- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
tomi5244 #8941 üzenetére
Nekem is kopik ugyanott, totál fehér már az a műanyag.
Mondjuk nekem 10 napos korában gariban cseréltek kijelzőt (érntés érzékelés hülyéskedett, mondjuk a kijelző csere pont nem javította meg
), és nyilván ott feszítettek alá a kijelző levételekor, mert az a rész nálam eléggé kidudorodik azóta.
Sőt, igazából a kopásból vettem észre ezt a deformációt, mert addig nem volt feltűnő, ezért is nem reklamáltam átvételkor, nem vettem észre...
Petya
-
pixelblondie
senior tag
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
tomi5244 #7264 üzenetére
Értem kösz, olvastam a honlapjukon is, hogy "Az AS garanciával forgalmazott készülékekre 1 év üzleti garancia vonatkozik, ázsiai gyártásúak, alapcsomag tartalmuk egy hálózati töltő. Az HU és Gyártói garanciával forgalmazott készülékeket 1 illetve 2 év teljes körű garanciával, *Magyar nyelvű menüvel, összes gyárilag csomagolt alaptartozékokkal, bontatlan dobozában értékesítjük!"
úgyhogy ez a 66 ezres nem szimpatikus, de a másik ár meg szállítással együtt + ha veszek egy tokot hozzá már 80 felett fog járni, sajnos ennyim nincs egy telefonra, úgyhogy még várok hátha még megy valamennyit lefele az ár, mert mindenképp ilyen telefont szeretnék kb. ez az 1 az ami tetszik és minden szempontból megfelel nekemAddig marad az elpusztíthatatlan Samsung Wave
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
tomi5244 #7184 üzenetére
ha megtehettem volna, megtartom a minit is, de így is 4 telefon+tablet van itthon és most nem olyan a helyzet...
iphone-nak is megvannak a betegségei, bár állítólag hosszútávon stabilabb.
én symbianról váltottam még évekkel ezelőtt, ahhoz képest az android tökéletesnek mondható
telefonban most a divatba jött 1+1 jön be, de az már nekem is nagy lenne valszeg. -
g0dl
addikt
válasz
tomi5244 #7152 üzenetére
Nem!
Kérdés mennyit beszélgettél vele. Nekem akkor szokott sokkal gyorsabban merülni, ha sokat kell megfelelő cellát keresgélnie, esetleg kapcsolgat 2G és 3G között.
Nekem napi 1 óra képernyővel, és alig beszélgetéssel 2-3 napot megy, ha jók a vételi lehetőségek (folyamatos wifi + BT + 2G ) -
Morris
veterán
-
radicspeter1
őstag
válasz
tomi5244 #4068 üzenetére
Milyen romon vagy most? Alapsáv...
Root miatt kérdem. (Gari végett)
Alap úgynevezett AOSP rom 4.3-as Carbont tudom ajánlani...atomstabil. És egy kis egyedi kernel fűszerezéssel sok mindent ki lehet belőle hozni.
Illetve van még egy tegnapi cm10.2 frissítés is. De inkább Carbont ajánlom. -
-
-
gabter
tag
válasz
tomi5244 #1082 üzenetére
Ha akarna valaki betársulni ebbe a Puro View tokba, akkor rendelhetnénk közösen. 4-nél már nincs szállítási díj (remélem ez Mo-ra is vonatkozik!). 20 Euró, szerintem megéri. Szóval, ha valakit érdekel budapesti átvétellel (komolyan, és kifizetni is hajlandó, ha megérkezett), akkor privátban jelezzen!
-
válasz
tomi5244 #1273 üzenetére
Maximum a full hd videó felvételnél jelenthet gondot, de abból kiindulva, hogy én class 2-es kártyára gond nélkül tudtam eddig 720p-s videót rögzíteni, class 4 elég lehet 1080p-re. Úgy tudom a hivatalosan ajánlott sebesség is class 4 a full hd videóhoz. Azon kívül ez csak a garantált minimum, ettől általában jóval többet tudnak a jobb minőségű kártyák. A gyártó szerintem sokkal fontosabb, pl Kingston kártyát ne vegyél mert nagyon sok a selejt, állítólag hamisítják, de nekem gyanús, hogy azok a jobbak, amik a hamisak.
Inkább sandisk, kingmax, stb.
-
er2es
tag
válasz
tomi5244 #1273 üzenetére
"A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban."
hátrány lesz, lassabb lesz, bár nem tudom napi normál használatban van e nagy hátulütője (nekem class 4es van benne)
-
petir
senior tag
-
Skynet258
veterán
válasz
tomi5244 #897 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor set top box, egyéb, és t-home alatt találtam meg az itthoni boxot (ez a régebbi szürke amit iptv-hez adtak). Ha nem működik elsőre a jel, adott vált a szoftver, az egyik működni fog.
A gratulációkat mindenkinek köszi, még csak két hetes a srác, hosszú még az út...
De imádjuk minden percét.
-
válasz
tomi5244 #828 üzenetére
Dehogy kell. Ki mondta? Már a gyári töltéssel nyugodtan lemerítheted, aztán töltsd fel bekapcsolva. Két három töltés kell, hogy a cellák közti különbségek ki tudjanak egyenlítődni. A li-ion az első töltéstől hozza a gyári értékeket, nem igényel gondozást.
gabancs: ha a tft a napon olvasható, az amoleden színek is lesznek, ezt garantálom.
Bár azt hiszem a Samsungok automata fényerőnél és/vagy energiatakarékos módban nem adják le a max fényerőt, az előbbit csak olvastam, mert s3 minin nincs automata mód, de energiatakarékos módban a max fényerőt lejjebb veszi, pont annyival, hogy napfényben kellemetlen legyen.
De tudtommal az s4 mininek nagyobb a dpi-je, ezért egységnyi területen nagyobb a fénysűrűsége, tuti nem lesz vele bajod napon.
-
-
gabancs
addikt
válasz
tomi5244 #825 üzenetére
Már csak azért is tartom egy kicsit furcsának a dolgot, mert a sokat szidott Sony TFT (a lányomnak Xperia L van) automatikus fényerőn tűző napon is olvasható.
Én úgy gondoltam, hogy az Amoled mai verziója simán tudja a Sony szintjét.
Ráadásul nekem meg az LG Nova kijelzője van, tehát elképzelhető, hogy csalódnék a Mini-ben? -
carlosca
tag
válasz
tomi5244 #672 üzenetére
:-)
Galaxy S4 Mini S-View
Szinte ingyéé. -
|AP|
veterán
válasz
tomi5244 #631 üzenetére
én már egy éve telefont keresek :-)
az elmúlt egy évben egyszerűen nem volt olyan teló, amit megvettem volna. Szerencsére mostanában több olyan is megjelent (vagy fog mostanában), ami már számomra is érdekes. A győztes ezekből fog kikerülni:
-S4 Mini
-Ascend P6
-Moto X
-Droid Mini (erre van a legkisebb esély a forgalmazás miatt)sxxorp: igen, nagyon tetszik. A mérete és a tudása is. Kis erőmű, kompakt házban.
A Moto X még az a kategória, amit el tudnék méretben viselni. De a felső határ. A P6 már valóban jóval nagyobb, de az meg a vékonysága és a fém ház miatt birizgál :-)Majd meglátjuk...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
tomi5244 #206 üzenetére
én kb. kéthavonta más telót használok melóból kifolyólag, sokféle kijelzővel és aránnyal, szóval nem volt zavaró. menet közben álló helyzetben a gépelés nehézkes, egyébként más hátrányát én nem láttam. amúgy az arány ugyanúgy 16:9, mint a többi ilyennél, mivel a fullhd negyede, csak az oldalsó keret keskeny nagyon.
az akku nagyon változó, ha csak maileket csekkolok, minimál facse használat, kis netezés, 1 óra duma, akkor 24 óra meg szokott lenni. ha navigálok is kicsit, BT zenehallgatás megy, vagy soundcloud, akkor estére már leszívja 10% környékére.
a touchwiz egy érdekes kérdés, szeretem az extra funkcióit (leginkább a giroszenzorra épülőket), de a kinézetét nem, túl van csicsázva. ha nem tetszik, felraksz másik launchert oszt csá. én már megszoktam egy ideje.
mod: melegedés téma. szerintem nem vészes, legalábbis a többi felsőbb kategóriás cucchoz képest, ahol teker a hardver. az 1.7 Ghz az 1.7 Ghz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest