- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #1863 üzenetére
Persze, hogy nem az S3 alkatrészeiből lett összerakva... más SoC, más RAM mennyiség, valszeg a kamera is más, talán a kijelző is, na meg ki tudja, még mik. Külsőre ugyanaz, de kb. ennyi. Minden típusnál előfordulnak hibás példányok, így ennél is. Én még nem tapasztaltam adatkapcsolat-hibát, GPS-t nem gyakran használom, de eddig az is rendben volt. Viszont a GPS-t sokkal könnyebb leárnyékolni, mint a mobilnet vagy wifi antennát, szal előfordulhat, hogy elveszíti a jelet, ha pl. zsebbe rakod, vagy a kocsiban ide-oda rakod.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #1705 üzenetére
Erre a GPS problémára nincs ötletetek? Attól tartok hiába viszem szervizbe, mert gyorsan műholdat talál, csak menet közben veszíti el. Gondolom nem fognak próbakört menni vele, hogy teszteljék. Szerintem hardware-s hiba, mert 4 különböző térképpel is előjött.
huberpe ilyen nekem is előfordul a Blue Mobilnál, azt hittem ez a szolgáltató hibája.
-
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #983 üzenetére
Nem kijelző hiba, mert akkor mi nem látnánk a fotón.
Egyébként nem kell külön program, kijelző (meg nagyon sok más) tesztre ott van a beépített "rejtett menü": tárcsázóba *#0*# .(#982) Szabyka_:
Ezt hogy vetted észre? Nem túl feltűnő... lehet sokan találnánk ilyesmi hibát, ha keresnénk, de ezt még nehezebb észrevenni, mint a kijelzőhibát. -
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #910 üzenetére
A 30 Mbites netemhez van egy kb. 7 éves routerem, ami már 10 Mbites sebességnél leáll (nem értem, miért), és csak az újraindítás segít rajta, tehát sebességkorlátozás nélkül sem a youtube, sem a torrentezés nem működik pár másodpercnél tovább.
Most rendelek egy TP-LINK TL-WR841N routert, remélem, azzal nem lesz ilyen problémám.
-
Jhonny Cage
tag
válasz
pinnacle #653 üzenetére
Próbáld meg a resetet, ha akkor sem jó akkor esetleg odinnal ujrahúzni egy másik rommal, ha az sem jön be akkor hw hiba és szervízbe kell vigyed!
Mi az az akksi kalibrálás? Esetleg arra gondolsz hogy feltöltöd 100 ra és lemeríted kb 10 re, ezt megcsinálva párszor elvileg jobban kezeli az akksit!
-
-
ezso
tag
válasz
pinnacle #505 üzenetére
Van összehasonlítás a Yuetube-on. [link]
A Neo-nál már leírták, gyorsabb proci, több memória (kivéve S3 LTE, mert az 2GB-os.)
A Neoban nincs légnyomás érzékelő, meg 1-2 dolog, ami a simában van.
+ Nem gorilla glas.A 4.4.2 szerintem inkább rossz, mert SD kártyára nem lehet a legtöbb programot telepíteni, mindent a belső memóriába kell rakni.
Az előző telefonomon (ACE 3) 4.2 volt, az még jól működött + az IPS panelnak nagyobb volt a fényereje.Neo törésteszt: [link]
Neo 4.4.4 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged