- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
Na van egy jó hírem (legalábbis magamnak), illetve más is tanuljon belőle!
Hol volt gps-em, hol nem, de inkább nem.
Én hülye, rájöttem mi a baj. kb 2 hónapja vettem rá alumínium hátlapot!
Szép, homok fújt, gravírozott, stb... sőőőt, 2 különbözőt is vettem. :-)
Na azt használom azóta. Most jöttem rá, lehet az a baj!
Hátlap le, 3mp-en belül rengeteg műhold!! Hátlap vissza, 1, max 2 műhold! Hátlapok kuka!!!
Ne vegyetek szép, de árnyékoló, alu, vagy alu keretes hátlapokat, mert valszeg a hátulján kapott helyet a gps antenna, és sajna felülről, az üveglapon át, nem kap jelet, csak hátulról, alulról! :-)
He, jól megszívattam magam... még jó hogy nem adtam szervizbe.... :-) -
Blueman3333
csendes tag
Na, megint elszállt a gps... :-(
Egy műholdat se lát, (néha 1-2 oroszt...) így navigálni se tudok.
Hiába volt új szoftver, hiába a gyári visszaállítás, szar.
Ráadásul két korábbi rom-ot is vissza tettem, de semmi...
Megy a szervizbe... :-( -
Blueman3333
csendes tag
Nos, még1x feltettem az utolsó frissítést, majd nyomtam egy Gyári visszaállítást (amit az előző frissítésnél nem), és megoldódott a gps probléma! Sok-sok műholdat lát, és kb 2 mp alatt! Nem tudtam, hogy frissítés után, gyári visszaállítás is kell?!? :-)
Köszönöm az építő kritikát... :-) -
Blueman3333
csendes tag
A te hangnemed, max az istálóban normális! :-)
Ja, értem!
Az összes mondatom, összes írásjelét összeadod, és közlöd az eredményt? :-)
És ez mire jó? Ha valaki sokat kérdez, és lesz 10 kérdése, vagy még több, akkor lesz 10 kérdőjele, vagy még több!
És akkor te lehülyézed, mert sok a kérdőjele? És ez mire jó?
És kit érdekel a te elmebeteg nézeted? :-)
Hány éves vagy? 12? :-)
Na figyu: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Még 1x közlöm, nem vagyok kíváncsi se a válaszaidra, se a közlendőidre!
Érthető, vagy írjam le, 100db felkiáltó jellel, mert csak úgy érted?????????? :-) -
Blueman3333
csendes tag
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
-
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224 #1936 üzenetére
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
-
Blueman3333
csendes tag
-
Blueman3333
csendes tag
Na, de ha a feleségem telóján ugyanaz a frissítés, mint amit nekem raktak rá a szervizben, akkor sok mindenkinek ugyanez kell hogy legyen, hiszen nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????
-
Blueman3333
csendes tag
Igen a kamera se ugyanaz, mint előtte volt! Persze, értem a wifi hálózat segítségét a navigálásban, de úgy is kipróbáltam, és amerikai műholdakat, az ellenőrző programok szerint nem lát, néha, 1-2 oroszt! Na jó, de a feleségemé nem volt szervízben, ugyanaz a telója mint az enyém, csak ő a rendes érkező frissítéssel frissítette a telóját, és az övé se lát egy amerikai műholdat sem! Anélkül pedig nehéz navigálni, mert orosz meg csak 1-2 van, legalábbis annyit lát!! Tehát azért gondolok globális hibára, mert rögtön 2 telón jelentkezik!
-
Blueman3333
csendes tag
Gyerekek! Valami baj van a telón a gps-sel! s3 neot tavasszal vettem, nincs belepiszkálva, eredeti minden benne, és mivel a feleségemnek is akkor vettük, nagyon furcsa, hogy neki se jó a gps!! Ma navigálni akartam, és semmi! Elcsúszott a térkép, és még mindig a másik várost mutatta, közben már 20km-t mentünk, néha magától megfordult a térkép, és azt mutatta, a szántóföldön állok! Bármilyen gps ellenőrző programot letöltök, és a HELY beállításoknál csak a gps-t jelölöm be (nem érdekel a wifi segítség, mert a pusztába úgysincs wifi) szóval az ellenőrző programok nem találják az amerikai műholdakat!!!! Néha 1-2 orosz bejön, és kész! Tehát ezért nem tud navigálni! Az egészben az a baj, hogy a feleségemé is ugyanez, ugyanakkor vettük, és neki se megy! persze wifi segítséggel elboldogul a városba, de műholdak akkor sincsenek, és ha elhagyjuk a várost, vége! Gyári a ROM, és 2015 junius 2-én frissítette magát! Előtte semmi gond nem volt a gps-sel! Na, ki mit tapasztal??? Miközben a Samsung tab3-asunk, ugyanezekkel az ellenőrző programokkal kapásból 8 amerikai műholdat talált! Lehet baj van az utolsó s3 frissítéssel????
-
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224 #1829 üzenetére
Odin3-mal visszatudom rakni rá az előzőt??
Valamint ehhez rootolnom kell, vagy megy anélkül is:
és hol a fenébe lehet az előző rom ami 2014 októberi volt... ha jól emlékszem. Ez független s3 neo magyarországi samsung garos.
A sammobil-on nem találok sehol tavaly októberit!
Valaki help!!! -
Blueman3333
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Februárban vett s3 neonak május-ban elkezdett felválni az üveglap az egyik szélén. nem mertem ragasztgatni, úgyis garos, vissza a boltba, azok meg a szervizbe! június végén jött vissza, (1 hónap után) de sajna nem cserélték az egész telót, hanem új üveget kapott. Eddig oké, de a 2014-es októberi szoftvert is frissítették 2015.juni 2-re! Eddig is oké lenne, bár a fene se kérte őket, de sajna a kamera sokkal szarabb lett! Vannak előző fotóim, és a mostaniak szürkébbek, életlenebbek! Mikor befókuszálja a képet, tök éles, szép, fotózok is, de a kapott kép, már nem is hasonlít rá! Mi lehet a baj?? A frissítés, vagy valamit elb@sztak, kicseréltek????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest