- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Persze ez csak találgatás, részleteket nem tudom, de ott látom az összefüggést, hogy adb-n keresztül próbál olyan jogosultságokat szerezni, amit a rendszer tervezése szerint nem kaphatna meg. A knox pedig pont ezen próbálkozások elgáncsolását célozza.
Ha tévedek szívesen veszem, ha kijavítasz.
-
g0dl
addikt
Igen, ezeket én is megtaláltam.
Ha jól olvastam a Heliumot pont a knox gáncsolja el. Ha nem így van, és ezt meg tudod erősíteni, annak csak
örülnék. A számláló pörgetés miatt nem próbáltam ki.Az Adblock plus pedig egy proxy réteget tesz e net elérés elé, szemben a hosts fájlt manipuláló megoldással.
-
borbas666
aktív tag
Telenornál venném All-In M tarifával.
Akkor szerintem nem várok, jövőhéten rendelem is fehérben.
( közben nézegettem a Z1 compactot, elég jó kis készülék, az ára kicsit több mint ennek, de azt hiszem bőven kielégíti minden igényemet, ráadásul vannak azzal is szoftveres gondok, mint az SP-vel is.... meg a "flash bleeding hiba, na ott mondtam, hogy kész... -
T0MEEE
tag
Hétfőn visszakaptam a telefont, állítólag akksit cseréltek, valamint kaptam egy új szoftvert rá.
Bizakodtam, hogy most már elfelejthetem a random kikapcsolásokat, de sajna nem így történt: 4 nap alatt 2x is kikapcsolt, úgyhogy csütörtökön "megrendeltem" ismételten a futárt. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak most majd csinálni vele... szerintetek? -
Madoc
veterán
Végig.Sőt kész is.Ment vissza a cm11 mentésem és az ml2 modem. A problémák megszüntek.
Kivéve hogy a 0 forintért vásárolt készülékem mostantól fizetős szervizes. Ennyi.
Annyit eddig is tudtam mogy az ml4 modeme szar. Saferoot amit a i9195-höz ajánlanak az hibaüzenettel nem csinál semmit(azt irja nem támogatott eszköz), a kingo root rootolja ugyan de ugrik is a warranty0x1-re.
kernel számláló nem ugrott pedig cyanogen 11 van.Sárga felirat jön be induláskor hogy kernel warranty,ha recowery-be bootolok akkor a sárga felirat recowery warranty.De csak samsung felirat alatt utánna eltünik. -
halszívű
csendes tag
köszi!
Valszeg igazad lehet, és eléggé össze-vissza vannak már. Viszont az volt beállítva, hogy csak a meglévőkkel szinkronizálja, most már kivettem, hogy egyáltalán ne legyen facebook kontaktok. Így most egy google fiókosat sikerült a készüléken lévővel összekapcsolni, de egy másikat továbbra sem.
Hogy tudom google fiókban tárolni a névjegyeket?
-
whiteman0524
aktív tag
Hú ez biztos jó darab lehet. Mondjuk a problémát nem igazán oldja meg, szerintem ez sem csúszik sokkal kevésbé mint a gyári műanyag. Persze minőségibb érzést ad az biztos. Le szerettem volna cserélni a hátlapot mert már kétszer is kicsúszott a kezemből a telefon (szerencsére nem lett baja mert pont a fémes élével esett), és most már kezd idegesíteni hogy olyan mintha egy szappant fogdosnék vizes kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest