Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Vickee
csendes tag
válasz
Roland0224 #1695 üzenetére
Most már egészen biztos hogy akksi cserés! Több szerviznek is elküldtem a rossz képeket, és megírtam a hibát, és egyértelműen az akksi a bűnös!! Na igen már igen csak csere érett: 1,5 éve gyűröm, és nem keveset használom a telót, szóval épp ideje...
-
D.Vickee
csendes tag
Sziasztok! Samsung Galaxy S3 am van. Mostanában csíkoz a kamera ha merülőben van a telefon. Először nem tudtam mi az oka a csíkozódásnak, ezért próbáltam másik kamera progival, illetve kikapcsolt wifivel. De egyik se változtatott, ugyanúgy csíkozott ha 25% alá ment a töltöttség. Ezért most már biztos vagyok benne, hogy a töltöttséghez van köze a hibának. Volt már valaki így? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- BestBuy topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest