-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ppanda
csendes tag
válasz
seederking #13186 üzenetére
Nem. Semmire.
-
Jarod1
veterán
válasz
seederking #13182 üzenetére
én vettem egy Andida gyártói akksit 2100mA de viszont nincs benne az NFC.
-
sanyci
senior tag
válasz
seederking #8504 üzenetére
Megoldható bármilyen tv-okosítóval...
pl. DLNA-stick-el.
...de én wifi-s routeren keresztül küldöm be a jelet a TV ethernet csatijára... -
canniball
nagyúr
válasz
seederking #8504 üzenetére
Ez a TV-től függ, de sanszos hogy nem kezeli, a telefont meg szinte kizárt hogy így ki tudd tenni oda.
-
sanyci
senior tag
válasz
seederking #8502 üzenetére
az s4mini-nek nincs mhl csatlakozója, SZVSZ csak wifin tudod átvinni a képét tc-re...
-
Rivaul
addikt
válasz
seederking #8488 üzenetére
Tedd fel a star wars galactic defendet... Meg az s5minit is egy ora alatt 50%-ra vagja. A 4mini ahogy olvastam meg jol is teljesit nallad 3 ora rr3-alatt.
-
glacious
addikt
válasz
seederking #8488 üzenetére
Teljesen normális. Kijelző + maximális hardverterhelés.
Hogy ne menjen tönkre az akksi 100%-on leáll a töltés és 98-on kapcsol be újra, ha ekkor húzod le, ezt látod. -
tomi613
aktív tag
válasz
seederking #8350 üzenetére
FolderMount [ROOT]
Ez az egész játék mappát átmásolja az SDre. -
Acef
addikt
válasz
Link2SD (root kell).
-
ctvagyok
őstag
válasz
4.2 nél szerintem lehet
-
borbas666
aktív tag
válasz
seederking #8335 üzenetére
Hali.
Beállítások->Kapcsolat menü felül->További hálózatok->Mobil hálózatok->Hálózat mód.
Ott vagy csak GSM /2g/ vagy csak WCDMA /3g/ -re állítod.
Nálam nagyon bajos a térerő, ezért csak 2g-n van, ha netezek, akkor állítom át automatára. -
Panthera
őstag
válasz
seederking #8331 üzenetére
Szia, ilyen előfordul nekem is néha. Az előbb próbaként 18-at zárt be, kb 100 MB-ot szabadított fel, 5xx MB volt foglalt előtte.
whiteman0524: azt én is használtam korábban, csak tableten. Lehet hogy akkor felteszem.
Alvás monitorozásra használtam, akkor azért merült pár %-ot éjjel, pontosan nem tudom már mennyit, de 10 alatt volt. -
seederking
őstag
válasz
seederking #8306 üzenetére
No,nem bírtam magammal és megérdeklődtem telefonon.Kapcsolták a szervizes embert és azt mondta főpanel csere lesz mert valsz hibás az egész alaplap.Jó mi......
Ilyenkor igaz a kijelző marad?Mert 2ezres fóliát vettem rá és nem szeretnék még 1-et venni a csere miatt.
Azt nem értem hogy ha főpanel hibás akkor miért nem adnak egy új készüléket......
Megkérdeztem de nincs rá lehetőség... -
Rivaul
addikt
válasz
seederking #8297 üzenetére
A cseret felejts el nalluk. Nem reg csereltettem egy 1 napos lumiat de az asztalt kellett boritanom mert szerintuk 3 vilagito pixel es besargult kijelzo meg nem baj... Sztem az volt... Most se viszem be az s5m mert nincs kedvem veluk szivni. Majd fel ido tajt beviszem azt hosszabitjuk max a garit hogy legyen is ertelme a xarakodasnak.
-
minifoximaxi
tag
válasz
seederking #8294 üzenetére
Gondolom a Clean Master-re gondoltál. Nekem az előző telómon nagy galibákat okozott, az S4 minire fel sem tettem és nem is hiányzik!
-
Acef
addikt
válasz
seederking #8294 üzenetére
Nem rootoltad, nincs cwm, a gyári rom van rajta = garanciás.
Újként, normális helyről vetted igaz? Amennyiben sufni gsm-ből, akkor probléma lehet.
- egyébként nem nagyon tudom elképzelni azt, hogy egy telefon "nem engedi frissíteni magát"
az Odin nem sokat kérdezősködik, max. akkor, ha hibás az usb, vagy az alaplap. -
Acef
addikt
válasz
seederking #8290 üzenetére
Másold a belső sd-re, és onnan próbáld.
-
bylow
senior tag
válasz
seederking #8197 üzenetére
Ok, szívesen fogadom, sőtt a komoly válaszokra vagyok kíváncsi
a "hülye kérdés-hülye válasz " kategória annyira nem érdekel
. max rád írok ha nem írsz
-
Acef
addikt
válasz
seederking #8193 üzenetére
mindkettő megoldható, de Root kell hozzá, ami a Knox miatt problémás: ugrik a garancia
-
trobi28
addikt
válasz
seederking #8148 üzenetére
1. Tudtommal root nélkül ennyit tehetsz.
2. Tíltsd le nyugodtan, nem ér sokat
3. Acef megválaszolta
4. NFC be van kapcsolva.
5. Van olyan típus amit nem ismer, és tudtommal ebben nem tanítható, úgyhogy passz. -
Acef
addikt
válasz
seederking #8148 üzenetére
Szerintem ezzel kezd: S4 mini használati útmutató [link]
Utána a bologomban:
- Alapbállítások
- Root nélkül is tiltható apk-k -
trobi28
addikt
válasz
seederking #8137 üzenetére
Egy kicsit túlbonyolítottad
A régi miniden rajta vannak a kontaktok. Exportáld googgle fiókba, és mihelyt
belépsz az új miniddel a fiókodba, ott lesznek a névjegyek
Amióta van google fiókom, azóta nem játszik a sim névjegyzék -
Tamás88
őstag
válasz
seederking #8109 üzenetére
Ha nincs lan, akkor sehogy. Wifi sincsen? Vagy maximum egy tv okosítót veszel hozzá. Az infránál pedig kiválasztod a tv -d típusát, és megpróbálod bekapcsolni.
-
trobi28
addikt
válasz
seederking #8106 üzenetére
Hülye kérdés
-
g0dl
addikt
válasz
seederking #8102 üzenetére
Nekem itthon egy 1, és egy kb. 8 éves LG lapos tv-m van, és ugyanazzal a beállítással az alap dolgok mennek, ezért gondolom a tiéd is fog. Már nem emlékszem hogy állítottam be, de "varázsolni" semmit nem kellett az biztos. Az lg tv-t gondolom kiválasztottam, mert honnan tudná mi van nekem.
Egyébként vannak testreszabható ingyenes távirányítós programok is a play-en. -
Tamás88
őstag
válasz
seederking #8098 üzenetére
Bármilyen tv-t aminek az infrakódját már berakták a rendszerbe, ugyanis nem mindegyik tv-t lehet kezelni. De például a kocsmákban, sörözőkben nagyon hasznos tud lenni.
-
g0dl
addikt
válasz
seederking #8098 üzenetére
Nem kell okostv, mert a miniben van infra jeladó ( csak adó), így "hagyományos" távirányítóként is használható.
-
Tamás88
őstag
válasz
seederking #8079 üzenetére
A xx90 3G-s, a xx92 dual simes, a xx95 pedig 4G-s. Tehát ha valamelyiket megjelölik, akkor a miénkre is jó. A 4.4.2 jó lenne minire is, csak az a gond vele, hogy nincsen jól optimalizálva (stock), és ezért vannak gondok. Nálam soha nem akadozik, én is 0,5-re vettem le, letiltottam a felesleges alkalmazásokat, a csodatevő memória varázslókat, és a virusírtókat pedig letöröltem, és az energiagazdálkodást kikapcsoltam.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8088 üzenetére
majd husvétra
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8086 üzenetére
miért mi bajod a nyuszikkal?, linkeld csak be
nekem ez nem jó, mert olyan helyre kellene ami pont szem magasságban van és rálátok, de biztos lesz jelentkező.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8083 üzenetére
Aha, akkor meg itt van 4 dodoért + Free shipping to hungary.: [link],
Jobbat nem találtam én se., bár engem olyan érdekelne amit írtam is, hogy függőlegesre is lehessen állítani.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8081 üzenetére
De itt pl van : [link]
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8079 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
talán...
-
Eternitys
aktív tag
válasz
seederking #8069 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül hogy ez a kitámasztós tok jó-e i9195-höz is? ( itt 9190-eshez irják, bár nem tudom hogy mi a különbség.)
Esetleg valami hasonló támasztós tokot ismertek amivel teljesen függőleges helyzetben is biztonságosan kitámasztható, nem dől el a tel?
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
seederking #8069 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Acef: A te tokod is érdekelne!!!
Link ahol kaphatók?? -
Acef
addikt
válasz
seederking #8066 üzenetére
-
törölt tag
válasz
seederking #8066 üzenetére
Én innét rendeltem szilikonost egyedi képpel. Holnap jön meg, ezért csak holnap tudok róla érdemben nyilatkozni, de ajánlották, hogy jófajta.
-
g0dl
addikt
válasz
seederking #8061 üzenetére
A méret részben megszokás kérdése is. Másrészt kézben tartani, és használni a legtöbb telefon nem nagy. Zsebre rakni... na ott kezdődnek a gondok, hogy hurcolászni kell magaddal. Hideg időben persze ott a kabátzseb stb. de hova teszem nyáron? Nekem ezek voltak a szempontjaim.
Ezzel együtt nem zárom ki, hogy legközelebb nagyobbat veszek, pl. azért, mert az akkori "mini" nagyobb lesz a mostani normál változatnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest