- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Kicsit lemaradtam. A qcamera probléma és a magok beragadása ugyanaz?
Honnét tudhatom, hogy a qcamera hiba érint? Az akku statisztikában megjelenik a qcamera, mint nagyobb fogyasztó?
(Redmi 1S-nél hasonló probléma állt fenn, csak ott sensors.qcom okozta a bajt. Megjegyezném, ugyanaz az SOC van a két telefonban...) -
dzsi23
addikt
Hát nem tudom, mennyire lőttetek mellé, elég sokan veszik ezt a telefont. Én is használom a Vibert, Facebook Messengert, küldtem bennük képet is, videót is (természetesen alkalmazáson belül készítettet és "külsőt" is), de soha sem volt még kamera problémám. A beragadó magokkal én is találkoztam már, de 100%, hogy nálam nem a viber okozza, mert amikor először előfordult, akkor még nem is volt rajta viber. 8 napja írtam itt a topicban, hogy a 2. mag az elsővel együtt mozog, és csak 300-ra áll vissza, nem alszik (3. és 4. alszik), azóta ugyanígy van, szal ez sem vészes, és sem a teljesítményre, sem a fogyasztásra nincs negatív hatással. Gyári rommal használom, ahogy megvettem, nem kellett mókolni, tökéletesen teszi a dolgát. A lényeg, hogy szerintem nem lőttetek mellé, csak kifoghattatok egy hibás példányt, mint itt még néhányan.
-
KakasSoft
tag
Több féle verzió van. Pda első két betűje XX ill. XC, (van más is pl. orosz XW, ha nem onnan származik nem az kell
) Ha XX-esre XC kerül kamera hibát okoz, ez fordítva is igaz. Valami szerver hibát ír ki. Lollipop-ot használok, már a pontos szövegre nem emlékszem. Melyiket töltötted? Független XEH? Mert abból az első XX a második frissebb XC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest