- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
libamajas #2154 üzenetére
Mindkettőben 2100 mAh-s akksi van (valszeg ugyanaz), szal nem, nem jobb. Nem kell minden kamu adatot elhinni, ki tudja, ki írta azt oda... 330 vs. 830 óra? Nemár!
Nem tudom, hogy az S400 vagy az Exynos 4212 jobb energiatakarékosság szempontjából, de én az S400-ra tippelek, mert újabb. Kitkat már S3-ra is van, így a rendszeren (elvileg) nem múlhat jelentősen, de leginkább a felhasználói programok és a használat befolyásolják az üzemidőt. A lényeg, hogy nem jobb az S3 akksija. -
KakasSoft
tag
válasz
libamajas #2145 üzenetére
Nálam nincs ott mert 5.1.1-et használok. Félreértettél a Viber okozta a problémát, tehát nem play-ről gondoltam leszedni, hanem a telefonról.
Hallgassuk meg a gyári rommal rendelkezők mit mondanak. Factory reset visszaállítja a telefont gyári állapotba, fontos dolgok lementése után, mert ugye minden elveszik, kiderül mi a bibi. Lehet olyan alkalmazást telepítettél, ami nem tetszik neki stb. De tényleg hallgassuk meg a többieket.
-
KakasSoft
tag
válasz
libamajas #2138 üzenetére
Nálam a Viber csinált hasonlót annak idején. De ez elismert probléma korábban itt boncolgattuk. Gyári visszaállítást még megpróbálhatod vagy odin-nal egy új rom-ot. Ha indulás után egyből beadja, akkor lehet más lesz, mert ez csak később jelentkezett egy kis idő múlva. Mikor leszedtem a Viber-t a hiba megszünt. Olyan alkalmazások okozzák a problémát, amik a kamerát használják. A hiba mm-qcamera-daemon, keress rá, több telefon is érintett. Jó munkát.
-
KakasSoft
tag
válasz
libamajas #2135 üzenetére
Mi a hiba pontos szövege? Ha nem frissítetted odin-nal az ellenkező verzióra (lásd korábban XC vs. XX) akkor lehet hardver probléma is. Ha nem tudod melyik verziód van (Pda), akkor felrakod mondjuk az XX-est, ha hiba van még kipróbálod az XC-t. Ha jól emlékszem valami szerver hibát ír ki ilyenkor (lollipop-ot használok, már régen volt gyárim
).
-
dzsi23
addikt
válasz
libamajas #2118 üzenetére
"Androidos S3 Neo-t." Más S3 Neo-t nem is kaphattál volna.
Mivel a gyári alkalmazásokkal is teljes értékűen használható (telefonálás, böngészés, fotózás, zenehallgatás, videózás, stb.), így nincs szükség semmilyen alkalmazásra a működéshez. Olyan alkalmazásokat pakolj fel, amikre neked szükséged van, de azt már te tudod, mi kell neked.
Nekem van egy jegyzetelő (a gyári nem jön be), fordító, igo, facebook messenger, shazam, viber... kb. ennyi, ami hasznos lehet, a többi appom mind csak szórakozásra való (játékok, eredmények, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged