- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
donjohnson #13550 üzenetére
de nagyobb, és majd 90e huf
akkor inkább veszek egy z3 mini-t 40eért.
Az majdnem ekkora, mint ez.
De igazából még KISEBB telefont szeretnék -
w.miki
veterán
válasz
donjohnson #13548 üzenetére
ez így van, de mit lehet venni helyette, ami nem nagyobb?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
donjohnson #13433 üzenetére
Jelentem megoldódott, SIm foglalatban hátsó lábak közül egy nem úgy állt ahogy kell mint kiderült, vissza lett állítva és azóta rendben van ...
-
maxxenergie
senior tag
válasz
donjohnson #13433 üzenetére
Szia!
Nem régi cca fél éves csak... másik telókba megy a SIM, egy telóba járt előtte, nem volt ki be rakosgatva a SIM újszerű állapotban van. + Telefon más SIM-ket sem ismer fel kettővel próbáltam még melyek használatban vannak...
Esetleg egyéb ötlet
Köszönöm
-
prolad
addikt
válasz
donjohnson #13423 üzenetére
Kivettem a pipát, hátha még segít egy kicsit.
-
NoFate
csendes tag
válasz
donjohnson #13396 üzenetére
A tv az biztos tudja, mivel a feleségem S3-val működik a képernyő tükrözés
-
NoFate
csendes tag
válasz
donjohnson #13396 üzenetére
elméletileg tudja
-
androklész
csendes tag
válasz
donjohnson #13382 üzenetére
Köszönöm, ez volt a probléma, kikapcsoltam (alattomos, jól elbújtatott kis menüpont)!
-
handrash
őstag
válasz
donjohnson #13385 üzenetére
Köszönöm! Class10 az ajánlott?
-
androklész
csendes tag
válasz
donjohnson #13382 üzenetére
Ok, köszönöm, megpróbálom!
-
Ed McLeves
tag
válasz
donjohnson #13301 üzenetére
Kösz mindenkinek a reagálást!
donjohnson, canniball: Ebben minden bizonnyal igazatok van, nem is akarom vitatni, mindössze egyszer rápillantottam kollégám telefonjára, miközben böngészett és úgy tűnt, hogy nem igazán gyorsabb az én H+-os 3G-mnél, de nem volt valódi összehasonlítás.DarthFader: holnap összehasonlítom a kollégám APN-beállításait az enyémekkel, esetleg lekérek a Vodától egy készülék-távbeállítást, hátha megoldódik a 4G-nélküliség. Ma böngészgettem egy keveset a Voda oldalán, de kb. azt találtam, ami a telefonban van, kivéve, hogy kártyásoknak (a Voda SIM-em az) az internet.vodafone.hu helyett vitamax.internet.vodafone.hu szerepelt. Átírtam, és minden maradt a régiben, az LTE-opció újraindítás után sem jelent meg a választhatók között (mondjuk csodálkoztam is volna, ha ennyitől megjelenik)
Acef: Ragaszkodnék az eredeti 4.2.2-es romhoz, direkt vigyáztam, hogy ne frissítsem a telefonokat 4.4.2-re, miután ezen a fórumon (is) láttam, hogy a 4.4-nek voltak bizonyos hátrányai és gyengeségei a 4.2-vel szemben (már nem emlékszem pontosan, de SD-kártya-kezelésre, illetve stabilitási/fagyási problémákra emlékszem a 4.4.2 megjelenésének idejéből, az utóbbiban nem vagyok biztos már). Szóval ragaszkodnék a 4.2.2-höz, két, illetve két és fél éve nyúzom a telefonokat és soha semmilyen problémám nem volt velük, se a bizonyos gyors merülés, egyszer sem volt fagyás, most is gyorsak, akkuidő teljesen jó. A blogodban lévő beállítások közül néhányat megcsináltam, és teljesen jók a telók.
A rom-okról jut eszembe: van itt olyan, akinek 4.2.2-es rommal működik a 4G? Mondjuk nem értem, hogy miért ne, hiszen így jött ki a telefon
-
joey04
titán
válasz
donjohnson #13306 üzenetére
köszönöm szépen, mindenesetre most jó
Meg ahogy mondtam, kicsengett a telefon, de 2 csengetés mintha kinyomta volna, pedig nem, láttam.
-
Ed McLeves
tag
válasz
donjohnson #13299 üzenetére
Online játékra gondolsz? Én csak böngészésre és online rádióra használom a mobilnetet. Esetleg fotók/videók felhőbe történő fel- és letöltésénél is jól jöhet a 4G, bár én az ilyesmit wifin szoktam.
-
szemesi69
addikt
válasz
donjohnson #11805 üzenetére
Erről már volt szó, a szerviz nem fogja vissza tenni a régit.
-
deka10
senior tag
válasz
donjohnson #11455 üzenetére
Ja smart tutor a neve, előzetesen egyeztetünk időpontot késtek fél órát de működött.
-
geucsa
tag
válasz
donjohnson #11455 üzenetére
Nekem a tévémet is javították már úgy.
-
notmiami
tag
válasz
donjohnson #11303 üzenetére
Azt tudom, hogy rezgővel nem lesz hangja, de úgy szeretném, hogy ne kelljen mindig átállítani. Normál üzemmódban se legyen hangja.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
donjohnson #10782 üzenetére
háááát... gyanús, hogy egy 1.6 GB-os file-t akar letöltetni és flasheltetni a telefonra. köszi az ötletet, szerinted ez mennyire megbízható?
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
donjohnson #10780 üzenetére
Koszi a valaszt!
Imei null/null-t ir ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest