Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333
üzenetére
"...nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????"
Eddig nem számoltam meg, de akárhogy nézem, ez 11 darab 3 mondat végén, és én vagyok idegbeteg?
Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett.
Nem hiszem, hogy megcsináltad a downgrade-et, mert egy szóval sem említetted, és a hozzászólásaid alapján nem is biztos, hogy meg tudod csinálni. Ha meg mégis megcsináltad, akkor miért nincs már szervizben? Nem csak az én képességeimet haladja meg, hanem itt mindenkiét (téged is beleértve), mivel mi is felhasználók vagyunk, nem szerviz, nem látunk bele a telefonba, a tiedbe meg főleg nem. Amit segíthettünk, azt elmondtuk, de továbbra is csak pattogsz, kiabálsz, és idegbetegnek nevezel, miközben te szorulsz kezelésre. Nem kell az engedélyem, itt bárki kérdezhet, de azért egy normális hangnemet üssünk már meg, légy oly kedves! Köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobilokra és PC-re jön a Horizon Steel Frontiers MMORPG
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett.