Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #12154 üzenetére
A külső sd-re:
Beállítások/egyebek/tárhely/sd kártya formázása -
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #12152 üzenetére
Egy wipe factory-t.
Ennél jobb lehet a beállítások/fiók/mentés és visszaállítás/gyári adatok visszaállítása belső formázással, mert ez biztosan törli a belső tárhelyen lévő fotókat és szem. adatokat.
A külső (ext.) SD-t egyik sem formázza.
-
minifoximaxi
tag
válasz
whiteman0524 #9687 üzenetére
Sztem kikapcsoláskor készít egy "képernyő képet" és valamikor-valameddig azt hozza elö. Mikor mit és miért azt nem tudom, de valóban előfordul ROM frissítés nélkül is.
-
Faith
aktív tag
válasz
whiteman0524 #9687 üzenetére
Az a baj hogy nem ugrik helyre magától csak akkor ha teljesen feloldom a képernyőt, amíg nem oldom fel végig a rosszat mutatja.
-
TCSZ
senior tag
válasz
whiteman0524 #8451 üzenetére
És tényleg rosszak a képek vagy hozzák a kategoria átlagát? ÉS Tényleg tud HDR-t?
-
g0dl
addikt
válasz
whiteman0524 #8377 üzenetére
Te jó ég, mennyi idős?
Az én előző galxy s készülékem akksija 3,5 évesen még teljesen jó volt -
Panthera
őstag
válasz
whiteman0524 #8330 üzenetére
Intenzív merülésnél én újra szoktam indítani a telefont és a hiba megszűnik.
GPS-nél szokta még azt csinálni, hogy hiába van inaktiválva a használat után, az akksinál látszik, hogy még be van kapcsolva.És ezzel párhuzamosan szépen merül is. Ott is a reset segít.
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #8315 üzenetére
Volt wipe factory az Odin közben-után? (Pipa az Freset-nél)
A külső sd-ről raktál fel hátteret, appot? (Lehet, hogy lassú az ext sd-d.)
Még ezt próbáld:
-recovery / wipe cache
-másik launcher pl: Nova -
válasz
whiteman0524 #8222 üzenetére
Nálam nincsenek ilyen problémák, pedig én is gyári KK-ot használok. Ez néhány esetben fordulhat elő.
1. Ha be van kapcsolva az energiagazdálkodás, emiatt nem a maximumon megy a processzor.
2. Sok alkalmazás van feltelepítve, illetve közben futnak (mivel "lépsz" ki, a középső gombbal, vagy a vissza nyíllal?).
3. Felesleges vírusírtó illetve, de inkább az úgynevezett ram "felszabadítók", mivel bezárhatják a launchert, emiatt a megjelenésnél újra be kell, hogy töltse. -
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #8222 üzenetére
Ez a Kitkat.
Tedd fel a Nova launchert, segít rajta. -
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #8218 üzenetére
Szívesen!
+ annyi, hogy ha még üres az ext SD-d (írtad, hogy azt is mentetted), akkor Tárhely / külső SD kártya formázása
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #8212 üzenetére
Így O.K.
Wipe factory / sd formázás
Mindegy a sorrend, és ezek is csak ajánlottak, csökkentik a későbbi hibák előfordulásának esélyét. -
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #8210 üzenetére
ID.COM
- Igen, alatta
Kies
- Te tudod, így is jó lehet, de jobb (biztosabb) az uninstall
Driverek / frissítés
- így o.k.Indítsd recovery módban
- ott a wipe factory menüpont // ne lépj rá, majd csak akkor, ha tényleg meg akarod csinálni
Most a reboot systemen állva HOME = bindul a tel.A belső sd formázás lehet, hogy másként van a 4.4-en, de hasonló elérés ahhoz, amit a blogomban írtam.
- fiók, vagy biztonság felé keresd // ezt is csak akkor csináld meg, ha majd tényleg Odinozni akarsz -
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #8208 üzenetére
Hi!
Előbb egy teszt/gyakorlás- Tehát fent a kies és a driverek
- Letöltötted a TMH-s 4.4.2-t, kicsomagoltad, megvan az ...md5 fileOdin előtti diver teszt:
- Töltsd le az Odint, vagy küldj gmail címet pm-ben, adok hozzáférést a mappámhoz (így egyszerűbb).
1, Letöltötted az Odint // nem kell telepíteni!
2, Futtasd az Odint // az Odin - 4.2.2 / 4.4.2 rom felrakása fejezetben írt módon
3, Csatlakoztast download módban a telefon // szintén a fejezetben leírt módon kell csinálni
Ne kattints semmire az Odinban! Kékre váltott az ID.COM feletti ablak? Amennyiben igen, akkor rendben vannak a driverek. Lehúzhatod a telefont, a Power gombot nyomvatartva újraindul. Zárd be az Odin-t.
- Uninstalláld a Kies-t // amikor kérdezi, akkor a driverek maradjanak!
- Uninstalláld a Kies Air-t is. // a Kies/Air bekavarhat az Odin működésébe.
- Ismét egy Driver teszt (2, 3 lépések)Ezzel még nem csináltál semmit, csak ellenőrzted a drivereket. Jelezd, ha megvan.
-
g0dl
addikt
válasz
whiteman0524 #8116 üzenetére
Köszi. Ezek a "zacsis" példányok remélem nem valami selejtezett vacakok.
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #7701 üzenetére
Próba:
-telepítsd ezt [link]
-alaplapi /hátsó usb-t/ és a 4mini kábelét használd -
Bukoba
tag
válasz
whiteman0524 #7232 üzenetére
Én azzal szívtam, hogy az ébresztő megőrizte a korábbi beállításból a napot. Azaz beállítottam pl. hétfőn egy ébresztőt, majd szerdán ugyanezt csak bekapcsoltam, nem mentem bele, közben benn maradt a hétfő, mint aktív nap. Mióta úgy használom, hogy az adott ébresztőhöz az összes nap be van jelölve, azóta nincs probléma.
-
minifoximaxi
tag
válasz
whiteman0524 #7223 üzenetére
Vagy a Clean Master, ami törli a beállított ébresztést és más fontos fájlokat pl. a primo gps-ből...
Engem az előző telómon agyonszopatott, erre már fel sem telepítettem. -
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #7223 üzenetére
Már többen ajánlották amit Tamás88 is említett, de Én nem szeret +apk-t telepíteni.
A korábban (7220-ban) írt módszerrel használom, így 100%-os a gyári.
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #7066 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem nem tetszik, hogy ezek emiatt a akár 1-2 mm-el is vastagabb/szélesebb a tel.saril, szotyesszor
növekszik az esélye, mert találtam a szekrényemben egy LG headsetet, és egy sztereó BT fejhallgatót (még ki sem voltak próbálva).
+ $-ért nem venném meg a sprayt, de ezek,+ a tokok ára már bőven kifutja, sőt! -
Morris
veterán
válasz
whiteman0524 #6809 üzenetére
Azt akartam is írni az előbb, hogy az időjárás widget csili-vili meg minden, de egy rakás sz*r. Eszi az akku-t nem is kicsit.
Sose értettem, hogy miért létezik egyáltalán. Csak kinéz az ember az ablakon és már látja is a weather-t.
Az előrejelzést meg meg lehet nézni a neten.Én anno így használtam: Gyári állapot, egy főképernyő, no widget. Egyetlen külső forrásból származó app (MX player), fölösleges cuccok letiltva.
Így net használat nélkül 5 nap!
Most Lumiám van, netezek, használom és még az egy napot sem bírja ki.
A net eszi, a wifi eszi, a mobilnet eszi. De gyors mint az állat, nem akad, nem fagy. Valami valamiért. -
saril
senior tag
válasz
whiteman0524 #6797 üzenetére
permanensem emeli meg! ha nem voltam elég érthető, hiszen folyamatos és "gyors" merülésről beszéltünk tehát én egyértelműnek vettem azt hogy permanensen emeli meg hisz ekkor merül gyorsabban..
-
pattantyu
tag
válasz
whiteman0524 #6624 üzenetére
Nekem is kéne. Talán meg is rendelem...
-
Sanctus
aktív tag
válasz
whiteman0524 #6201 üzenetére
Lassan nem is kell klón készüléket venni, mert egész jó árfekvésben egyre komolyabb készülékek születnek más gyártóktól (akik nem ratyi alcatelt gyártanak, hanem pl a xiaomi, vagy az ibm utód lenovo)
-
Kajla5
aktív tag
válasz
whiteman0524 #6175 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #6017 üzenetére
Lehet frissíteni, ezt olvasd át: [link]
Amint madoc is írta, odin kell hozzá, nem nagy ördöngösség.
-
Madoc
veterán
válasz
whiteman0524 #6009 üzenetére
Az Odin az teljesen legális.Samfirmware oldalon letöltöd a firmware-t és odinnal felrakod.Factory resethez kell pipa.(minden adatod elveszik)
Acef: ezt irta:"éppen aktuálisan elérhető legfrisebb"
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #6009 üzenetére
Igen, lehet.
Jelenleg milyen rom van a telefonon?
Pl.....UAMJ1, UB...... -
silvergod
őstag
válasz
whiteman0524 #4923 üzenetére
igen kell samsung fiók vagy email cím
ittt: [link]de ha van 2 éved ráérsz az első év lejárta előtt megtenni..én se regeltem még be
Elefanti ebben a topikban ki fogja az SP-t ajánlani szerinted?
de amúgy is a mini jobb,havernak SP-je van hát nem cserélnék vele....nagyon nem -
Farkas86
senior tag
válasz
whiteman0524 #4773 üzenetére
Sajnos nem lehet, én kézzel szoktam másolgatni, éppen amit játszom.
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #4647 üzenetére
Rosszul van beállítva a rom. Sok az aktív, fölöslegesen készenlétben tartott app/funkció...
-
saril
senior tag
válasz
whiteman0524 #4119 üzenetére
én is így gondolom illetve így lenne értelme mert az s3-ra jött 4.3-on nincs knox!
-
ferob
őstag
válasz
whiteman0524 #4119 üzenetére
Valószínűleg átugorják és lassan majd jön a KitKat, legalábbis a kiszivárgott Knox-os dokumentumok alapján.
-
Agi70
aktív tag
válasz
whiteman0524 #3982 üzenetére
A satut azért nem próbálnám ki.
Csak az a fura, hogy az iPhone 5-nél nem volt ilyen gondom. Kizárt, hogy múlt nyár óta ennyire remegős lett a kezem.
-
Agi70
aktív tag
válasz
whiteman0524 #3955 üzenetére
Ebay-en rendeltem. Írd be Galaxy S4 mini akku, majd szűrj rá a "Cases, Covers and Skins"-re. Ott van karbonos is, fém is, meg ez a műanyag is. Egy hét alatt itt van, ingyen szállítással.
-
Agi70
aktív tag
válasz
whiteman0524 #3952 üzenetére
Megsúgom, sokkal kevésbé csúszik mint az eredeti műanyag.
Vettem én is csak fehér-ezüst kombóban. De van karbon mintával is, ha a fém nem tetszik. Meg amiről képet küldtem. Az műanyag is, matt is, több mintával is van. Szóval azért van választék.
-
Agi70
aktív tag
válasz
whiteman0524 #3943 üzenetére
-
ferob
őstag
válasz
whiteman0524 #3943 üzenetére
-
Acef
addikt
válasz
whiteman0524 #3863 üzenetére
Ez csak egy tipp, persze van több apk.
Lényeg:
javítható a fotók minősége egy nem gyári kamera app-al?Makro módban többnyire o.k. a fotó, tehát rendben az objektív, .. Normál módban vannak problémák (ISO?), szoftveres javítás kellene.
Más telefonokban az előbb linkelt LG, és az FX volt a legjobb. Kipróbálnátok a miniben? -
válasz
whiteman0524 #3830 üzenetére
Sőt, ez már a 2.3-val (vagy már 2.2-vel pontosan nem tudom) megjelent.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
whiteman0524 #3807 üzenetére
miért nem viszed szervízbe?
-
saril
senior tag
válasz
whiteman0524 #3538 üzenetére
xD soha semmi baja nem lesz sem a telefonnak sem a programoknak a memória ürítés miatt! de jót mosolyogtam ezen
-
válasz
whiteman0524 #3500 üzenetére
Tartok tőle hogy a képminőség nem igen fog javulni mostanában...
-
válasz
whiteman0524 #3498 üzenetére
Gyakorlatilag nem, ha developer vagy és nem akarod jelezni hogy te vagy az a mocsok aki küldözgeti szegény user adatait vígan kifelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest