Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
Sebesség teszteket futtatván ne felejtsétek el, hogy még amikor az S3 készült attól visszhangzott a téma, hogy kiderült, hogy a Samsung chipsetjei (tehát az Exynos) a benchmark tesztek futtatása alatt az alapból maximumként meghatározott órajel fölé megy mind a processzor, mind a grafikus gyorsító.
-
ViSAS
senior tag
válasz
KakasSoft #1386 üzenetére
Csont ugyan az a sima S3 és az S3 LTE, csupán az LTE-ben 2GB RAM van 1 helyett és nincs benne FM rádió. Tehát hardver szempontjából számítási teljesítményben mindkettő ugyan annyit tud nyújtani. Ha mégis van eltérés (az se lehet valami brutális), az szoftveres optimalizáltság miatt lehet.
(#1385) Dzsana: Élménybeszámoló kéretik, hogy hogy alakultak a dolgok!
Nekem a Z1 compact nagyon izgatja a fantáziám 77 ezerért függetlenül újonnan.
-
ViSAS
senior tag
Gorilla Glass kimaradt, illetve szerintem a kijelző is máshogy van kalibrálva, illetve gyengébb a kamera modul. A kettőt összehasonlítva én ezt tapasztaltam, +fél giga RAM ide vagy oda.
(#1382) Dzsana: Meglestem én is az oldalt, Z1 compactot 77k-ért vesztegetik.
Nekem ez kicsit fura...biztos adnak rá 12 hónap gyári garit, illetve újabb 12 hónap boltit?
-
ViSAS
senior tag
Köszönöm mindenki hozzászólását, nagy segítség volt!
-
ViSAS
senior tag
Köszi a választ.
Lenne még pár kérdésem...
- Láttam téma volt itt a beragadó proci mag...ez a gyári rendszer esetében is létező jelenség, vagy csak a mókolt rendszereken jönnek elő, mint Cyanogen és társai?
- Átlag hány óra kijelzőidő jön össze mielőtt töltőre kerülne a jószág (tehát mire >20%-ra kerül az akku töltöttségi szintje)? Ugyan valószínüleg nálam is naponta fog majd enni kérni, de az nem is baj. Az lenne baj, ha ezt nem este tenné, hanem már délután.Személy szerint aktívan használnám: facebook, youtube dögivel, játékok nem igazán (legalábbis nem olyanok amelyek megizzasztanák a hardvert, szókereső és társai lennének jelen).
- A kamera éjszakai fényviszonyok között milyen eredményt ad?
- Napfényben elegendő a fényerő?Ugyan olvastam a Mobilarena saját tesztjét is, rendszeresen olvasom a cikkeket is, többekközt ezekre is választ találok benne...de mégiscsak az a biztosabb ha több felhasználói élményt elolvasok.
-
ViSAS
senior tag
Sziasztok!
A telefon vásárlásán gondolkozok. A vetélytársa egy LG G2 mini lenne, főként az üzemidő miatt.
Valaki letudná nekem írni (személyes tapasztalataira támaszkodva), hogy mik a telefon "tipikus hibái", mivel nem elégedett, illetve mi az amiben pont nagyon hozza az elvárt szintet?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged