- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
válasz
zeon.hu #6690 üzenetére
Sziasztok!
Ugyanaz lenne a problémám, mint a kollégának: Ez egy módosított eszköz bla-bla...
Rootoltam korábban a Telenoros telefonomat, de a stock romot hagytam fent. Mindezt csak azon okból, hogy a Titaniummal fagyaszthassam a temérdek totálisan felesleges appot. Ha jól tudom, hogy akkor annak ellenére, hogy automatikusan így nem tudok frissíteni, külső program (odin?) segítségével fel tudom tenni a hivatalos Kit-kat-ot. Meg tudnátok mondani, hogy hol találok ehhez a folyamathoz egy érthető leírást a folyamatról, hogy meg tudjam csinálni magamnak?
Előre is köszi a segítséget!
-
-
Acef
addikt
válasz
zeon.hu #7117 üzenetére
Nos.
Használtan vettem a 4 minit, mert csak így kaptam Knoxmenteset.
Ez azért volt fontos, mert ezen még a repartos romot is tudom használni. Tehát bármit teszek, visszaállíthatom a gyári, garanciális állapotot.Tehát adott egy Knoxos, vagy Knoxmentes GT-I9195
- mentések, full reset, formázás, stb.., Nem Knoxos telefon esetén a repartos JB-t érdemes felrakni.
- Odinnal felteszed a CWM recovery-t innen: [link] ettől már ugrik a KNOX (ha van)
- CWM-ből lackogyerek deodexelt rom-ját (UBNB3 r2) innen: [link] ez ROOT-olt, és egy módosított kernel van beépítve.
Ebben már benne van ez a hívásrögzítés is [link]
- erre felteszed az UBNB3 modemet innen (296-os hsz) [link]
erre még felraktam:
- Nova Prime launchert (szebb, gyorsabb, személyre szabhatóbb, min a Samu TW launcher)
- Exdialer Pro-t, egy S2 black témával (gyorsabb, szebb mint a gyári)
- "legyezős" böngészőt [link] ezt egy kézzel/újjal is lehet vezérelni
- kitöröltem kb. 122 apk-t (extra takarítás)
- beillesztettem kb.10 másik apk-t
- indítás után a blogomban is linkelt módon végeztem el az alapbeállításokat.Az eredmény egy olyan rom, amit nem cserélek le egy stock KITKAT-ra
, és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szerintem:
Akinek már ugrott a KNOX bit, vagy csak nem érdekli a gar, az inkább a fent leírtakat csinálja meg, minthogy túlzott elvárásokkal felrakja a 4.4-et, és csalódjon -
Acef
addikt
válasz
zeon.hu #7115 üzenetére
smn84
a linkelt leírásban írt törlésopa100
az is o.k. amit Tomi613 linkelt, nem ugrik a knox, csak utána, ha az user belenyúl a systembe. Többnyire mindenki megteszizeon.hu
nincs időm, talán holnap este ...gears27
Szerintem nem töröltél mindent. Nem csak 1 apk van. Te is nézd meg, amit korábban linkeltem: 7086 -
Morris
veterán
válasz
zeon.hu #6836 üzenetére
De akkor már vegyél mondjuk egy Olympus XZ-10-et 56k környékén. (új 3 év garival)
Azzal olyan gyönyörű képeket lehet lőni, hogy csak ámulsz majd...Egyébként meg azt vettem ki a szavaidból, hogy a minőség lenne a fontos, akkor miért is kell eröltetni a makró fotózást egy mobillal?
És különben is, ezzel még véletlenül sem leszel profi fényképész. Csak a laikusok számára (mint amilyen én is vagyok) tökéletes képek fognak készülni vele.Tesztképek a fenti géppel (nagyon béna vagyok a fotózáshoz - úgy nyissátok meg)
[link] -
zalcsika
csendes tag
válasz
zeon.hu #6746 üzenetére
Nálad teljesen normális hogy minden este felteszed töltőre, gyanítom használod is annyit hogy lemerüljön 1nap alatt. De amint említettem, a "normál" használatnál jóval harmatosabb igénybevétel mellett (pl. a képernyőidő az kb 5 perc) is alig megy el annyit. Ma például repülő üzemmódban majdnem 30%-ot esett az akksi az éjszaka. Másnak bekapcsolt wifivel, 1-2órás kijelzőidővel vígan elmegy min.2-3 napot.
Nálam is teljesen normális lenne hogy minden este felpakolom a töltőre, ha használnám annyit.
Igen, az akksik fejlesztése vsznűleg le van maradva a telefonok tudásától, de ez nem kielégítő magyarázat arra hogy egy 100ezer forintos telefon pár perces kijelzőidővel és minden fogyasztásigényes opció kikapcsolásával sem megy el 1napig.
Vagy a telefon eszik sokat, vagy az akksi szar, de valami nem jó az tuti.
De sajnos a gyártó ezt nem ismeri el. Illetve a gyártó magyar csodaszervize..
De amint olvasom nem az én telefonom az egyetlen ami ilyen faszán muzsikál.
Csak amiatt van ez a "mizéria", mert lehet hogy valaki éppen most készül ilyen masinát venni és elképzelhető hogy úgy gondolkodik mint én, vagyis hogy nem azért vásárol egy ilyen drága telefont mert teljesen normális számára hogy minden este töltögeti ha éppen aznap nem használta annyit mint egy "hard user".Valaki egyébként ki tudta a Samsunggal cseréltetni hasonló okok miatt a telefonját? Vagy inkább beletörődött?
-
fertilio01
csendes tag
válasz
zeon.hu #6582 üzenetére
Köszönöm ezt a tippet is! Most még arra gondolok, hogy lehet, hogy azért nem enged másolni a telóra, mert nincs benne SIM kártya? Ki kell cseréltetnem, mert a galaxy s+ telómba nagyobb méretű kártya van, ami az S4 minibe nem megy bele. Szóval lehet, hogy így valamilyen biztonsági ok miatt nem lehet file-okat másolni?
-
Panthera
őstag
válasz
zeon.hu #6559 üzenetére
Köszi!
Úgy sikerült letiltanom az egész szinkronizálást, hogy most az e-mail címemnél már egyből alá is van írva. Azon belül pedig nem lehet külön pipálni. Elvileg akkor így tiltva van.A google alkalmazások automatikus letöltését hogyan lehet tiltani? Elkezdte egymás után szedni őket lefelé, pl. drive, google+, stb.
-
Morris
veterán
válasz
zeon.hu #6192 üzenetére
Bene van a pakliban.
Sajnos megjósolhatatlan, hogy a samu mit hogy csinál. Sőt, az esetek 80%-ában teljesen logikátlan és értelmetlen lépésekre szánja el magát.Engem ez a rezgés-es visszajelzés idegesít a legjobban. Nem tudom mi vezérelhette őket amikor ezt meglépték.
Sőt, a "nagy" S4-ben még rádió sincs, ha jól tudom! Ellenben a mini-be meg beletették. -
Trooper82
senior tag
válasz
zeon.hu #6128 üzenetére
Köszi a választ. Igen az jó, hogy érzékeny ha ujjal nyomkodod. Azért egy golyós tollal az iphone 5s-t sem lehet irányítani, ezt lehet. Majd benezek egy Samsung boltba, hogy ez rendben van e. Arra gondoltam, hogy lehet a kijelzo fólia miatt őrült meg egy kicsit amit rátettem. Meg az is lehet, hogy ez normális.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged