- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
-
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás. -
lucifer15
tag
A DLNA hiányát hogy lehet pótolni? Ugyanis én ki szoktam a képeket ill. a videókat nyomatni a hálózaton keresztül a nagy Samsung tv-re.
A Gorilla Glass is nagyon fog hiányozni mivel a mostani /S Advence/ telefonba van és 2 év használat után egyetlen egy hajszálnyi karc sincs a képernyőn.Fólia soha nem volt rajta,igaz flip flop tokban volt végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest