- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naree91
újonc
válasz
papsoka #7455 üzenetére
Az a furcsa, hogy nálam elég gyakori a H+ és a térerő is legrosszabb esetben 3 csík a 4-ből (az idő nagy részében ez jellemző). Na jó előfordult 2 is, de az ritka.
Az előző Ace-em is hasonló térerőket produkált, az vígan elvolt 3G-n. Minimális használattal volt, hogy 5 napot is kihúztam belőle. Jó persze, van szakadék a két telefon között, de most csak szimplán a hálózatkezelésre gondolok.Arra meg én is kíváncsi leszek, hogy valami frissítéssel javul-e majd a dolog.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
-
Trooper82
senior tag
válasz
papsoka #6298 üzenetére
Igen de ha adott egy fullhalgato amin nincs mikrofon, felvevogomb, azzal működnie kéne a sztereonak is nem? Mondjuk igazából nem kérdés, tapasztalat. Akkor nyugodtan bedughatom nem valószínű, hogy hardverhibat okoz. Hogy milyen emberek dolgoznak a Samsung szervizben az elkepesztő
-
Skynet258
veterán
-
scream
veterán
válasz
papsoka #4156 üzenetére
Ha csak telefonálni meg netezni szeretnél akkor nincs vele baj, de ha valamiért hozzá szeretnél nyúlni rendszerszintű dolgokhoz (su) akkor rootolni kell, amivel ugrik a KNOX számláló, amitől ugrik a garancia. Vagy nem tetszik a rendszer, kipróbálnál valami újat, akkor ha egy másik ROM-ot raksz fel (flash, update zip) akkor is ugrik a számláló.
-
Ironizer
tag
válasz
papsoka #3494 üzenetére
Ha ráböksz, akkor ad némi plusz infót: Type: System(media), AudioOut_2
Nálam most ez 6m25s-en áll, néztem videót a samu lejátszójával, gondolom ez lehet.
Ja, azt még érdemes megemlíteni, hogy persze ezekben az időkben az is benne van, amikor babrálsz a telóval, mármint ténylegesen csinálsz rajta valamit, na de az ugye nem a deep sleep rovására megy, hiszen olyankor nem aludna, mert babrálod. A legfelső sáv a lényeg, ahol írja hogy "Awake x%", mert ez már csak a tényleges deep sleep-et megakadályozó wakelock-okat számolja. Ha ez 1-2% körül van, az teljesen normális sztem.
Ha ráböksz erre a sávra, akkor amúgy írja számszerűen is. Ott látszik, hogy az Awake-et úgy számolja, hogy a Total awake time-ból levonja a Screen-on time-ot. -
válasz
papsoka #3494 üzenetére
Bármi lehet, nincs szerencséd.
0-100ig vannak a rendszer által használt pidek, utána szabadon kap számot bármely process. Állítólag a Media Servert futtató appokhoz tartozik, de mivel szabad bármilyen appnak, így ez csak találgatás. Nekem is volt anno, én módszeresen fagyasztani kezdtem az alkalmazásaimat 1-1 napra és teszteltem. Végül meglett, egy lejátszó program zúzta az akksit (és pofázott a netemen hazafelé is).
Szvsz kezdd el vadászni! -
kodmen
aktív tag
válasz
papsoka #3101 üzenetére
Nem tudom, hogy meg lehet-e tudni valahonnan... Fentebb linkeltem egy képet, ha a méret stimmel / hasonló, akkor talán ugyan azt kapod, mint mi. Ha szeretnél még a későbbiekben root-olni / rom-olni, akkor már ne frissíts, mert lecseréli a bootloadert knox-ra, és onnantól minden buherálást számol, és ugrik a garancia. Persze ha ez nem szempont, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest