- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Csak Messenger és FB megy általában, mást nem használok a telefonon. Flipboard szokott értesítéseket küldeni, gondolom érdemes tiltani azt. Pedig nem látom a futó folyamatok között.
Mostanában figyelek arra is, hogy a zenejátszó alkalmazástól kezdve mindent bezárok, ha már kilépek belőlük, de a RAM is nagyjából csak 2/3-ig foglalt, mindig van elég, hogy ne fusson minden a háttérben. Gyári alkalmazásokból eddig semmit nem tiltottam még.
Ha tudok, akkor teszek fel screenshotot az aksi állapotáról, ha azzal segítek egy kicsit megoldani a problémát.Nem nagyon szeretném szervizbe vinni, mert ha nem adnak csere telefont, akkor eléggé meg vagyok lőve nélküle.
Ezért is kérdezem inkább tőletek, hátha másnak is volt már ilyen baja.
-
goli11
tag
-
goli11
tag
Igen próbáltam azzal is, meg a "skvalex" féle Call Recorder-t is. De mindkettőnél ugyanaz az eredmény .... csak sistergés.
Beállításoknál kipipálva a külső hangforrás, de semmi eredmény.Nagyon attól tartok, hogy a telefon nem tudja ...
Vagy rosszul gondolom, tudnia kellene? -
a4c56
újonc
Köszönöm a válaszodat!
A probléma a következő volt: a telefonszámokat a sim-re vittem fel először és ott nincs helye a csengőhangnak.
Átvittem a névjegyeket a telefon memóriájába és máris megjelentek az opciók a nevek mellett.Már tegnap megvolt a megoldás és le is akartam írni, de a fórum azt mondta, hogy meg kell várnom, hogy más is hozzászóljon.
Miért kellene másnak is hozzászólni ahhoz, hogy én leírjam a saját kérdésemre a közben kapott megfejtést?
Ezt úgy hívják: túlszabályozott fórum, túl sok a gyakran logikátlan tiltás. -
joci86
senior tag
S3 egyéb részei is jók a Neohoz? Pl akku
Ilyen (vagy ehhez hasonló) nagyobb kapacitású akkuval van már tapasztalat? Túrázáshoz jól jönne trackelni az útvonalat. -
snecizero
senior tag
Igen. Tehát 57% ról 44% ra esett az aksi. 50 perc képernyő használattal. A teljes üzem idő , vagyis a bekapcsolt állapot. 1 óra 7 perc volt. Mondjuk még nem töltöttem az aksit. Most vagyok 16% on. 14 óra 39 perc a teljes üzem. A képernyő 1 óra 58 perces használatot mutat.
-
peti_s
addikt
Hát, amikor mondtam hogy holnap megveszem az komoly volt. Mert minden alapján optimális telefon nekem, de a mostani Alcatellel is a melegedés volt a probléma, és ezzel is. Tudom, ott a gari, de nem azért szeretnék telefont venni hogy éljek is vele. Mindenképpen Samsungot szeretnék, ez az Alcateles kitérő nem volt jó ötlet, de hiába fele annyiba került akkor mint egy hasonló tudású Samsung. Az S5-n gondolkodom még, de az 2x annyiba kerül.. Rövidtávon nem fontos mennyit költök telefonra, inkább hosszabb távon számít. Tehát ha most veszek egy S3 NEO-t, de az meg idő előtt behal, 1 év garit ad rá a német MM, mondjuk 1 év egy hónap után akkor szívás van. Hallottam a kiterjesztett Samsung garanciáról, ha itt kint veszem meg akkor is érvényes rá? No mindegy a lényegre visszatérve, 10 hónapja vettem az Alcatelt, és hiába tűnt akkor jó vételnek, mivel 10 hónap után új telefont kell vennem, ezért ráfizetés. És ezt nem szeretném az S3 NEO-val is. Ha van valami meglátásod, meglátásotok, szívesen venném.
-
Mágus2
Közösségépítő
És Hanz: Az enyém is így kezdte, annyi kivétellel, hogy soha nem indult újra. Majd gariban alaplapot cseréltek, mert egyszer úgy maradt a kép, mintha valami zavarná. Nem rajzolta át a pixeleket és az előző háttérből mindig marad valami pixel a következő képen. Felső tálca lehúzása után látszott a legjobban, nem fekete volt a háttér, hanem raszteres az előző háttérből.
Alaplap csere előtt extrémen melegedett akkor is, ha csak bekapcsoltam a kijelzőt. De ezt akkor kezdte, miután 1x ilyen zavaros lett a kép.
-
Blueman3333
csendes tag
Nos, még1x feltettem az utolsó frissítést, majd nyomtam egy Gyári visszaállítást (amit az előző frissítésnél nem), és megoldódott a gps probléma! Sok-sok műholdat lát, és kb 2 mp alatt! Nem tudtam, hogy frissítés után, gyári visszaállítás is kell?!? :-)
Köszönöm az építő kritikát... :-) -
Blueman3333
csendes tag
A te hangnemed, max az istálóban normális! :-)
Ja, értem!
Az összes mondatom, összes írásjelét összeadod, és közlöd az eredményt? :-)
És ez mire jó? Ha valaki sokat kérdez, és lesz 10 kérdése, vagy még több, akkor lesz 10 kérdőjele, vagy még több!
És akkor te lehülyézed, mert sok a kérdőjele? És ez mire jó?
És kit érdekel a te elmebeteg nézeted? :-)
Hány éves vagy? 12? :-)
Na figyu: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Még 1x közlöm, nem vagyok kíváncsi se a válaszaidra, se a közlendőidre!
Érthető, vagy írjam le, 100db felkiáltó jellel, mert csak úgy érted?????????? :-) -
Blueman3333
csendes tag
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
-
Blueman3333
csendes tag
-
Blueman3333
csendes tag
Na, de ha a feleségem telóján ugyanaz a frissítés, mint amit nekem raktak rá a szervizben, akkor sok mindenkinek ugyanez kell hogy legyen, hiszen nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????
-
Blueman3333
csendes tag
Igen a kamera se ugyanaz, mint előtte volt! Persze, értem a wifi hálózat segítségét a navigálásban, de úgy is kipróbáltam, és amerikai műholdakat, az ellenőrző programok szerint nem lát, néha, 1-2 oroszt! Na jó, de a feleségemé nem volt szervízben, ugyanaz a telója mint az enyém, csak ő a rendes érkező frissítéssel frissítette a telóját, és az övé se lát egy amerikai műholdat sem! Anélkül pedig nehéz navigálni, mert orosz meg csak 1-2 van, legalábbis annyit lát!! Tehát azért gondolok globális hibára, mert rögtön 2 telón jelentkezik!
-
Roland0224
senior tag
nekem ez a 19 600 pont úgy jött ki hogy elég sok minden volt a telefonon vagy 8 játék (pl real racing 3,arcane legends, angry birds 2...) a belső tárhelyem eléggé megtelt kb. 1,5 giga szabad maradt a 14- ből (annyi van ha jól emlékszem) meg nagyon sok alkalmazás van rajta nekem is volt 20.000 pont de akkor nem volt rajta ennyi minden
-
darkmann
őstag
-
Roland0224
senior tag
Most kit kat-en vagyok jelenleg is ez az alap minden rom előtt biztonsági mentés mert úgy is visszatérek ide
A kérdésre válaszolva ezek a ki apró ujjitások pl.: 2 szer ranyomok gyorsan aalz allapptsavra es lezarja a kijelzőt,a kinézet,a feloldási kijelző és még egy kető ez csak így eszembe jutott -
Probert75
addikt
Call center az más. Egyik ismerősöm is beszélt éppen a TITÁSZ-szal és mondta a telefonos, hogy a rögzítik a beszélgetést, majd ismerős mondta, hogy ő is. Erre a hölgy felkapta a vizet, hogy hát azt nem lehet. Egyébként, ha nem mondod a másik félnek, akkor egy esetleges peres eljárás során nem használható fel.
Az LG G3-on ilyen funkció már gyárilag nincs. Régebbi Galaxy Ace 1-esemen megint nem lehetett root nélkül megfelőlt találni.
Na mindegy! 100 szónak is egy a vége, akkor erre több is van.
Köszönöm!U.I.: Az egyik a jelenlegi Alcatelére vonatkozik, hogy megy a gyári rajta. Amit a hívás közben ablak beállításai(3 kis pötty alatt) közt el lehet indítani, tehát nem kell külön app. Az idézeted másik fele, pedig a Neo-ra vonatkozott.
-
AngiBangi
újonc
Az én netem is lelassítós fajta
A töltést meg korábban írták, hogy felteszik töltőre, de x százaléknál megáll, stb. Reméljük nálam nem jelentkezik, mert eddig mindig befürödtem telefon téren... Amilyenek voltak, mindenek volt valami baja..
Tudom, hogy az xprotector is temerated glass, csak az ebay-es verzió 350 ft körül van, és nekem gyanúsan olcsóPersze először letesztelem, és majd később a drágább xprotector összehasonlításképpen.
A gyári fóliát énis mindenképp rajta fogom hagyni.Régen balga módon folyton leszedtem a fóliát és meg is lett az eredménye.
Bár nekem úgy tűnik, hogy ezen a Samun elég ragaszkodó a cucc, aminek felettébb örülök
-
Kicker
őstag
SZia
igen, de az a theme nevű valami a play aruházból reklámozott meg szívózott... nem értem miért nincs alapból ilyen opció, hogy színválasztás...
meg a lollipop nem tudom miért de nagyon bejött, nem tudom, hogy az s4 hardvere miatt, vagy a lollipop miatt.. az tény, hogy a kijelzője ennek a telefonnak is hibátlan, de az s4-e javult még ehhez képest is érezhetően jobb...
lehet hogy az agyalás helyett simán vennem kéne egy s4est... -
András1980
tag
-
kullais
csendes tag
Van egy Alcatel One Touch Pop s9 Phabletem, 4 magos, 1,2 Ghz-es procival, elég szépen dolgozik, gyors, nem akad átlag használat és átlag+ de nem full játékok mellett, tehát a posztodra válaszként: ezek mellett minek gyártani 8 magos, akár 2 Ghz-es procival és 3-4 GB RAM-al ellátott telefonokat? Viccet félretéve, mivel általában a prociknak a gyárilag beállított max órajelie nem a max elérhető órajel, ugyanúgy mint a számítógépeknél itt is van lehetőség "túlhajtásra" bizonyos értékig károsodás nélkül! Namost ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember? Ugyanez igaz a GPU-ra is, itt a gyárilag elérhető max. az 450 MHz, de valahol olvastam már olyan kernelt, ahol 550 MHz a GPU órajele. Namost ezen értékek feljebb tornázása ésszerű határokon belül felhasználói élmény javulást, GPU-nál mondjuk játékélmény-javulást eredményez(het). És ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember, ha megteheti?? Bocsi a kicsit cinikus hangvételű hozzászólásért, de minden személyeskedés nélkül, általában véve nem szeretem, ha kioktatnak értelmes, segítő szándékú hozzászólás helyett! Szerintem mindenkinek saját szuverén joga azt csinálni a telójával, amit akar, és csak tanácsot próbáltam kérni, és javaslatokat az adott kérdésemre.
-
KakasSoft
tag
Ámen.
A szépsége az egésznek, hogy a cm12.1-et felrakva (mode), az alapsáv megmarad, tehát én nem a hungary xeh verzióra raktam, hanem az XX Open Austriára. Ebből azt akarom kihozni, hogy sok kis dolog lehet buktatója ill. miért van a "nekem működik, neked miért nem?"
Lehetne erről sokat beszélni.
-
KakasSoft
tag
-
riszter
senior tag
Jól elbizonytalanítottál!
Tegnap voltam a MM-ban, vagy fél órát nyomogattam az s3 neot és az s5 minit... És fogalmam sincs mi legyen.
Az s5 mini pro és kontra: újabb, biztosan lesz rá lollipop, vízálló, lehet hogy gyenge akku, kicsi viszont szebb kijelző, drágább egy 10k-rel, sok a panasz rá.
Az s3 neo pro és kontra: régi forma, de nekem jobban bejön, marad max a kitkat, nagyobb kijelző bár kissé gyengébb is a képe, olcsóbb, kevesebb rá a panasz, biztos jó fényképező, karcosodó műanyag.
Szerintetek?
-
riszter
senior tag
Köszi a gyors választ! Ha megnézed az s5mini topikját, akkor látod hogy vannak bőven problémák azzal a telóval. Ettől félek egy picit, ezért keresgéltem tovább és találtam rá a neora.
Kritérium nálam a 2 sim, úgyhogy z1c nem játszik meg még rengeteg amúgy teljesen fasza telefon mivel nem adták ki dual simben...
Ez az én nagy gondom. Szóval ami nekem kell az a:
-dual sim
-jó fényképező
-jó erős akku
És amit nagyon szeretek az az amoled. Emagon most 70k a dualos, a sima meg 60k.
Még nem olvastam át a topikot, mindenkinek van rá már kitkatje? -
Blac1
aktív tag
Nem tudom már hogy melyik készülékek tesztjénél (de nem is egynél) olvastam hogy az automatika rövid időre (talán 20 perc) a maximális fölé rakja túl nagy napsütésbe a fényerőt. Ezért gondoltam hogy hátha valami hasonlót el lehetne érni a mi Neonkal is.
De félreértés ne essék. Ha most vennék telefont így hogy már ismerem, most is ezt venném.
-
Essien
aktív tag
Tegnap nem volt időm vele foglalkozni de a helyzet változatlan párom délben hívott hogy töltőre kell tenni a telefont .. 7-kor húzta le róla és max fél óra használat mindennel (hívás,böngészés ,net) remélem igazad lesz hogy nem nyúltunk mellé és egy újra telepítés megoldja a dolgot ,végső esetben szervíz de annyi rosszat hallottam már a szervízről hogy oda tényleg csak akkor vinném ha minden kötél szakad.
-
KakasSoft
tag
Én is azt és legutóbb az Open Austria XX-es változatát. Sőt a lollipop-ot is erre telepítettem. Gyárinál nekem is 1190-en akadt ki. Annak idején én dobtam fel a témát. Ha 1190-en kiakad mi a legzabálóbb process? Gyárinál nem néztem még. Vagy nincs kiemelkedő? Ugye nem mindegy, hogy üresen pörög vagy terhelve. Tehát az a kérdés 1190 azért mert valami pörgeti és kell a freki vagy nincs alkalmazás ami megterhelné csak nem kapcsol vissza. Ha tudod nézd meg, hogy mi a helyzet.
-
vejemojnen
csendes tag
Köszönöm szépen, megoldódott. Sajnos azért nem dobta fel azt a menüt, ahol kiválaszthatom a csengőhangot, mert feltelepítettem a File Commandert, emiatt automatikusan azt nyitotta meg. Amint azt leszedtem a telóról, visszakaptam a Samsungos ablakot, ahol már volt választási lehetőségem.
Viszont nem tudom, hogy más is járt-e úgy, hogy hiába 1280x720 a fotó mérete, mikor beállítom háttérképnek csak a kép egy kisebb darabját jeleníti meg. Mindegy, hogy beállítás előtt méretezem-e vagy sem. Ennek mi a megoldása? köszönöm, ha tudja valaki erre a választ. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest