- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
Akit érdekel megérkezett az android 6.0 itt a link
-
Roland0224
senior tag
válasz
szupermacs #2392 üzenetére
Azt mondták jó a kábel de kell a telefon is mert lehet azzal van a baj de mas toltovel tolti szoval csak azzal van/volt a baj
-
Roland0224
senior tag
válasz
szupermacs #2390 üzenetére
nem volt vele semmi baj csak a töltő (kábel) elromlott nem töltötte így bevittem de nem cserélték ki mert nem volt nálam a telefon
-
Roland0224
senior tag
válasz
szupermacs #2388 üzenetére
itt chaten beszéltem velük segítőkészek voltak megmondták hozzám melyik szerviz van a legközelebb
-
-
Roland0224
senior tag
válasz
szupermacs #2314 üzenetére
Nekem a screen mirroring kell es az gyarivan nincs :/
-
Roland0224
senior tag
-
Roland0224
senior tag
-
Roland0224
senior tag
válasz
KakasSoft #2280 üzenetére
Na meg van az elso 2hiba
1) a kamera nem mukodik miota az elolapi kamera felbontasat atallitottam snapchattel mukodik a kamera csak a gyari kamera alkalmazas nem
2) reggel ebreszto utan nem tudtam feloldani a kijelzot csak reboot utan lehet hogy csak egyszeri hiba
Ezeket leszamitva nagyon jo -
Roland0224
senior tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik a leggyorsabb,legstabilabb rom most ? Meg még annyi hogy ez a kernel csere, hogy működik , és megéri-e? ☺ -
Roland0224
senior tag
Melyik rom a jobb Cm 12.1 vagy a resurrection remix vagy a régebbi lollipopok közül valami jó ?
-
Roland0224
senior tag
válasz
AngiBangi #2075 üzenetére
Köszi a választ
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia
-
Roland0224
senior tag
Ezt próbállta már valaki? Ha igen legyszi irjatok velemenyt
: http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/samsung/samsung-i9300s3/tempered-glass-033mm-3/
-
Roland0224
senior tag
valaki próbálta már ezt ?
-
Roland0224
senior tag
Használ valaki most blisspop-ot ( android 5.1.1)? Lenne egy kérdesem majd
-
Roland0224
senior tag
válasz
darkmann #1979 üzenetére
Mihez képest ? A gyárihoz ? Jónak jó de nekem annyira nem jön be másnak tetszik ha gondolod nézz videókat youtube-n hogy néz ki. Stabilnak stabil szerintem játékok ugyan úgy futnak rajta nekem a real racing3-nál semmi különbség nem volt.Ami nagy előnye,hogy jobban testre szabhatóbb mint a gyári rom.
-
Roland0224
senior tag
Remix tegnap frissült
-
Roland0224
senior tag
A Miui romot próbákta már valaki?
-
Roland0224
senior tag
Na elhoztam a szervízből a telot majd holnap megnezem megerte-e beandi a toltőt isbkicserélték ( pontosabban az usb kábelt) + újbaksit raktak a telob bar az elozovel sem volt baj
-
Roland0224
senior tag
Elég érdekes dolog történt eltűnt a telefonról a root meg a cwm.
-
Roland0224
senior tag
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
hát ez sok mindentől függ mire és mennyit használod mi fut a háttérben meg a fényerőtől gps megy-e vagy sem ki lehet belőle hozni amúgy sőt többet is akár csak okosan kell csinálni
én úgy szoktam auto fényerő és ha megy a net akkor a ds battery lekapcsolja ha zárva a kijelző és óránként( ez tetszőleges) bekapcsolja 1-2 percre megjönnek az üzenetek értesítések aztán kikapcsolja és ha feloldom a kijelzőt akkor bekapcsolja magától a netet és szinkronizál is egyet plusz ha sötét hátteret használ az azért segít meg esténként nem ég ki a szemed
nekem ki szokott bírni 1 napot ha nem játszom és facebookozom folyton ha nem akkor felrakom tölteni mert vettem powerbankot egyik leghasznosabb dolog telefonhoz szerintem megéri már 4-5000 FT ért lehet venni olyat amivel 1-,15 ször feltöltöd 0% ról nekem 4400 mah-s van (két telj. feltöltés és meg marad benne egy kicsi)szerintem azért ajánlatos egy manapság de ha ebayen rendelsz már van ott 12.000 mah-s is elég jó áron -
Roland0224
senior tag
Nem ertem ezt a mobilnet gondot tegnap lollipopon mukodott hiba nelkul ma gyari kirlt kat'on mar nem de viszont masik kartyaval működött (szinten t-mobileos kartya de ez csak mobilnetre jo) először arra gondoltam hogy a melegedéstől elromlott a kártya de akkor lollipopon sem működne mind a 2 kártya eleg fiatal az egyik akkor lett csináltatva amikor a telefon lett véve a másik meg 1 hónapos ( a csak mobilnetes)
-
Roland0224
senior tag
BlissPop vagy Remix ? Melyik a gyorsabb,stabilabb egyszóval jobb ?
-
Roland0224
senior tag
válasz
Blueman3333 #1926 üzenetére
En nem használom túl sokat de ha használom mobilnettel használom és a google maps-ot azzal nekem tökéletes a heti 1-2 alkalomnal
-
Roland0224
senior tag
Na egy fél órás chatelés után megtudtam a Samsungos meglepően kedves hölgyikétől ,hogy a töltőt megállapítás után cserélik és be kell vinni a szervízbe a telefont és kivizsgálják a futárral küldöm kapok csere készüléket egy Galaxy Ace-t
.De ha beviszem a szervízbe estleg ha jófejek és adnak cserekészüléket ki alkudhatok valami jobbat. Prémium kategóriás készülékeknél pedig ingyenes a futár szolgálat (igen ez is prémium kategórás én is meglepődtem)
-
Roland0224
senior tag
A töltő másnak is szarakodik vagy csak nekem ? Egyre lassabban tölt azaz csak az USb kábellel vana baj mert a töltőfej az működik. Hétvégén lehet megpróbálom kicseréltetni háth kicserélik garanciába
-
Roland0224
senior tag
válasz
karedavid03 #1905 üzenetére
Igen az is, bem marad semmi olyan mintha most vetted volna
-
Roland0224
senior tag
válasz
karedavid03 #1902 üzenetére
igen odinnal és akkor lesz gyári telód,ha van biztonsági mentés a romról akkor gyári rom után odinnal a cwm-et/twrp-t és visszaállítás de gondolom ezt már nem kell magyarázni
Itt egy kép odinban hova kell rakni (régebbi odint használok mert az újjabbak nem nagyon működnek de minden ugyan az amúgy ) : -
Roland0224
senior tag
nekem ez a 19 600 pont úgy jött ki hogy elég sok minden volt a telefonon vagy 8 játék (pl real racing 3,arcane legends, angry birds 2...) a belső tárhelyem eléggé megtelt kb. 1,5 giga szabad maradt a 14- ből (annyi van ha jól emlékszem) meg nagyon sok alkalmazás van rajta nekem is volt 20.000 pont de akkor nem volt rajta ennyi minden
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1885 üzenetére
* ezek a kis apró ujjitások
-
Roland0224
senior tag
Most kit kat-en vagyok jelenleg is ez az alap minden rom előtt biztonsági mentés mert úgy is visszatérek ide
A kérdésre válaszolva ezek a ki apró ujjitások pl.: 2 szer ranyomok gyorsan aalz allapptsavra es lezarja a kijelzőt,a kinézet,a feloldási kijelző és még egy kető ez csak így eszembe jutott -
Roland0224
senior tag
nem tud valaki valami jó romot a telóra ? Mert eddig kb. az összes lollipoppot kipróbáltam de 2 hétnel nem bírtam tovább egyikkel sem vhogy mindig visszatérek a gyárihoz de ez sem az igazi hiányzik a lollipop de ha váltok mindig megbánom
Nem tud esetleg valaki valamit gyári frissítés lesz-e vagy sem ? -
Roland0224
senior tag
Nekem is jelentkezett már ez a netes probléma. Az adatokat küldi viszont nem fogadja ( legalábbis én így értelmezem a nyilakat gondolom a felfele nyil amikor kuldi a lefele amikor fogadja az adatokat). De csak a gyári kit kat-nel jelentkezett eddig más romoknál nem.Viszont ha kikapcsolom a mobil netet aztan vissza utána jó. Engem is zavar ha van valakinek ötlete,hogy hogyan lehetne megoldani az legyszi írja le mert időnként így elég zavaró. A GPS-t nem nagyon használom amikor használom akkor jó.
U.i.: T-mobile-os vagyok bár nem tudom hogy ez számít-e . -
Roland0224
senior tag
Tudtok valami olyan alkalmazást ami ha lezárom a kijelzőt kikapcsolja a netet mint a sony-nal meg a htc-nel a du battery kivetelevel az tud ilyet de nem mindig mukodik .
-
Roland0224
senior tag
válasz
Blueman3333 #1830 üzenetére
Persze odinnal vissza lehet rakni sammobile-on keress ra en mindig magyart szoktam visszarakni youtubon rakeresel van segítség hogy hogyan kell
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1805 üzenetére
-
Roland0224
senior tag
Ez most mi ?!? Tegnap jott ertesítés hogy van frissítés rányomtam és ez jött ki :
-
Roland0224
senior tag
válasz
Zsoltinho24 #1758 üzenetére
Gyari vagy cm vagy milyen ???
-
Roland0224
senior tag
válasz
Samsung SPS #1699 üzenetére
Köszi akkor visszaviszem a media marktba vigyem mert ott vettem vagy a samsungboltba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest