- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Vickee
csendes tag
válasz
Roland0224 #1695 üzenetére
Most már egészen biztos hogy akksi cserés! Több szerviznek is elküldtem a rossz képeket, és megírtam a hibát, és egyértelműen az akksi a bűnös!! Na igen már igen csak csere érett: 1,5 éve gyűröm, és nem keveset használom a telót, szóval épp ideje...
-
D.Vickee
csendes tag
Sziasztok! Samsung Galaxy S3 am van. Mostanában csíkoz a kamera ha merülőben van a telefon. Először nem tudtam mi az oka a csíkozódásnak, ezért próbáltam másik kamera progival, illetve kikapcsolt wifivel. De egyik se változtatott, ugyanúgy csíkozott ha 25% alá ment a töltöttség. Ezért most már biztos vagyok benne, hogy a töltöttséghez van köze a hibának. Volt már valaki így? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged