-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedcon
csendes tag
válasz
DarthRoni #8152 üzenetére
Ha rootolsz segíthetsz nekem is mert fogalmam sincs, hogyan lehet egy rootolt telefonról később leszedni a root jogot. Sehol nem látni egyértelmű megoldást. Kéne már egy magyar nyelvű S4 Mini Root Guide, mert sokaknak lesz még ilyen teloja sztem, mert egyértelműen gyorsabb és könnyebb az S3-nál, compact erőmű.
Talán ezt fogom követni, mert nem látok sajnos értelmesebbet sehol a rootolashoz: [link]xda-developers -
g0dl
addikt
válasz
DarthRoni #8152 üzenetére
Nekem kb. március óta gyári, rootolva sincs. Tulajdonképpen sebesség, stabilitás gondom nincs vele, igaz minden gyári frissítést azonnal kikapcsoltam rajta, nekem nem kell sd mentes kitkat. Leginkább képesség bővítés ( mentés, biztonsági dolgok stb.) miatt fogom lecserélni majd a gyárit.
-
Acef
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest