- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanctus
aktív tag
Ne nevess! Ezek komoly dolgok, kérlek szépen!
Alternatíva nincs! Ahhoz túl hülye vagyok...vgezus: részben igazat adok neked! a mezei lúzernek úgy jó az okostojás telefon, ahogy van. és igazából sokan nem is nagyon pakolnak rá különféle alkalmazásokat, mert nemhogy azt sem tudja, hogy léteznek, de a telefont is jó, ha telefonálásra tudja használni.
Ám, ha csak magunkból, illetve az egyéb hazai, és külföldi fórumokból indulunk ki, azért nem kevés azok száma, akik szeretik kiaknázni a telefonjaik lehetőségeit:
Én sem kimondottan a processzor nyuzogatásában élem ki ferde hajlamaim. De azért szeretem én eldönteni mit szeretnék, nekem mi a jó, és azt a jót hogy szeretném megoldani.
Az üzlet csak akkor üzlet, ha mindkét félnek üzlet. Nevezetesen, ha vásárolok egy készüléket, akkor az az enyém, és nem a gyártóé. Hiszen fizettem érte. És, ha már az én tulajdonom, akkor hagy rendelkezzek felette szabadon. Ellenkező esetben feldughatja magának azt a jó pár raklap szemetét, amit mi a korlátozottság miatt fogunk kihagyni! -
Acef
addikt
Nem feltétlenül kell.
Beállítások/alkalmazáskezelő/jobbra mind. Ezek közül tiltsd azokat, amiket nem használsz, már ez is sokat jelent. Mentsd el, mert majd törlöm a mappát. [link]
A másik rész a google. Ehhez blogomban, az alapbeállítások fejezetben linkelt "leírás", képek. (ez egy Advance-el készültek, de a 4minin is hasonló..
Az egész előtt pedig jó lenne egy full reset.
-
Louro
őstag
Szia,
repülőmódban nincs rádió.
Csoportos sms-t úgy küldök, hogy amikor megnyitom az új sms írását, akkor a címzetteknél elkezdem írni a neveket és egymás mellé pakolja. Ha valaki visszaír, akkor nem ugyanabban a folyamban látszik.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy konferenciahívást hogyan tudnék indítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged