- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
pattantyu #6636 üzenetére
Tok-shop, lol.
A minap volt ott a párom. Kinézett egy tokot, elment személyesen is megnézni. Gyerekek, a bunkóság netovábbja fogadta. Majdnem elnézést kért, hogy pénzt ment oda költeni. Nem tudom, hogy tulaj, vagy csak alkalmazott volt ott a srác, de hogy nem ebből akar megélni, az biztos. Szóval szeretett volna kijelzővédőt is venni, de végül azt a pénzt inkább egy olyan helyen költi el, ahol ha nem is s*ggnyalás folyik, de nem éreztetik a vevővel, hogy csak feltart mindenkit a vásárlási szándékával.
-
Acef
addikt
válasz
pattantyu #6630 üzenetére
Látható különbség nem lesz.
Későbbiek miatt annyi, hogy Belga rom-al ne vidd szervizbe, előtte kell egy eredeti (Magyar?) régiós rom.Kies vs Odin:
Kies:
-hajlamos hibásan "telepíteni"
-csak akkor mutatja a frissítést, amikor az már elérhető az adott régióban.
Odin:
-nem hibázik
-már most is frissíthetsz, nem függ a régiótól
-később az eredeti (Magyar?) régióst is felrakhatod -
pattantyu
tag
válasz
pattantyu #6609 üzenetére
Próbáltam rákeresni a neten, de sehol se látom, hogy a knox létét hogy kéne ellenőrizni. A recoverybe bemenve nem találok semmit, ami a knoxra utan. Tud valaki segíteni?
Ha jól értem, van valamilyen magyar ROM, amiben nincsenek benne a samsungos hülyeségek, és nem vesztem el a garit. Igaz ez?
-
Devily
tag
válasz
pattantyu #2894 üzenetére
Szerintem nem gyászos. Én fél fényerőn használom nappal és minden tisztán látszik. Teljesen föltekerve még a nyári napsütésben is jól látható minden. Ohh. a mértékegységet nem néztem, csak az értéket. A G4-es topicban (és más netes helyeken) is azt olvastam, hogy városi körülmények között 20 méter alatt ritkán pontosabb. A magas épületek sajnos nagyon zavarnak és egy gyengébb GPS vevőnek az sok.
-
Devily
tag
válasz
pattantyu #2887 üzenetére
Ez azért van, mert a Jiayu telefontban MTK alapú kínai SoC van. Erről azt érdemes tudni, hogy jól fogyaszt, de "kínai". Szóval a jelenlegi 4 magos csúcs (6589T 4x1,5 GHz) tudja azt a szintet hozni, mint a miniben lévő Qualcomm. Ez igazából nem is rossz. Ellenben a GPS már más kérdés. A kínai SoC-okon lévő GPS valamiért marha gyenge. G4 Advanced videókat néztem és fényes nappal az utcán 20m volt a legpontosabb pozíció. A mobilarénás topicjában is rendszeresen téma a rossz gps.
Videó a GPS tesztről a G4-en.
-
Devily
tag
válasz
pattantyu #2871 üzenetére
Üdv!
Sajnos most út közben készült adatot nem tudtam neked lőni, de a Qualcomm SoC-ok igen jó navigációs chippel rendelkeznek. Személyes tapasztalat, hogy Budapesten mocorogva kábé fél perc alatt pozicionál a GPS. A pontosság általában 10m alatt van. GPS test program 3-6 méter körül szokott ingadozni. Eddig a legrosszabb eset nálam 12 méter volt. Most lőttem neked egy képet itthon. Igaz nem mentem sehová, de referenciának talán jó lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest