- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas86
senior tag
És innen? A T-mobile romot kb 1 óra alatt töltötte le. http://www.sammobile.com/firmwares/download/40062/I9195XXUCNK1_I9195PANCNI1_PAN.zip/
-
Rivaul
addikt
Az ip67 ami számottevő különbség. Kijelzőbe, prociba ne menjünk bele mert sztem elhanyagolható. Nem erőben hanem felhasználási téren teljesen mind1. Van vele bajunk bőven de az mind szoftos. Én ismét ezt venném mivel frisebb és picit modernebb. Ha viszont nem akarsz nagyobb vagy több összeget rászánni akkor a 4mini megfelelő.
-
pixelblondie
senior tag
Szerintem nem éri meg a különbséget, amit rá kell fizetni egy S4minire.
Végignyálaztam minden infót, minden tesztet, végigtapogattam minden szóbajöhető riválist amikor a nagytesót cseréltem kisebbre.
Aki még nem fogta a kezébe az S5 minit, annak szólok, alig fél centi híján akkora mint az S4, az ötcolos. Szóval, aki ekkora méretre vágyik, annak inkább azt ajánlom. Mindenhogy viszi a prímet az S5minivel szemben. -
Acef
addikt
Az alábbiak a saját véleményemet tükrözik, senkit sem akarok befolyásolni!
JB 4.2.2 előnyei (szerintem)
- Több módosított kernel is elérhető, amivel javítható a telefon/rom működése (Fontos, ezt minden Androidra érdemes).
- Nincs korlátozva az ext SD írás az appok számára (pl: navigáció, játék, ...), mert itt még nem vitték tovább a Knox-al megjelent "ötleteiket".
- Nem változtatták meg a menü gomb működését.
- Nem ígérnek többet, mint amit a rom tud.
- Nincs Odin / hidden.img.ext4, szabadabban cserélgethető a rom (figyelve a Knox-ra!)
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________KK 4.4.2 hátrányai (szerintem)
- Kamu volt a RAM használattal kapcsolatos kampány??? Több RAM-ot eszik mint a JB?
- Nem változott a megjelenés, nincs extra funkció.
- Nincs hozzá a telefon működését jobbá tévő kernel = lassú a telefon / rom működése, lagg, ébredés, merülés is előfordul (főleg azoknál, akik OTA vezeték nélkül frissítették)
- Nem engedi az app-ok számára, hogy a külső SD-re írjanak. (ROOT után van megoldás)
- Bonyolultabb(?) ROOT-olás.
- Nincs belőle független XEH verzió. (2014.10.08.)
- Felrakáskor gyakran hidden.img.ext4 hibát dob az Odin, nem minden esetben egyszerű helyrehozni.
Jelenleg csak a HU szolgáltatós, vagy a Belga romot lehet "biztonságosan" felrakni.
- Előnye is van: erre már telepíthető az AOSP browser. Ez nagy kedvencem, de annyira gyenge a KITKAT rom a jelenleg használt 4.2.2 alapú rommal szemben, hogy inkább lemondtam az AOSP-ről. -
Sanctus
aktív tag
Nem ezt írtam!
Én konkrétan simán üzeneteket küldök, és fogadok rajta keresztül a vodás nettel.
Mint említettem volt wifi kapcsolat nélkül is bejövő hívásom, csak hülye voltam, mert nem vettem fel, hogy működik-e?
ha működik, használd egészséggel. Próbáljátok ki.
Semminemű retorzió nem fogja követni a szolgáltatód részéről. -
Sanctus
aktív tag
Igen! Jól értelmezed (szerintem alap felszerelés minden telefonon)!
Csinálnak, és elvileg tiltják is a saját hálózatukon, bár én vodás vagyok, és épp a minap történt meg velem, hogy az egyik barátom keresett viberen, és kicsöngtem. Én hülye nem vettem fel, hanem visszahívtam, miután bekapcsoltam a wifit. -
ndrish79
csendes tag
Elméletileg az úgy van beállítva, hogy csak wifi-n töltse fel.
Acef:
Amíg olvasgat. kb. 10-15 perc. Opera Mobile Classicot használ, ahhogy én is, de nálam nincs ez a probléma.Szolgáltatások: Térkép, +, Fotó, drive.
Most néztem végig a beállításaikat és mindegyiknél a csak wifi opció van bekapcsolva.Érdekesség még, hogy az adatok részletezésénél a forgalom a háttérben zajlik.
-
g0dl
addikt
Alkalmazás adatok, beállítások mentése sajnos megoldhatatlan root nélkül. Meg a hirdetések kiszűrése is.
Igazából nem is értem a mentésre miért nem csinálnak gyári megoldást. Persze a fotók, aktuális tartózkodási hely, stb. szinkronizálását azt kapcsolgathatom ki, mert az alapértelmezett.
-
T0MEEE
tag
Nem is akartam egyelőre...
Más: használ itt vki exdialer tárcsázót? Ha nem fogadott hívásom van, és rábökök, akkor egy pillanatra a gyári hívásnapló jelenik meg, aztán bedobja az exdialert. Mit kellene beállítanom hogy csak az utóbbi jelenjen meg? Egyszerűen nem tudok rájönni, pedig az S2-n is sikerült valahogy megoldanom annak idején! -
Eternitys
aktív tag
esetleg próbáld ki ezt az appot legközelebb:Parkolóóra. Nekem bevált, csak a rendszámot kell beállítani, majd indítás és leállítás, nem kell vele írogatni semmit.
-
Sanctus
aktív tag
Már bocs, de érthetetlen, hogy egy üres sms (szerintem a szóköz sem számít értelmezhető üzenetnek, így "üres" marad)... legjobb tudomásom szerint a díj fizetéséhez el kell küldeni a parkolóóra kódját, és a rendszámot is. "Szóközzel" milófszt fizetsz?
Nem szoktam mobilparkolni, így nem ismerem a rendszer működését sem, csak próbálom logikusan végigkövetni. Az autópálya szintúgy: ott is szükséges a rendszám elküldése. Ellenkező esetben mire is fizetnénk?? -
Panthera
őstag
Azért néztem el az árat, mert belépés nélkül 90-et írt. Nem esett jól utána belépni.
És igen, az MM-ben olcsóbb, a weben 110 van írva, de én is úgy emlékszem, hogy ~100 volt pénteken, amikor megnéztem.
És akkor már inkább egy független (ha ugyanaz az ár, akkor is), csak nincs tele a T-s baromságokkal. Meg gondolom a függetlenre jobban van frissítés is. -
-
sanyci
senior tag
SZVSZ az L925 sokkal jobb vas, de a WP8-nak rengeteg korlátja van az Androidhoz képest...
(mielőtt nekem esnétek, nem feltétlenül a hardveres paraméterek alapján mondom, hogy a Lumia jobb vas, hanem a rádiós rész, az átgondoltabb alaplaptervezés, vagy pl. a hardveres szinten is jobb energia-fogyasztás szabályozás, vagy a fejlettebb 3G hálózatkezelés miatt...)
Párhuzamosan használtam az S4mini mellett egy L820-ast és csak a Microsoft felhő korlátai és a számomra nélkülözhetetlen, de WP-re nem portolt app-ok miatt maradt az S4mini...Nézd meg itt a hozzászólásaimat, hogy nekem mi volt a gondom a WP-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged