- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
OK, szerintem ez sem lesz gond, nem szoktam nagyon telefonon böngészni, csak vészesetben. A Hearthstone meg elfut még a T által 32kbit-re becsökkentett nettel is, úgyhogy 3G elég lesz. Ami nekem kell, a nagyobb tárhely, a nagyobb RAM, az értesítési led, a S-AMOLED kijelző, ezt mindet tudja a Neo az általam szemügyre vett kínai csodákkal ellentétben (Redmi 2 pro, x5 pro, paris x, etc.), úgyhogy valószínűleg a neo mellett döntök, hónap vége felé meg is veszem.
P.S.: ugye legalább a 4.4.x KitKat-et tudja? Lehet KitKat-ig frissíteni? Mert a legtöbb webáruház / GSM bolt 4.0.4-et ír, az meg kicsit gáz lenne.
-
bepe79
addikt
Köszönöm a gyors választ! Ezek szerint gyárilag, a dobozból kivéve már van kijelzővédő fólia is rajta! Ez is hatalmas pirospont!
A Samsung i9301L Galaxy S III Neo verzió az LTE-s verzió? Tehát ez már a 4G-t is tudja? Mert itthon találtam ilyet pl. Ha így van, akkor egyre valószínűbb, hogy beszerzek egy neo-t, nagyon kezd megtetszeni!
-
bepe79
addikt
És még egy kérdés a tulajokhoz: gyárilag van a fizikai home button-on is fólia (ez is fontos nekem) ?
-
bepe79
addikt
Most, hogy elfogadható árszintre süllyedt az S3 Neo, én is nagyon elgondolkodtam rajta. Szerintetek van értelme / megéri Ace 4-et (újabb telefon) cserélni S3 Neo-ra? Eddig Redmi 2 Pro volt a kiszemelt áldozatom, de beleolvastam a tesztjébe, és nincs az érintőgomboknak háttérvilágítása pl.
Nálam ez szempont, kell, hogy legyen, és SAMOLED párti is vagyok, viszont nagyon fájó pontja a Neo-nak az LTE hiánya.
Viszont nem root-olom egyik készülékem sem, és a Hearthstone miatt kifutok az Ace 4-nek a 8GB háttértárjából, és az 1 GB RAM is kevés mostanában neki. Szerintetek érdeme Ace 4-ről erre váltani? Nagyon bejön, hogy a Neo-nak van értesítési led-je, hogy nagy fényerejű SAMOLED panelja van, hogy 1.5 giga RAM-ja és 16 giga tárhelye van, hogy nagyobb méretű és nagyobb felbontású a kijelzője. Meddig bírja ezzel az akksija kb? Szóval érdemes-e úgymond lefelé váltani rá, avagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest