- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Közben hát ,hogy is mondjam. Fogtam és a MM vásárolt S3 NEO vissza vittem.
Az aksi "gyors" merülését még csak megszoktam volna. A melegedéssel nem tudtam mit kezdeni. Ha telepítettem vagy interneteltem csak melegedett. A lényeg a lényeg ,hogy egy Samsung galaxy J5 telefonra cseréltem le. Ügyebár a 3 napig csere vagy levásárlási garanciával élhetek. Igaz ,hogy egy 10000 ft al több lett. Nagyobb kijelző ,új rom, jobb kamera.
A lényeg ,hogy ez már remélem nem fog melegedni. Az aksi nem fogja megváltani a világot (2600 mAh).
Búcsúzom. -
snecizero
senior tag
Igen. Tehát 57% ról 44% ra esett az aksi. 50 perc képernyő használattal. A teljes üzem idő , vagyis a bekapcsolt állapot. 1 óra 7 perc volt. Mondjuk még nem töltöttem az aksit. Most vagyok 16% on. 14 óra 39 perc a teljes üzem. A képernyő 1 óra 58 perces használatot mutat.
-
snecizero
senior tag
Ma vettem egy samsung galaxy s3 neo a MM be 60000 ft ért. Hát nem vagyok tőle elájulva. A melegedés az iszonyat zavaró. Az aksitól azért többet vártam. 1 óra 7perc üzem, kijelző 50 perc. 57% ról most van 44% on. Ha többet töltöm akkor elképzelhető valamiféle javulás ? A gyorsasága rendben van. Szépek a szinek. Van rádió !!!
-
snecizero
senior tag
Köszi a gyors választ.
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Tervezem a vásárlását ennek a kis készüléknek.A hátlapi hangszóró mennyire gyenge ?
Hívásnál a rezgést be lehet állítani amikor a másik fél felveszi és rezeg ?
Scrin mirroring van a telefonba ?
A wi-fi je milyen erős ?Válaszokat köszönöm előre is.
-
snecizero
senior tag
19395 pontot adott az antutu a sima s3 ra. Ennél nagyobb eredményt nem igen tudok mostanában elérni.
-
snecizero
senior tag
Mégsem a Neot vettem. Inkább a sima s3 mellett döntöttem. Remélem nem bánom meg. Antutu 23650 pontot ad neki. Az S3 neo nál mennyi pontot ad az antutu ?
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Ma 9 órakkor átveszem az S3 NEO telefonomat. Ha valaki tud valami ellen érvet szóljon most, vagy hallgasson mindörökké.
Most tényleg komolyan. Nagyon melegszik a telefon ? A hangszóró hozza pl s2 szintjét ?
Komolyan érdekelne a véleményetek. Most jelenleg egy ACE 4 telóm van. Gyönyörű szép meg minden. A nagyobb kijelző miatt váltok meg az állapot jelző miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged