Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri még ilyen készüléket vásárolni használtan? Olyan 30K körül? Egy 10 éves srácnak lenne, igazából csak, hogy valamiféle feltöltő kártyával elérhető legyen (visszahívható legyen), de mégiscsak tudjon emailezni, youtube-ozni és persze játszani a telefonnal. Ami nagyon tetszik benne, hogy nem egy nagy batár telefon hanem kis pici ami végülis jobban illik a kezébe mintsem egy Doogee X5 Pro ami viszont nagy, de legalább újonnan kerül 30K ba.
Szóval ez az én dilemmám.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
redwhite78 #7784 üzenetére
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
MzperX07 #7257 üzenetére
Szia én igazából EZT a Fajta tokot ajnlanám Igaz nem hátlap de így legalább védi plusszban is egy kicsit a készüléket. Nekem nem S4Minim van, de ugyanilyen típusú tokom van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó tapintású, merev anyag, pontos kivágások.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Szaszabond #6583 üzenetére
Megtaláltam a 64bitest is [link]
-
Szaszabond
aktív tag
Valaki felrakta már International 4.4.2 Install guide i9195
-
Szaszabond
aktív tag
Valami olyasmire emlékszem, hogy a külső sd-re csak szinte multimedia tartalmat tudsz pakolni, tehát játékot, navigációt, programokat elvileg nem. Azaz marad csak zene/fénykép/film tárolónak az SD.
Persze ez nem 100%...de ilyesmire emlékszem.
Kérdés, ha így lesz mire lesz elég a belső memória. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Vartanus #5415 üzenetére
A korrekt választ nem tudom, de én Itt tervezem megvenni. Jelenleg azt gondolom itt a legolcsóbb és 2 év gyári garit adnak, legalábbis a weboldaluk szerint, meg a telefonos megkeresés alapján is. Van ennél olcsóbbban is náluk, de az már csak bolti garis. Esetleg vásárolt már tőlük valaki? Érdekelne a vélemény engem is....
-
Szaszabond
aktív tag
Csak az SDHC jó bele vagy esetleg az SDXC is? Igazából ebayen nagyjából egy áron vannak...
-
Szaszabond
aktív tag
Értem akkor maradhat a wifi bekapcsolva. Ehhez kapcsolódva....mit érdemes akkor kikapcsolni úgy istenigazán ami nagyon zabálja az aksit? (nem szeretnék veszíteni az okostelefon funkciókból nagyon, ha kell akkor be tudjam kapcsolni). NFC, BT, GPS, élő háttérkép, időjárás widget, e-mail widget, névnap widget, flipboard stb stb ?)
-
Szaszabond
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem: Tud ez a teló a gyári rommal olyat, hogy a wifi-t csak akkor kapcsolja be ha olyan helyen van ahol előzőleg elmentett wifi jel van? (azaz gondolom telefontornyokhoz képes vagy gps, kitalálja, hol van a készülék fizikailag és ha ott már wifi-ztem annakidején (pl otthon, szülői ház, havernál, étteremben) akkor bekapcsolja a wifit egyébként energiatakarékosságból pedig kikapcsolja, tehát az utcán, vezetés közben nem keres folyamatosan wifi jelet.)
XPeria SP-n láttam ezt a beállítást és megtetszett. szóval minire van e ilyen? -
Szaszabond
aktív tag
Teljesen az , nekem már több kocsimon is ilyen volt. A telefontartó része is profi egyébként csak azzal az a gond, hogy készülékspecifikus és tok nélküli mérettel számolva. Szellőző rácsra meg a legritkább esetben rakják. Inkább annak környékére. Nyáron nekem hasznos volt a klíma, hiszen ha éri a nap egy kicsit is akkor nekem már GPS-nél előfordult, hogy leállt túlmelegedés miatt, de ha megy rá a hűvös levegő nem tud felmelegedni annyira.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, valami jófajta (univerzális) autós tartóra lenne szükségem, de olyanra mit nem a szélvédőre lehet feltapasztani, hanem egy lapkára a műszerfalra lehet rácsavarozni) - Van egy [Brodit Proclip-em], (erre kellene majd rögzíteni magát a tartót) de nem nagyon szeretném megvenni a készülékspecifikus tartót, mert abba csak akkor megy bele ha nincsen rajta semmiféle tok. Ezért gondolkodom valami univerzális tartóba, amibe kisebb és nagyobb telefonokat is lehetne rögzíteni.
Valami ilyesmire gondotam, csak a tapadókorongos rész nélkül. Esetleg valaki használ ilyet?
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
radicspeter1 #5041 üzenetére
Koszi az osszefoglalot, nagyon jo lett. Ezek szerint a legujabb gyari FW a Knox-al is siman rootolhato mar a szamlalo ugratasa nelkul? Ez nagyon jo lenne.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
PrometheusX #5011 üzenetére
De jo is neha ilyen jo dolgokat is olvasni a minirol, nem pedig csak a problemakat. Kezd is ujra megjonni a kedvem hozza, hogy ilyet vegyek.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
freddirty #4925 üzenetére
hát igen ez jó kérdés. A Z1C is nagyon tetszik de az majdnem a duplájába kerül a mininek. (meg egy picit nagyobb is) A root meg leginkább a reklámok ellene lenne, ha esetleg van valami használható megoldás ellenük root nélkül az jó lenne. ( olyasmire gondolok mint az AdBlock)
-
Szaszabond
aktív tag
Az egy vs. két év garancián túl miért éri meg gyári garisat választani a bolti garanciással szemben? Pontosabban fogalmazva megér e jelenleg +15K-t az a +1 év garancia, főleg ha eddig még sohasem bírtam ki rootolás nélkül. (persze ilyen telefonom sem volt még, de eddig nexus 7-en sem bírtam elviselni a reklámokat(emiatt rootoltam főleg azt)
-
Szaszabond
aktív tag
Tényleg ha már itt tartunk,
Van valami jófajta névjegyalbum szerkesztő program PC re? Amivel a gmail accounton lévő névjegyeket lehet egyszerűen szerkeszteni, a duplikációkat mondjuk bejelölés után összerendezi, esetleg már ez megnézni, hogy van e facebook, google+, akármilyen hivatkozása a névjegynek arra és átrakja a képeket stb stb. Szóval valami egyszerűbbre de leginkább gyorsabb megoldásra vágyom mint a gmail saját beépítettjére, ha létezik ilyesmi. -
Szaszabond
aktív tag
Erre valaki esetleg? [link]
-
Szaszabond
aktív tag
Ti használtok valami programot a kéretlen reklámok ellen? (rootolatlan telefonokon)- AZ ADBlock Plus jó progi erre a célra?
Igazából csak emiatt gondolkodom a rootoláson...
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem: (készülék vásárlás előtt állok és rögtön 2 db is kellene belőle, szóval meg kel fontolnom rendesen)
1. Ha bolti garanciás, független készüléket vásárolok, ahhoz is jár a dropbox 50gb?
2. KIES -el fog frissülni a FW a telefonon? Vagy ebben a kártyafüggetlen esetben, hogyan működik a frissítés? Mert gondolom nem a szolgálatató fogja tolni a frissítést. Vagy a benne lévő SIM kártya szolgálatatója határozza meg, hogy mikor fog frissülni (T-Mobilos lesz a benne lévő kártya)
3.Tényleg annyira szörnyű a képek minősége? Mert a tesztekben ami képek vannak, azok nekem speciel tetszenek. Eddig csak itt találkoztam pár rosszabb minőségű képpel amik beltéren vagy rossz fényviszonyok között készültek. Per pillanat egy SE K800i telefonom van, az is viszonylag jó képeket készít illetve egy Canon Powershot S2IS fényképezőm van ami 3 megapixeles (igaz nagy lencsével) ami meg számomra tökéletes képeket készít. (persze ez sem egy High End tükörreflexes EOS).Szóval ezekhez mértem végülis milyen a készült képek minősége? Egyedül emiatt vacillálok a vásárlással, mert sok a panasz sajni a képminőségre... de a legtöbb teszt szerint meg teljesen rendben találtatik a kamerája...
4. Mostanában rengeteg szó esik az akkumulátor teljesítményéről. HA szinte mindent letiltunk (mondjuk a greenify-al) akkor mi marad az okostelefon funkciókból? Ennyire megéri mindent kikapcsolni vs. pár óra többletenergiáért? Vagy sokkal többről van itt szó?
Köszi a válaszokat előre is.
-
Szaszabond
aktív tag
Tényleg annyira szörnyű a képek minősége? Mert a tesztekben ami képek vannak, azok nekem speciel tetszenek. Eddig csak itt találkoztam pár rosszabb minőségű képpel amik beltéren vagy rossz fényviszonyok között készültek. Per pillanat egy SE K800i telefonom van, az is viszonylag jó képeket készít illetve egy Canon Powershot S2IS fényképezőm van ami 3 megapixeles (igaz nagy lencsével) ami meg számomra tökéletes képeket készít. (persze ez sem egy High End tükörreflexes EOS).
Szóval ezekhez mértem végülis milyen a készült képek minősége? Egyedül emiatt vacillálok a vásárlással, mert sok a panasz sajni a képminőségre... de a legtöbb teszt szerint meg teljesen rendben találtatik a kamerája... -
Szaszabond
aktív tag
válasz
radicspeter1 #3371 üzenetére
Hát nem tudom, a Nexus 7-en már 4.4 van de mit mondjak nem túl meggyőző. A 4.3 jobban muzsikált sok szempontból. (és ezzel nem csak én vagyok így erről szól a nexus 7 topic megkannyi hozzászólása is). Kicsit akadozik rajta a 4.4, meg nem mennek a beágyazott videok stb, illetve a nexus 5 készüléken beharangozott feature-ök közül nagyon keveset raktak bele pl a nexus 7 romjába (tehát sok dolog csak nexus 5 only vagy azzal hasonló korú és hardverű készülékek sajátja lehet.)
Tehát annyira sokat nem kell várni a 4.4 -től egyelőre. Talán mire a Samsung is kiadja addigra lesz már 4.4.x frissítés és rögtön azt kapjuk.... (legalábbis remélhetőleg) -
Szaszabond
aktív tag
Egyébként meglévő dropbox accounthoz is hozzácsapja a +50GB ajándék tárhelyet a regisztrációkor? (első bejelentkezéskor a telón)
-
Szaszabond
aktív tag
-
Szaszabond
aktív tag
A garancián kívül mi a különbség a vásárolt készletben akkor ha nem 2 év gyári garis telefont veszek, hanem valami olcsóbbat? Igazából az érdekelne, hogy a tartozékokat akkor is megkapom (headset, leírás, töltő, adatkábel)?
Illetve + 20-30,000 forintot megér e a 2 év gyártói garancia az 1+1 év bolti garanciához képest (főleg ha vidéken lakom és nem BP-n) -
Szaszabond
aktív tag
hmmm...na most elkeseredtem, mert ott szerettem volna telefont venni én is.... de 100K felett nem érdekel még egyelőre. 90 környéki ár vagy alatta lenne jó (főleg mert 2db kell majd belőle egyszerre)....
Szóval , hol lehet s4 minit 2 év gyári garival kártyafüggetlenül venni 90K alatti áron? A systemini oldalon nem találtam s4 mini-t csak almásat meg blackberryt meg alcatelt...
Köszi
-
Szaszabond
aktív tag
A kiadás óta mennyi rendszerfrissítés került kiadásra már? Azért kérdezem, mert azon gondolkodtam, hogy vajon szoftveresen javításra kerültek-e már a kezdetek óta fennálló hibák? (pl: alternatív frekvencia miatt fülhallgató telefon újraindulása, vagy a kamera soft zajosodás...ilyesmik.) Egyáltalán várható e változás ilyesmi téren?
Szóval a sok frissítéssel jobbá tették e a telefont vagy csak frissítettek párat de érdemi változás tulajdonképpen nem történt?.
-
Szaszabond
aktív tag
Tényleg roncsolódik az USB foglalat körüli műanyag?
[link] -
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok.
Ilyen telefont szeretnék venni a jövőben és azt kérdezném, hogy rá lehet-e ezt csatlakoztatni samsung smart tv-re valamilyen kábellel vagy kábel nélkül esetleg, fénykép, film, tartalommegosztásra esetleg screen mirroring mondjuk prezentáció vetítéséhez vagy játékokhoz?
A legtutibb modnjuk a wireless megoldás lenne.esetleg ez használható lenne? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest