- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #12413 üzenetére
Csak olvass vissza az A3 fórumon, nem fogsz panaszt látni, többen váltottunk s4 miniről, én belenyúltam rendesen s4 mini téren 6-ik szervíz után csere lett A3-ra, itt nem reklámozom tovább, mert kollégák jogosan megszólnak érte. De ha nem akarsz tepsit, mert úgy olvastam nem akarsz, akkor ez egy jó választás lehet.
-
ztoldy
senior tag
válasz
andriska413 #12406 üzenetére
Ismerőseim körében a sony telefonoknál a hangszóróval volt/van probléma, ami miatt 2-3-szor már volt a telefonjuk szervizben. Egyszerűen egy idő után nem hallanak semmit hangszórón keresztül, aztán buherálnak valamit a szervizben 2 hétig megint jó, aztán megint nem hallanak semmit.
-
Trooper82
senior tag
válasz
andriska413 #12404 üzenetére
Át lehet állítani a vissza gomb helyét p7, p8 litenál is.
Egy ismerős z3c-ja most megy másodszor szervízbe a hátlapi üveg törése miatt... Azt mondja nem dobálja...
-
Tamás88
őstag
válasz
andriska413 #12400 üzenetére
Tessék. Igaz eggyel előtti generáció.
-
ztoldy
senior tag
válasz
andriska413 #12400 üzenetére
Ha mindenképpen szolgáltatónál veszed, akkor a telenoros kínálatból szerintem A5.
-
Trooper82
senior tag
válasz
andriska413 #12383 üzenetére
Ha hasonló árban keresnék gyors telefont,én a huawei p8 lite-al szemeznék, jól sikerült, gyors telefon. Bár egy picit nagyobb és nem Samsung.
-
ztoldy
senior tag
válasz
andriska413 #12383 üzenetére
Hardverileg erősebb, kamera valamivel talán jobb vonalélességgel rendelkezik, szóval valamivel jobb eszközt kapsz.
-
törölt tag
válasz
andriska413 #12379 üzenetére
Ha lefagyna a készülék,akkor a bekapcsoló gomb 8mp nyomvatartásával újra lehet indítani a készüléket.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #12370 üzenetére
A3 4.5 coll, minimálisan nagyobb, viszont nagyon keskeny, az én kezem elég kicsi, de átérem, lehet egy kézzel használni. Ebben is 1.5 giga ram van és 16 giga belső memória, ráadásul samsung. Van rá 5.0.2, ami elég jól van optimalizálva, nálam még nem akadt, gyors pörgős telefon. Jó az akksi ideje. Bocs, nem akarom itt reklámozni, nekem is volt s4 minim ez előtt, tehát nem mondanám nem igazán van hasonló tudású
Egy negatívuma van a hátlapja nem levehető, de nem okoz problémát, még soha nem fagyott le
-
g0dl
addikt
válasz
andriska413 #12359 üzenetére
"Megvoltam vele elégedve, lassan 2éves, így vehetek másikat, de milyet?"
Ha meg vagy vele elégedve, akkor miért akarsz mást venni?
-
ztoldy
senior tag
válasz
andriska413 #12363 üzenetére
LG G4
Teszteket a mobilarena-n tudsz olvasni.
-
szemesi69
addikt
válasz
A3-5 jó választás, én s4 miniről váltottam A3-a, meg vagyok vele elégedve, tudja ugyan azt, mint az s4 mini, akku időben pedig veri
-
glacious
addikt
válasz
A3, A5, J5 kb. hasonló teljesítmény, z3 compact, galaxy alpha a minimum, amire szolgáltatónál cserélni érdemes ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest