- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
vejemojnen
csendes tag
Kísérletező kedvű S3 Neo tulajoknak ajánlom a következő oldalt, ahonnan 4.4.4. és 5.0.2 Lollipop romokat telepíthetnek, amennyiben némi angol nyelvtudással is rendelkeznek. Részletesen le vannak írva az egyes romok tulajdonságai, telepítéseik lépésről-lépésre, hogy stabil vagy bétás verzió-e, stb... Én az AICP modos 5.0.2. lollipop romot használom már egy hete és semmilyen hibát nem produkált. Sok sikert !
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/
-
vejemojnen
csendes tag
Tud valaki abban segíteni, hogy honnan lehetne hozzájutni működő, de nem a Play Áruházból letölthető samsung font készletekhez? köszi a tippeket.
-
vejemojnen
csendes tag
válasz
migabi24 #1231 üzenetére
köszi, akkor a böngészőből fogom indítani. felesleges, hogy mindig jelezzen, ha üzenetem jön. bőven elég, ha mikor majd én belépek, akkor szembesülök a történésekkel. nincs annyi időm munkaidőben nap mint nap, hogy mindig a messengert baszogassam, ha jelez...... köszönöm az infót.
-
vejemojnen
csendes tag
Srácok ! Ha jól láttam a futó alkalmazások közt folyamatosan szerepel a Facebook meg a Messenger. Ez nyílván felesleges, ha már nem használom őket csak az akksit szívják. Ezeket én csak kényszerített leállítással tudom kiiktatni. Van ennél egyszerűbb megoldás vagy mindenki így kínlódik vele? Miért nem tudnak úgy kilépni, mint az IGO, aminek nem marad nyoma a futó alkalmazások között, ha kilépek belőle?
Valakinek van ennél hatékonyabb megoldása ? Köszi. -
vejemojnen
csendes tag
Köszönöm szépen, megoldódott. Sajnos azért nem dobta fel azt a menüt, ahol kiválaszthatom a csengőhangot, mert feltelepítettem a File Commandert, emiatt automatikusan azt nyitotta meg. Amint azt leszedtem a telóról, visszakaptam a Samsungos ablakot, ahol már volt választási lehetőségem.
Viszont nem tudom, hogy más is járt-e úgy, hogy hiába 1280x720 a fotó mérete, mikor beállítom háttérképnek csak a kép egy kisebb darabját jeleníti meg. Mindegy, hogy beállítás előtt méretezem-e vagy sem. Ennek mi a megoldása? köszönöm, ha tudja valaki erre a választ. Üdv. -
vejemojnen
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Friss Neo tulajként a következő problémával szembesültem. Csengőhangot sehogyan sem tudok váltani. Van az Over the horizon, azt annyi. Bármit jelölök ki, nem hajlandó beállítani. Próbáltam külső SD kártyáról és átmásolva a belsőre is, de semmi eredmény. Milyen úton-módon orvosolható ez a gond ? Szíves segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest