- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vejemojnen
csendes tag
Kísérletező kedvű S3 Neo tulajoknak ajánlom a következő oldalt, ahonnan 4.4.4. és 5.0.2 Lollipop romokat telepíthetnek, amennyiben némi angol nyelvtudással is rendelkeznek. Részletesen le vannak írva az egyes romok tulajdonságai, telepítéseik lépésről-lépésre, hogy stabil vagy bétás verzió-e, stb... Én az AICP modos 5.0.2. lollipop romot használom már egy hete és semmilyen hibát nem produkált. Sok sikert !
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/
-
vejemojnen
csendes tag
Tud valaki abban segíteni, hogy honnan lehetne hozzájutni működő, de nem a Play Áruházból letölthető samsung font készletekhez? köszi a tippeket.
-
vejemojnen
csendes tag
válasz
migabi24 #1231 üzenetére
köszi, akkor a böngészőből fogom indítani. felesleges, hogy mindig jelezzen, ha üzenetem jön. bőven elég, ha mikor majd én belépek, akkor szembesülök a történésekkel. nincs annyi időm munkaidőben nap mint nap, hogy mindig a messengert baszogassam, ha jelez...... köszönöm az infót.
-
vejemojnen
csendes tag
Srácok ! Ha jól láttam a futó alkalmazások közt folyamatosan szerepel a Facebook meg a Messenger. Ez nyílván felesleges, ha már nem használom őket csak az akksit szívják. Ezeket én csak kényszerített leállítással tudom kiiktatni. Van ennél egyszerűbb megoldás vagy mindenki így kínlódik vele? Miért nem tudnak úgy kilépni, mint az IGO, aminek nem marad nyoma a futó alkalmazások között, ha kilépek belőle?
Valakinek van ennél hatékonyabb megoldása ? Köszi. -
vejemojnen
csendes tag
Köszönöm szépen, megoldódott. Sajnos azért nem dobta fel azt a menüt, ahol kiválaszthatom a csengőhangot, mert feltelepítettem a File Commandert, emiatt automatikusan azt nyitotta meg. Amint azt leszedtem a telóról, visszakaptam a Samsungos ablakot, ahol már volt választási lehetőségem.
Viszont nem tudom, hogy más is járt-e úgy, hogy hiába 1280x720 a fotó mérete, mikor beállítom háttérképnek csak a kép egy kisebb darabját jeleníti meg. Mindegy, hogy beállítás előtt méretezem-e vagy sem. Ennek mi a megoldása? köszönöm, ha tudja valaki erre a választ. Üdv. -
vejemojnen
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Friss Neo tulajként a következő problémával szembesültem. Csengőhangot sehogyan sem tudok váltani. Van az Over the horizon, azt annyi. Bármit jelölök ki, nem hajlandó beállítani. Próbáltam külső SD kártyáról és átmásolva a belsőre is, de semmi eredmény. Milyen úton-módon orvosolható ez a gond ? Szíves segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged