép fehér volt. De a gyárival meglehetősen sárga. Most a kijelzőm sárgul, vagy ezek még ilyenek voltak?
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem egy 9506-os van, és ha frissítem 5.01 re, akkor vane arra lehetőség, valamilyen szinten, hogy a 4.4 re visszaállni, úgy, hogy a Knox ne ugrana. 0x0 maradna. Teljesen gyári minden rajta, nem volt rootolva sem, eredeti tmobile szoft van rajta.
-
awakening87
aktív tag
válasz
matehajagos #63832 üzenetére
Van elég szabad lemezterületed? Nálam is a letöltés közben állt meg a SamFirm, CRC hibára hivatkozva.
Aztán megint elindítottam, megint ugyanaz volt.
Remélem segít -
flegga92
senior tag
-
Andris246
tag
Sziasztok.
Valaki tudna abban segíteni hogy a mobiltárca alkalmazást (apk) feltöltené valahova hogy letudjam szedni. A play azt írja hogy nem kompatibilis az ezközzel.
Köszönöm előre is.
-
speed207
tag
Üdv. Van valami lehetőség arra hogy élesebb lassított felvételeket lehessen készíteni?
-
Klon
aktív tag
Koszi mindenkinek!
En is 40 korul gondoltam realisnak. Jofogason neztem, de most sajna nincs joallapotu fekete.
Varok, nem surgos... -
speed207
tag
válasz
Lavidaloka #63864 üzenetére
Én is 40-ér vettem hibátlan, függetlent. Elsö telefon vásárlásom amit nem bántam meg. Új aksival vettem, eleinte nagyon gyorsan merült de mostanra magáhoztért.
-
Keem1
veterán
válasz
Yiggdrasil #63861 üzenetére
Itt tudsz mazsolázni.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Céges i9505-ös telefont kellene teljesen legyalulnom, és újrahúznom a legfrissebb gyári ROM-al. Tudnátok linkelni egy ilyen ROM-ot? Sajnos eddig vagy 20 linket próbáltam, de egyik sem élt már.
-
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Használt, de tényleg jó állapotú, T függő, gari nélküli, I9506 megér 50e-Ft-ot?
-
tzsolesz
nagyúr
Hali. A telefon 2 nap híján egy éves. Ma volt kint a garanciafutár, szó nélkül kicserélte az akksit.
-
matehajagos
tag
I9505on 720p 60fps nincs veletlen? 😀
-
krystman
őstag
Nincs valami trükk, hogy lehetne 1080p be 60fps-el felvenni?
-
malna88
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek számos romot feltettem, lelkesen tesztelte mindet, azonban be kellett látnom, hogy neki valamelyik alap rom a legideálisabb. Mit tanácsoltok, hogy tudom a legtisztábban telepíteni a romot (és melyiket ajánljátok(linkkel
)) hogy akár a cwm recovery is menjen a levesbe és a lehető legstabilabb (nem gyorsabb és sok funkciós) romot kapjam? Nagyon hálás lennék a segítségért mert a szívem hölgye kezdi elveszteni a türelmét
Köszönöm előre is!
-
slashpm
csendes tag
válasz
Eclips21 #63840 üzenetére
Nem tudom érint-e valakit a fenti sync problémám, de ha már sikerült megoldani, akkor gondoltam, ideírom, hátha valakinek segít.
Szóval, elég hosszó utánaolvasás után kiderült, hogy a facebook app egy bizonyos verziószám után NEM szinkronizálja a kontaktokat a telefonkönyvvel és ezért nem működött az egész, miután frissítettem.
A skypeal kapcsolatban egyelőre nem tudom, hogy bugról van-e szó, vagy náluk is alkalmazták ezt a "fantasztikus" újítást, de szerintem az is meg fog oldódni, amint visszarakok egy régebbi skypeot. -
Klon
aktív tag
Hali!
Sikeresen leejtettem a telot, es persze be is tort....
Javitas majdnem 30e Ft..Mit csinaljak??
Meg eri megjavittatni, vagy nezzek inkabb valami mast?Esetleg tudtok ajanlani valamit 60-70e Ft-ig?
Koszi!
-
slashpm
csendes tag
Helló!
Segítségre lenne szükségem. Eddig minden tökéletesen működött, de pár napja lettem arra figyelmes, hogy a Contacts appból eltünt minden, ami nem a Device memóriában van, tehát se google, se facebook, se skype szinkronizálás nincs és egyszerűen fogalmam sincs, hogy hol keressem a hibát.
Minden alkalmazás működik magában külön-külön, mindegyikhez azt írja a settingsen belül, hogy szinkronizálva és nincs hiba. A Contactson belül se ír hibát, az Accountoknál is szépen behozza, hogy Skype, Google, Messenger, csak éppen semelyikből nem látok senkit se...
Amit próbáltam:
- sync ki-be kapcsolgatás
- accountok törlése, újra hozzáadása
- wipe cache partition
- wipe cache partition + factory settings, tehát elvileg teljes újratelepítés. De mégis mintha valami rajta maradt volna, vagy nem tudom...A telón gyári fw van, GT-i9505, android verzió 5.0.1.
Valakinek van esetleg bármi ötlete, hogy mit lehetne még megpróbálni? Vagy egyáltalán mi okozhatja ezt a hibát?
Nagyon köszönöm előre is.
-
flegga92
senior tag
válasz
Eclips21 #63824 üzenetére
Osztom a véleményed.
Én kíváncsiságból telehánytam minden "jóval" (FB, nagycsomó google alkalmazás, pár samsungos app kellett a kölcsön Gear 2-höz) de így is gyorsabb mint a gyári. Nem kell az alkalmazáselőzményekre sem várni (mellesleg a bal gombbal jön be ami sokkal gyorsabb). Benne van a későbbi S szériás többablakos mód, oda húzod ahova akarod nem csak fent/lent lehet és bármelyik appot beleteheted. 2. hete nyúzom rendesen, de gyárira nem térnék vissza.
CM-ből egyedül az automatikus környezeti kijelzők hiányoznak (este kék fény nélküli kép) erre tud valaki valami megoldást? -
Hunter2
addikt
hogyan tudom a lockscreen képet lecserélni?
-
KYZRR
őstag
válasz
matehajagos #63830 üzenetére
SamFirm, a letöltött romnál kell az auto-Decrypt is, utána sima .zip kiterjesztésű lesz a ROM.
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Ujra szeretnem huzni a legujabb UK rommal a telefont, de egyszeruen sehogy nem tudom letolteni a romot. Sammobilerol iszonyat lassu es egy ido utan meg is szakad a letoltes, az xda-s programnal pedig a letoltott fájlt semmi nem tudja kezelni. Otletek?
-
Jakesz
addikt
Régóta fennálló probléma, de most lett elegem belőle, hogy amikor bedugom a fülest, 2x egymás után kiírja, hogy "javasolt alkalmazások leállt". Mit lehet ezzel kezdeni?
-
t.dave500
tag
válasz
speed207 #63826 üzenetére
Szia!
Bekapcsolt kijelzőnél korlátozza a töltő áramot 1200mA-re, ha nem gyári rendszered van, a legtöbb kernelben van egy olyan opció, hogy "current limit with screen on", magyarul limitálja-e a töltő áramot, ha a kijelző be van kapcsolva. Én javaslom, hogy ezt hagyd bekapcsolva, mert nagyon fel tud melegedni a telefon, ha nincs.
Ha nem használod, 1,9 A fog tölteni. -
Eclips21
őstag
Csak ugy tudod meg hogy szar egy rom hogy kiprobalod. Jelenleg imperiumon vagyok par honapja. Persze azt hozza kell tennem hogy semmit nem telepitek fel ami pluszban benne van. Jobb mint a gyari es megis ugyan olyan stabil.
-
kalolaci
senior tag
Tudja valaki, lehet-e még I9505-höz gyári akkumulátort venni? Vagy, rendelni valahonnan?
-
Alister71
nagyúr
Én is felraktam a világ összes szarját. A cm rom jó lenne ha nem halna bele feszt valami faszságba.
A gyári 5.0.1 a legstabilabb még most is.
Nincs értelme mással kísérletezgetni. -
speed207
tag
válasz
Lavidaloka #63813 üzenetére
Mikor megvettem(egy hete) nekiáltam én is felpakolni minden vackot, rádöbbentem hogy semmi értelme mert retek az összes. Feltettem a 4.4.2-t, de ez se volt az igazi. Ment vissza a gyári lolli. Úgy néz ki a samu nem hiába adja ki a frissítéseket, nem ógy mint a sony... Az én tapasztalatom hogy a lolli eddig a legjobb. Vajon kapunk még frissítést?
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Lavidaloka #63813 üzenetére
Kísérletező kedvről hallottál már?
Ha csak használni szeretném, amit kaptam, talán ájfonom lenne. Már a 3310-esemet is tuningoltam.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
nokiauser #63812 üzenetére
Én csak azt nem értem,hogy minek raktok fel ilyen CM meg Imperium sza@rságokat?Direk szivatjátok magatokat vagy mi?.....
Mondjuk annyiból jó...,hogy akárhányszor benézek ide mindig jókat röhögök az ilyen mazochista posztokon.
Írok én is egyet hátha valaki tud nekem segíteni..:
CM 13-at nem tudom felrakni mert a kernel nem engedi odinnal hogy reseteljem szét a imperiumot, pedig én hatpontnullás marsmanót szeretnék de olyat amin megy az 4G LTE és nem fagy szét a teló kb egy hét után....Ui:Gyári KitKat vagy Lolli kell oszt csókolom...
-
malna88
tag
-
Hunter2
addikt
rendeltem egy ilyet és minőségi meg minden csak épp a gyári samsung mikro usb kábel nem megy rá a telefonra rendesen mert túl vastag a műanyag része.
Tudtok olyan mikro USB kábelt aminek kisebb a pereme?
remélem érthetően írtam. -
Fall-N
veterán
-
tomiivagyok
aktív tag
nekem mindig jó a hívás azóta, amióta felraktam ezt a patchet.
-
Hunter2
addikt
lehet az hogy a GT-I9500 hangszóró/proximity szenzora nem jó a GT-I9506-ba annak ellenére hogy most is egy 9500 feliratú alkatrész van benne?
rendeltem egy másikat hozzá mert ez nem százas de amit küldtek az meg egyáltalán nem megy. -
Keem1
veterán
Szerintem már inkább csak az i9506-os altípust érdemes megvenni, igazából gyakori hiba nincs, ha ismered a Samsungokat, akkor kb. ezzel is elboldogulsz. Ill. amire érdemes vigyázni (ha használtan veszed, gondolom igen), az ugyanaz, mintha bármilyen telefont vennél. Valahogy csekkold, hogy ne legyen letiltva (és esetleg később se legyen), meg a kijelzőt nézd végig tüzetesen. Ha tudsz, vegyél olyat, ami még garis.
Én, amikor tabletet vettem pár éve, az eladót megkértem általam ismert tesztprogramok feltelepítésére, így rögtön le is tudtam egy csomó mindent ellenőrizni, mielőtt megvettem volna. Ha telefont, vagy bármi hasonlót veszek használtan, tuti a jövőben is így fogok eljárni.
-
Mosqa
tag
Sziasztok!
S4 minim napokban lett panelhibás, ezért gyorsan költséghatékony megoldásnak használt S4 vásárlásán gondolkozom. Azt szeretném kérdezni van-e olyan típushiba/verzió amit kerülni kell, esetleg mire érdemes odafigyelni?
-
Keem1
veterán
válasz
tzsolesz #63799 üzenetére
Úgy tudom, akkura és tartozékokra 6 hónap gari van. Bár ez az infóm még az S Advance idejéből származik, azóta változhatott, de reméljük, nem.
Ha teheted, a szervizfutárt hívd ki és ne a T-hez vidd be. Kár, hogy egy ideje vásárolt készülékekre már nincs a házhoz jövő szervizes (csak a régebben vásároltakhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- BestBuy topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest