- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Kicsit lemaradtam. A qcamera probléma és a magok beragadása ugyanaz?
Honnét tudhatom, hogy a qcamera hiba érint? Az akku statisztikában megjelenik a qcamera, mint nagyobb fogyasztó?
(Redmi 1S-nél hasonló probléma állt fenn, csak ott sensors.qcom okozta a bajt. Megjegyezném, ugyanaz az SOC van a két telefonban...) -
dzsi23
addikt
Hát nem tudom, mennyire lőttetek mellé, elég sokan veszik ezt a telefont. Én is használom a Vibert, Facebook Messengert, küldtem bennük képet is, videót is (természetesen alkalmazáson belül készítettet és "külsőt" is), de soha sem volt még kamera problémám. A beragadó magokkal én is találkoztam már, de 100%, hogy nálam nem a viber okozza, mert amikor először előfordult, akkor még nem is volt rajta viber. 8 napja írtam itt a topicban, hogy a 2. mag az elsővel együtt mozog, és csak 300-ra áll vissza, nem alszik (3. és 4. alszik), azóta ugyanígy van, szal ez sem vészes, és sem a teljesítményre, sem a fogyasztásra nincs negatív hatással. Gyári rommal használom, ahogy megvettem, nem kellett mókolni, tökéletesen teszi a dolgát. A lényeg, hogy szerintem nem lőttetek mellé, csak kifoghattatok egy hibás példányt, mint itt még néhányan.
-
KakasSoft
tag
Több féle verzió van. Pda első két betűje XX ill. XC, (van más is pl. orosz XW, ha nem onnan származik nem az kell
) Ha XX-esre XC kerül kamera hibát okoz, ez fordítva is igaz. Valami szerver hibát ír ki. Lollipop-ot használok, már a pontos szövegre nem emlékszem. Melyiket töltötted? Független XEH? Mert abból az első XX a második frissebb XC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Apple MacBook
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest