- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Mindenképp, elméletileg holnap már a kezemben lesz. Telefonon azt ígérték, de nyilván holnap meglátom, mi lesz leírva, az lesz a mérvadó. Az interenetes vásárlás varázsa, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, indoklás nélkül, ha valami nem úgy van. Az első dolgom lesz, hogy beregisztrálom a Samsung oldalán, s rögtön kiderül minden, hogy engedi-e.
-
Dzsana
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy ennek a kijelzője még kevésbé karcolódik, mint a gorilla glass, meg azt mindenütt pozitívumként említették, hogy több a RAM benne, továbbá a videókártya is, és a proci is gyorsabb benne.
Igen, telefonon is megerősítették, hogy két év gari van rá, csütörtökön hozzák, majd akkor kiderül. Utánvétes, nincs gond. -
Blac1
aktív tag
Szintén csak ajánlani tudom a Neot. Az enyim sem mókolt és mégis jelen van a proci beragadás 1190 MHz-n. Az aksi nállam erős használat (nem filmnézés) mellett egy napot bìr. Viszont a napfénybeni olvashatóság szerintem lehetne jobb.
Egyébként én maximálisan elégedet vagyok vele.
-
Borg76
tag
1. Fogalmam nincs, első telefonom amit nem mókoltam, így teljesen jó ahogy van
2. 3-4 óra között szokott összejönni, de nagyon nem nézem. Ha merült, töltöm
, ahogy én megfigyeltem, inkább a hívás meríti veszettül, ha csak netezel, netes játékot játszol (CSR, Candy, stb) az nem zabálja
annyira a telepet!3. Beltérben bőven jó, kategóriának megfelelő képeket lehet vele lőni, ebben nem jobb mint a Mini, de nem is
rosszabb.4. A fene tudja, nekem kevés de eleve nem szeretem a fekete témát, sokat ront az olvashatóságon napfényben.
-
Borg76
tag
G2 mini-t felejtsd el, teljesítményben nem ellenfél a Neo-nak. Az állandó launcher, alkalmazás betöltés igencsak rontja a felhasználói élményt a Mini esetén. Karcsú benne az 1GB memória!
Tipikus hibát én még nem találtam, ami gyenge pont az akksi. Ha nyúzod rendesen nap végére simán megadja magát, sőt nekem nem is bír ki egy napot ha sokat beszélek rajta, és a hátsó hangszóró egy kicsit halkabb a Minitől. A többi része teljesen korrekt, jó a kamera, elég a memória, stabil a wifi, kiemelkedő hibája nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged