Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Gear S3 - második kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
-
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás.
-
lucifer15
tag
A DLNA hiányát hogy lehet pótolni? Ugyanis én ki szoktam a képeket ill. a videókat nyomatni a hálózaton keresztül a nagy Samsung tv-re.
A Gorilla Glass is nagyon fog hiányozni mivel a mostani /S Advence/ telefonba van és 2 év használat után egyetlen egy hajszálnyi karc sincs a képernyőn.Fólia soha nem volt rajta,igaz flip flop tokban volt végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony Xperia 1V / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest