Hirdetés

Samsung Galaxy S3 Neo - a Mátrixban ragadt

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Vagy a Samsungnál szeretnek nosztalgiázni, vagy a múltban merengő felhasználók vásárlási kedvét szeretnék meglovagolni, mindenesetre megannyi Galaxy mobiltelefon bejelentése és piacra dobása után mi a legkevésbé egy S3 rebootra számítottunk. Jobban végiggondolva a dolgot persze eszünkbe juthat, hogy mégiscsak az Galaxy S3 volt a koreaiak valaha készült legnépszerűbb okostelefonja, aminek a sikerét sem a Galaxy S4, sem pedig a Galaxy S5 nem tudta túlszárnyalni. Amikor pedig a samsungos brainstormingon a következő középkategóriás készülék megalkotásán és marketingstratégiáján gondolkodnak, valakinek az agyából kipattanhatott az isteni szikra: mi lenne, ha hátraszaladnánk a raktárba és leporolnánk a nagy presztízsű 2012-es csúcskészülék tervrajzait, és egy az egyben átemelnénk az új telefonhoz? És ekkor megszületett a Galaxy S3 Neo...

Az előd formatervét örökölte a Samsung Galaxy S3 Neo
[+]

No persze a fenti történet a saját fantáziánk szüleménye, mindenesetre be kell vallanunk, hogy amikor a készülék az XXL GSM-től megérkezett szerkesztőségünkbe, és az apró, fekete papírdoboz tetejét leemeltük, minket is a nosztalgia érzése kerített hatalmába. A szemünk elé táruló készülék ugyanis valóban a legendás telefon kiköpött mása, az előddel pedig volt időnk bőven megismerkedni. A küllem mellett a készülék fogása és borítása is a 2012-es esztendőt és olimpiai sikereinket juttatta az eszünkbe (a Samsung a londoni játékok egyik főszponzora volt), persze a polikarbonát készülékház már akkor megosztotta a közönséget.

Apró dobozban érkezett a Samsung Galaxy S3 Neo
[+]

Azonban egy pillanatra tegyük félre a múltból visszatért és kissé ráncfelvarrt készüléket, és pillantsunk bele a papírdobozba, ugyanis a súly alapján éreztük, hogy a tálca alól lesz mit elővarázsolni. A papírszerkezetet szétnyitva rá is bukkantunk némi papíralapú olvasnivalóra, egy agybadugós kivitelezésű mikrofonos fülesre három további gumiharanggal, egy 2100 milliamperórás akkumulátorra (tehát a hátlap eltávolítható), egy 1 amperes töltőfejre, valamint egy hagyományos USB - microUSB kábelre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés