- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Megnéztem XX
A 4.4.2 androidnál nincs ujjabb?
Mármint hivatalos gyári. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy melyik a legfrisebb gyári rom hozzá? -
Blac1
aktív tag
válasz
levatti #1947 üzenetére
Érdekes hogy mért adnák az MM-ben román vagy szlovák rommal. Még én sem frissítettem. Nem is tudom hogy jött-e ki rá. Hálistenek nekem sincs semi problémám vele. Csak kiváncsiságból vetettem fel a kérdést.
Recoverybe pontossan miből vagy hogyan tudom meg az ország kódot? -
Blac1
aktív tag
válasz
levatti #1932 üzenetére
Sziasztok!
Az ennyimnek ez a száma: l9301lXXUANF2 Nem szerepel a listán. Vajon azért mert még az eredeti van rajta? Nem lett még frissítve. Független Media Marktban vásárolt készülék.Más:
A Telefonom típusa: Galaxy SIII Neo GT-l9301l
A Samsung termékregisztrációs listában viszont csak ez található meg: Galaxy SIII Neo GT-l9301
Hogy tudom így regisztrálni a telefonomat?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Blac1
aktív tag
Ezért ìrtam hogy nem 100%-ig az. De azok a telefonok amik egyáltalán nem otg képesek azok y otg kábellal és töltővel sem látja az usb sticket. Egyébként ez nem trükközés. Nem ez az egyetlen telefon amelyik csak ìgy otg képes. Sajnos direkt ìgy van csinálva. Az sem véletlen hogy lehet gyári Samsung y otg kábelt is venni. Csak annak egy kicsit húzos az ára
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Körülbelül 8 hónapja van meg a Neom. A gps és a mobilnet is tökéletessen működik. Független és nem frissìtettem, és eredeti gyári rendszer van rajta. Telenoros előfizetésem van. Két kollégámnak is van ilyen telefonja és egyik sem panaszkodik ilyen hibára.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1719 üzenetére
Nekem sincs semmi gond a beszélgetés hangerejével.
-
Blac1
aktív tag
Ezt most néztem. https://my.samsung.hu/premium-assistance
Ezekszerint a mi telefonunkra is érvényes a prémium garancia? A listában legalábis szerepel. -
Blac1
aktív tag
Nem tudom már hogy melyik készülékek tesztjénél (de nem is egynél) olvastam hogy az automatika rövid időre (talán 20 perc) a maximális fölé rakja túl nagy napsütésbe a fényerőt. Ezért gondoltam hogy hátha valami hasonlót el lehetne érni a mi Neonkal is.
De félreértés ne essék. Ha most vennék telefont így hogy már ismerem, most is ezt venném.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja vagy használta a Lux alkalmazás fizetős verzióját?
Arra lennék kiváncsi hogy a fizetősbe működik-e a 100%-nál nagyobb fényerő. Mert az ingyenes szerint a fizetősbe elérhető.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Blac1
aktív tag
Maximálisan egyet értek az előttem szólókal. Az enyimen is eredeti gyári rendszer van. Körülbelűl fél éve van meg. Még soha nem fagyott le, a kamerával sem volt sose gondom. Az aksija szerintem is átlagos. Teszi a dolgát a telefon gond nélkül. Talán a fényerő lehetne egy kicsit jobb. Egyébként minden más tekintettben teljessen elégedett vagyok vele.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tudtok-e valamilyen programot amivel plusz fényerőt tudnák kisajtólni a Neobol?Előre is köszönöm.
-
Blac1
aktív tag
válasz
András1980 #1329 üzenetére
Csak egy. Galéria-Menü-Megjelenítendő tartalom. És ott bepipálni "Eszközön lévő tartalom"
-
Blac1
aktív tag
Szintén csak ajánlani tudom a Neot. Az enyim sem mókolt és mégis jelen van a proci beragadás 1190 MHz-n. Az aksi nállam erős használat (nem filmnézés) mellett egy napot bìr. Viszont a napfénybeni olvashatóság szerintem lehetne jobb.
Egyébként én maximálisan elégedet vagyok vele.
-
Blac1
aktív tag
És gondolom én, bár lehet hogy hülyeség. De már ha elinditom a CPU Z-t, már azzal is csinál valamit. És gondolom a futó Viber és Skype is pörgeti a CPU-t. Bár amikor kikapcsóltam őket akkor sem ment lejebb az első.
-
Blac1
aktív tag
Nekem az első 1190 -en áll. Energiatakarékos módban 998. A többi három pedig stopped.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy miként tudnám beállítani hogy a telefon névjegyzékéből tudjak viber hívást kezdeményezni? Mert csak jelzi hogy van viber elérhetősége a kiválasztott kapcsolatnak. De nincs hivási lehetőség.Köszönöm!
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Ez vajon kell nekem?:
Biztonsági irányelv frissítés -
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #410 üzenetére
Media Markt
-
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #403 üzenetére
Az enyém Build számának a vége: NG1
-
Blac1
aktív tag
válasz
petranatasa #371 üzenetére
Köszönöm
-
Blac1
aktív tag
válasz
szekfizsolt #370 üzenetére
Szia!
Az enyém független 4.4.2-es rendszer van rajta. Szerintem a mindenapokban tökéletessen megállja a helyét. A memòra is rendben van, belakva skype, viber folyamatossan fut így 500Mb körűl van a szabad memória. Körülbelül 3 hónapja van meg, még soha nem fagyott le. Nem dobálja a hálózatot, átlagos a wifi érzékenysége, nállam a GPS tökéletessen működik. Aksi idő körülbelűl másfél nap 3-4 óra kijelző idővel. Talán a külső hangszorója lehetne kicsit hangosabb. Szerintem ha a 4G nélkül együtt tudsz élni akkor jól jársz vele. -
Blac1
aktív tag
válasz
petranatasa #368 üzenetére
Remélem hogy rendbe jön. Viszont mivel van összehasonlìtási alapod. Szeretném megkérdezni hogy véleményed szerint melyik a jobb az S3 Neo vagy a Idol 2S?
-
Blac1
aktív tag
válasz
petranatasa #366 üzenetére
Szia!
Nekem soha nem volt gondom a kamerával. Bár mióta megvan mindig a telefon van beállìtva tárhelyként. De van benne microSD is. A rising star appot is használom. -
Blac1
aktív tag
válasz
sarkaattila #364 üzenetére
Köszönöm így már meg van.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #362 üzenetére
Érdekes én ezt nem találom sehol: Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A gyári video lejátszónak a audiokodekjét lehet valahogy frisìteni? -
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #302 üzenetére
A lednek nállam elég erős a fénye. A csengés nállam is ilyen. De már az S2-öm is ilyen volt és ott sem jöttem rá hogy miként lehetne át állítani. Enyimen viszont lehetne egy kicsit hangosabb a csengés hangereje. Az S2-é körülbelül 10%-al volt hangosabb.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam közhíré teszem:
Ma megérkezett az y otg kábelem. Tökéletesen működik vele, és csak 600Ft-t volt.
Igaz hogy nem működik csak külső áramforrással de nekem ez elég. Ahol én nagy ritkán használom ott mindig van valamilyen áram forrás. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Nálam körülbelül másfèl napot bír. Full fényerőn. Az adatkapcsolat folyamatosan be van kapcsolva. A wifi pedig kd 10 órát. -
Blac1
aktív tag
Szia!
Nekem három kollégámnak is van S3 telefonja. Nem látok különbséget a képek között. Mármint ha átrakom az én képemet az ö telefonjukra. Viszont a kijelző valóban egy kicsit más. Nem mondom hogy sokkal jobb az S3-as. Valamivel talán szebb. De nem tudom hogy miben más. -
Blac1
aktív tag
válasz
Andrewstarr #245 üzenetére
Szia! Csak y otg kábellal tudja. Mert külön áramot kell adni neki. Egyébként nem tudja.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Andrewstarr #242 üzenetére
Szia!
Én maximálisan meg vagyok elégedve vele. Nem bántam meg hogy megvettem. Azt kapom töle amire számítottam. -
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #221 üzenetére
Hang: Nekem sincs gondom a hátsó hangszóróval. Bár egy kicsit halkabb mint a régi S2 telefonomé. De így is bőven elég hangos szerintem.
Keret: Szerintem ez a telefon még elég friss ahhoz hogy bárkink erről tapasztalata legyen.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Saphirahick #199 üzenetére
Szia!
Ott van például a Alcatel One Touch Idol 2 S. Jó 10 ezerrel olcsóbb, de a fórumon elég sok rosszat írnak róla, viszont 4G-vel. Vagy a Sony Xperia M2. Az egy jó 10 ezerrel drágább, gyengébb kijelzővel de erősebb hardverral és 4G-vel. Szerintem ha a 4G és az OTG hiányával együtt tudsz élni akkor jó választás lenne az S3 Neo. -
Blac1
aktív tag
válasz
DjMcMaster #196 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy Gorilla Glass.
Az i9301 a dual sim verziós.
A i9301i az egy sim verziós. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit utána olvastam ennek az OTG ügynek. És a következőt tudtam meg. A gond az hogy a Neo nem ad áramot a pendrive használatához. A kábelt felismeri de mivel nincs áram nem tudja olvasni a pendrivet. A megoldás ez lenne. Csatlakoztatod a kábelt a telefonhoz. Csatlakoztatod a pendrivet is és egy külső energiaforrást. Így a telefonod máris látni fogja a pendrivet.
Eddig eljutottam. A kérdés csak az hogy mi lenne az a külső energiaforrás? Egy egyszerű mobiltöltő? Akkor viszont oda a mobilitás hisz csak olyan helyen tudnád használni ahol van lehetőség a töltőt hálózatra csatlakoztatni. Vagy létezik valami hordozható kis akkumulátor, amit az ember otthon feltölt és viszi magával? Mert sajnos akkumulátoros pedrive nem létezik.Nos gondoltam leírom ezeket hátha valakit érdekel a dolog, vagy többet tud illetve halott erről a lehetőségről.
-
Blac1
aktív tag
Természetesen mindenki maga dönti el hogy számára mi a fontos a telefonba. Nekem a sebesség és a több Ram fontosabb volt mint a OTG. És ha tudtam volna a nyomásérzékelő hiányáról a sima S3-al szemben, az sem befolyásolt volna a döntésemben. De szerintem a tesztek hardver sebesség táblázata egyértelműen gyorsabbnak mutatja a Neot. És nem csak pár százalékkal. Szerintem ezen a téren történt előre lépés. De ugyanakkor bizonyos vissza lépés is. Például gyengébb hangszóró, és természetesen a sokat emlegetett OTG.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Demonlaci2 #182 üzenetére
Nos az Elixir szerint nincs benne nyomásmérő.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Demonlaci2 #180 üzenetére
Ez jó kérdés. Ha megmondod hogy tudom a telefonon ellenőrizni akkor megmondom.
-
Blac1
aktív tag
Szia! Az S3-hoz nem tudom viszonyítani mert nem volt olyan telefonom. S2-öm volt ez előtt.
Szerintem gyors, és ezt a tesztben lévő videó nem igazán adja jól vissza. Játékokkal nem probáltam, de az de a böngészés gyorsabb mint az S2-nél. A kijelzője gyönyörű, mondjuk ezért választottam ezt és mondtam le a 4G-ről. A ram kezelésről. Nem tiltottam le semmit. Három vidget megy és folyamatosan fut a viber és a skype. 650Mb a szabad memóriám. Most még sokat nyomkodom és 3 óra felett van a kijelző idő.
Röviden ennyi. Ha valami még érdekel kérdezz nyugottan. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Eldőlt a dolog. Sajnos a Neo nem támogatja az OTG funkciót.
És ez biztos. Kipróbáltam másik Neot de bementem egy Samsung márka üzletbe is, és ott is megerősítették. Jó lenne ha a Mobilaréna kijavítaná a telefon tesztjét. Akinek fontos ez a funkció ne vegye meg ezt a telefont. -
Blac1
aktív tag
A pendrive-ot a Beállítások/Tárhelynél sem látja. Az a furcsa hogy magát a kábelt amikor csatlakoztatom akkor rögtön kiírja hogy USB csatlakozó csatlakoztatva. De a pendrive-ot nem látja. Próbáltam úgy csatlakoztatni hogy már rajta volt a pendrive, meg úgy is hogy nem volt rajta és csatlakoztatás után raktam rá a pendrive-ot. Az eredmény mindig ugyan az volt.
De holnap vissza megyek vele a Media Markt-ba.Ott megtudom hogy mi a helyzet. Még bele férek a három napos határidőbe. -
Blac1
aktív tag
Az enyim egy sim kártyás verzió. Megtudná valaki mondani hogy támogatja-e az OTG finkciót?
Mert holnap még vissza vihetem.Előre is köszönöm.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Vettem tegnap egy ilyet. De nem látja a pendrivet. Akinek van ilyen telefonja mondja már el legyen szíves e téren a tapasztalatát.
Előre is köszönöm. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes a Telenornál azt írják hogy Hipernet képes.
Most akkor van benne 4G vagy nincs?
Ráadásul feltöltő kártyával 8000Ft-vel több mint a Media Marktban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest