Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsi23

addikt

válasz Blueman3333 #1941 üzenetére

"...nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????"

Eddig nem számoltam meg, de akárhogy nézem, ez 11 darab 3 mondat végén, és én vagyok idegbeteg? :) Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett. :) Nem hiszem, hogy megcsináltad a downgrade-et, mert egy szóval sem említetted, és a hozzászólásaid alapján nem is biztos, hogy meg tudod csinálni. Ha meg mégis megcsináltad, akkor miért nincs már szervizben? Nem csak az én képességeimet haladja meg, hanem itt mindenkiét (téged is beleértve), mivel mi is felhasználók vagyunk, nem szerviz, nem látunk bele a telefonba, a tiedbe meg főleg nem. Amit segíthettünk, azt elmondtuk, de továbbra is csak pattogsz, kiabálsz, és idegbetegnek nevezel, miközben te szorulsz kezelésre. Nem kell az engedélyem, itt bárki kérdezhet, de azért egy normális hangnemet üssünk már meg, légy oly kedves! Köszönöm! :U

Új hozzászólás Aktív témák