- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
darkmann #2003 üzenetére
Az utolsó verziót felrakva találkoztam a qcamera hibával. Viber és skype volt fent. Skype csak telepítve volt elindítva nem, mikor másodszor jött a hiba leszedtem a skype-ot. Azóta rendben. A kettővel korábbi verzió volt sokáig fent skype használata mellett is ment bár az is frissült. Összegezve rendben van.
-
Roland0224
senior tag
válasz
darkmann #1979 üzenetére
Mihez képest ? A gyárihoz ? Jónak jó de nekem annyira nem jön be másnak tetszik ha gondolod nézz videókat youtube-n hogy néz ki. Stabilnak stabil szerintem játékok ugyan úgy futnak rajta nekem a real racing3-nál semmi különbség nem volt.Ami nagy előnye,hogy jobban testre szabhatóbb mint a gyári rom.
-
darkmann
őstag
válasz
darkmann #1650 üzenetére
[http://www.androidpit.com/how-to-calibrate-the-battery-on-your-android-device]
Remélem ez beválik... -
KakasSoft
tag
válasz
darkmann #1638 üzenetére
Miről akarsz frissíteni? Gyáriról odin-nal twrp felrak, twrp-ben wipe. Korábban letöltött cm12.1 (külső kártyáról) flash. Nulláról szoktam kezdeni a telepítést. Megformázok mindent, ha lehet f2fs-re (data és cache). I/O row-on van alapból. A noop beállítást is szoktam használni. Jelenleg cm12.1 alatt nem piszkáltam, tehát row.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest