-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
trixi78
Ez egy új telefon, a hátlapját még külön nem láttam, de engem is érdekelne, sőt az egész telefon is (ennek fekete az előlapja, bőrhatású a hátlap).tuzpenge
Gyorsítja. Sőt, ha van fejlett recovey-d, akkor az advanced/wipe dalvik-ot is érdemes (pl. havonta mindkettőt). -
-
Mankó
veterán
Sajnos egyre tobb ilyet latni, a heten mar ez a 3. Samsungokbol rengeteg a hamisitvany, de sony-ba meg nem lattam klont. Mondjuk az mostanaban nem is jon be.
S4, S4 mini, es Huawei P6. Ezek kozott vacilalok, de mindegyikrol vannak negativ velemenyek. Hasznaltakat hanyagolom, max amit helybe is megtudok nyomorgatni, azokat nezem meg, mert konnyen oda juthatok, hogy leutaztam x-be egy gagyi sz@rert.
Azert koszi a segito hsz-kat, sokat segitenek, mint mindig! -
whiteman0524
aktív tag
Az enyém sokkal rosszabb képeket gyárt, de komolyan
El van mosódva minden részlet. A te képeidnek a közelébe sincsenek amiket az enyém kihány magából. Próbáltam már többféle kamera szoftverrel (gyári, CameraZOOM, Camera JB+) és a különböző beállítások minden fajta kombinációjában (felbontás, képminőség, effektek/nemeffektek, ISO, zoommal/zoomnélkül, fókuszmódok, fényelnyelés, stb) de az eredmény ugyan úgy mindig siralmas. Nappali fénynél napsütésben ideális körülmények között is egyszerűen vállalhatatlanak a képek, a sötétben lőtt darabokról nem is beszélve. A régi Galaxy Ace-em (nálam) fél kézzel leveri fotók minőségében a minit :S
Érdekes módon a makróval készült képek viszont egész jók. Sőt azt mondanám, hogy azok várakozáson felüliek. Makróval egész szép képeket lehet lőni
-
-
Krajczi
tag
Ittt már én is laza vagyok, de amíg az előző telefonomban a szabadon hagyott 351 MB-ból a futó programok 318-at lefoglaltak és a telefon teljesen belassult, a hibás app miatt sokáig be sem záródott automatice a már nem szükséges progi, akkor az ember megtanulja ezt a funkciót használni.
-
nem, csak a szolgáltatós firmware felhúzása után áll be alapban a szolgáltatós product code, illetve ott maximum gyári visszaállítás kell, a szolgáltatósra felhúzott független firmware alatt külföldi (btu, dbt...stb) áll be alapban, utána root kell, majd a cscc alkalmazással lőhető be a magyar független xeh érték.
-
szia,
a függetlent, arra viszont figyelni kell, hogy a szolgáltatós product code után nem áll be alapban a magyar független (xeh) product code, hanem a firmware verzióban lévő multi csc alatt adott alapértelmezett érték lesz az elsődleges, jellemzően az angol btu, a német dbt...stb, és akkor bizony frissítéskor is azokat preferálja majd, a magyar xeh értéket külön kell manuálisan beállítani, és utána mindaddig az is marad, amíg olyan független firmware verzió kerül felhúzásra, amelynek a multi csc értéke tartalmazza adott identitást.
amennyiben a szolgáltatós firmware verzióra felhúzásra kerül egy független, de a product code látszólag a szolgáltatós marad, úgy kell egy gyári visszaállítás a rendszernek, ellenkező esetben a kies/(f)ota nem ismeri fel rendesen, mivel nem passzol össze a firmware és a product code értéke.
a szolgáltatós product code beállítása egyszerűbb, mivel a szolgáltatós firmware csc értéke csak azt az identitást tartalmazza, így a felhúzást követően az beáll, maximum egy gyári visszaállítás kell a rendszernek, hogy adott érték érvényesülhessen. -
pampika
őstag
omg
életbe rá nem jöttem volna...köszi@nyulnyulu:
igen, ezzel tisztában vagyok, de azért 4-5 óra alatt szokása feltölteni egy átlagos telefonnak. ezt a fél töltést kissé kevesellem.@radicspeter1:
thx.
nekem is nagyon szimpi, megvalósít olyan állatira bonyolult dolgokat, mint a hangerő gombra zene léptetés, meg pár apróság, ami nem is tudom, h nem jutott eszébe a csuda tw készítőinek. remélem, a 4.3 tényleg rendberak pár dolgot. a hirtelen merülést valószínűleg a gmail update hozta magával, mert mióta leszedtem, 2 óra alatt merült kb 2%-ot a telefon. kivételesen nem a sokat szidott fb messenger volt a hibás. most. így legalább buta és csúnya a gmail, de nem zabál akksit (google serices ma az akksi 53%-át vitte el) -
Ironizer
tag
Felraktam, nem rossz progi, jobban kezelhetőnek tűnik mint a kies, de ahogy elnézem ez sem tudja azt, ami nekem kéne (lásd #1844-ben megfogalmazva).
Most ezt találtam, ami elvileg tudja azt, ami nekem kell, némi pénzmagért cserébe még full automatikus is:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bv.wifisync&hl=enDe ha van még ötlet, akkor jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest