- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Valaki tudna küldeni linket a gyári romhoz?
-
peti_s
addikt
válasz szupermacs #2532 üzenetére
Ez válasz Neked is (#2533) flash.
4.4.2, a Build szám KOT49H.I9301IXCUAOF1.
Egész gyors nálam, csak kellemetlen hogy a Play áruház már szinte használhatatlan rajta. -
flash-
veterán
Mi erre a legstabilabb gyors rom?
4.4.2 van rajta de akadozgat -
peti_s
addikt
válasz szupermacs #2530 üzenetére
Nekem a mai napig hibátlan.
-
peti_s
addikt
válasz szupermacs #2528 üzenetére
Dehogynem. :D
-
peti_s
addikt
válasz szupermacs #2526 üzenetére
Nem.
-
peti_s
addikt
válasz szupermacs #2524 üzenetére
Nem tudom miért van nálad, nálam is mindkettő alkalmazás fent van, és kifejezetten hasít velük, 0 lag, 0 akadás, gyors.
Egyedül a böngészés lett valamivel lassabb mint anno, én kisebb szünetekkel, de a mai napig használom. -
zŰrkutató
csendes újonc
Az S3 Neo-mat most cseréltem le egy samu A70-re. Egyik oka volt a cserének, hogy a 4.4.2 már kevés néhány applikációnak. Egyébként nagyon jó kis telefon, a videó felvételek különösen szépek. Mivel vigyázok a cuccaimra, tok+bőr övtáskában hordtam, teljesen olyan mint új korában. Az dühítő, hogy az új vagy legalább egy előző android verziót nem kapják meg a készülékek frissítésként, mint pl. a windows esetében. Ha így lenne, nem avulna el a telefon. Az 5 éves Neo-ban nemrég cseréltettem le az akksit Samsung szervizben. Drágább volt mint az után gyártott, de megbízhatóan teszi a dolgát. Az A70 nagy kijelzője elcsábított, de a Neo-ról jó emlékeim vannak, jó kis telefon. Megvan, nem dobom ki, jó lesz tartaléknak.
-
peti_s
addikt
Halihó Emberek, na ki használja még?
Egy kérdésem lenne, hivatalosan a KitKat volt az utolsó szoftverfrissítés rá?
üdv. peti_s -
Dermesztő
aktív tag
válasz szupermacs #2518 üzenetére
Engem már nem érint, nincs már meg. Igaz vettem rá gyári akkut. Hosszabb üzemidő volt vele mint a régivel.
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Dermesztő
aktív tag
Akinek akku gondja van ,csak gyárit vegyen. [link]Az utángyártott hamar elfárad.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
na hátha..
egyébként xposed framework-ből erre a telefonre melyiket kell feltenni? valami jó üzemidőt szeretnék kihozni!!
xda-n ezt ajánlják, viszont ennél nem írják hogy 4.4.2-re jó lenne:
link[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz szupermacs #2513 üzenetére
okés, asszonnyal még megbeszélem nem tudom mit szólna az angol nyelvű menühöz( érti dehát na, nők..)
ilyesmi lehet amúgy:
[link]igazából azért akarok romolni mert elsárgult a kijelző, és álliitolag romfrissités megoldja..nemtom tobb helyen olvastam bár kételkedek..iylen hibát rom hiba hogy okoz... na mind1...
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz szupermacs #2511 üzenetére
akkor marad a cm, az gondolom okés
-
flash-
veterán
Üdv
Kérdezném hogy van e erre a telefonra vmi ajánlott rom ami kevésbé merül mint a gyári? -
flash-
veterán
Udv
Nincs veletlen valakinek egy jó állapotú felesleges s3 neo akkumulátor?
Páromé haldoklik es jo lenne ha tudnánk telefonalni😊[ Szerkesztve ]
-
Jimmy8
senior tag
válasz simi811118 #2470 üzenetére
Biztos, hogy a C végződésű akku nem NFC-s? Sajnos sehol nincs tuti infó róla, sőt több helyen mindkettőt egymás helyettesítőjeként, ill. NFC-sként árulják.
Elvileg ha 4 érintkező van az akkun, és eredeti Samsung, S3 Neohoz való akku, akkor NFC-snek kellene lennie.
Ezt csak az olvasott infok alapján gondolom, de jó lenne egy tuti megerősítés, mert az edigiben a C-s végződésű kapható, de nem merem megvenni, ha az nem NFC- s -
szupermacs
veterán
válasz Kergeboci #2499 üzenetére
Lassan már az is fölöslegesen. Sajnálom, hogy ennyire nem foglalkoznak vele. Mondjuk fél éve lecseréltem egy iSE-re, mert unom már, hogy nem jön semmi frissítés, pedig nagyon gyors és tökéletesen működik. Na meg persze nagy volt, de imádom és szomorú, hogy nem foglalkoznak vele.
-
tag
válasz szupermacs #2498 üzenetére
erre a telefonra másmilyen fejlesztés már nem is fog készülni (szerintem), csak security patch
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
szupermacs
veterán
Újabb szoftverfrissítés volt. Gondolom ez is csak biztonsági, mert semmit nem vetten észre, hogy változott volna.
-
balzs12
tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem!
valami akumlátor töltöttséget néző program nincs mert nem tudom megbecsülni a telefon aksijának az élettartamát! (most kaptam a telefont átmeneti időre)
2. kérdés milyen room-al a legjobb ,leggyorsabb,leghosszabb üzemidejű a telefon? -
Dermesztő
aktív tag
válasz szupermacs #2495 üzenetére
Fentebb írtam hogy nem aktív a wifi,a telefonban nem zöldül be az ikon. Ez annyit jelent hogy semmi se jön be rajta. Egyelőre nem találtam rá megoldást még.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz szupermacs #2493 üzenetére
Szia! Volt igen. Nincs ötletem mi lehet vele. Bluetooth megy, mobilnet megy. Csak a wifi nem.
-
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Van itt még valaki? Hozzám került egy s3 neo.Vettem rá új akkut,szépen müködik kivéve a wifit. Bekapcsolásnál nem zöldül ki csak halvány zöld. Járt már így valaki? Youtubon láttam videót,hogy egy s3-on a wifi ic romlott el. Csere után jó lett. [link]Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
rejtő
tag
Sziasztok.
Hátha még érdekel valakit az OTG engedélyezés. Nem új dolog, de nincs említve a topikban ez az egyszerű lehetőség. Root szükséges.
töltsd le ezt.: [link] 35 kb.
telepítsd.
1. dugd be az OTG kábelt, ne csatlakoztass a másik felére semmit egyelőre (nekem úgyis működik ha csatlakozva van az engedélyezés előtt)
2. engedélyezd az OTG appot alul
3. pár másodperc múlva csatlakoztasd az USB-t, ennyiHa van ilyen fájlod /sys/kernel/debug/regulator/8226_smbbp_otg/enable akkor biztos, hogy működik a dolog.
Root explorer vagy Total commander is jó ennek ellenőrzésére.
Fontos!! USB lecsatlakozás illetve kihúzás előtt, kapcsold ki az OTG enabler appban az OTG-t, különben nem fogja felismerni a töltőt, illetve egyéb problémák adódhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Hali, Kellene egy kis segítség. Van egy rootolt Neo, és két hiba is van. Ha a rootra kattintok, kidob egy ilyen hibát, mint az első képen, másik hiba, ha be akarok zárni egy alkalmazást:
Ez a második képhez: "Megint ha a középsőt nyomom hogy bezárjam az alkalmazásokat akkor ezt irja megint ki"
Első kép, ha a rootra kattintok.
[ Szerkesztve ]
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Balagee85
csendes tag
Javították a hibát!
Hell, It's about time! PSN ID: Balagee_HUN
-
Olyasmi
aktív tag
válasz szupermacs #2486 üzenetére
Köszi!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Az alkalmazások bezárásakor ez az üzenet jelenik meg a kijelzőn és a háttérkép visszaáll gyári beállításra
"a(z) com.android.systemui folyamat leállt"
Mi lehet a probléma és hogy lehet orvosolni? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz szupermacs #2478 üzenetére
bármit is csináljon az app
egyszer nem volt használva, de tiltani nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Android topicban már írtam is aznap, amikor ide is. Nekem is a gugli app volt a hibás. De ahogy elnéztem a kommenteket az app alatt, nem vagyunk egyedül. Remélem hamar jön egy hibajavítás, hogy frissíthessem (bármit is csinál a frissítés).
Egyébként majdnem földhöz vágtam a telefont.
-
simi811118
aktív tag
válasz simi811118 #2476 üzenetére
Juhéé, nálam is bejött!!!
-
simi811118
aktív tag
válasz szupermacs #2472 üzenetére
Tegnap óta nekem is ez a hiba. Ezt a gugli dolgot én is kipróbálom, remélem nekem is segít
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz szupermacs #2472 üzenetére
Már írni akartam ide. Szintén ez ahiba, tegnap óta. Csak app frissítés volt. Nálam is a home gomb hosszan megnyomása után jön elő. HR még nem volt.
Gyári visszaállítás nem segített? -
szupermacs
veterán
Mostanában kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy com.android.systemui leállt. Ez mitől lehet? Gyári beállítást és wipe megvolt már. Másnak is van ilyen? Csak akkor jön elő, ha a home gombot hosszan nyomom (task manager).
-
Nerazim
őstag
válasz simi811118 #2470 üzenetére
Köszi a segítséget, rá nem jöttem volna Végül ezt választottam remélem bevállik. Na majd rendelek akkor asszonynak pótakksit az ebayról, ha tényleg ilyen jó áron van.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Találtam két fajta akksit ami jó lehet bele, de nem tudom mi a különbség a kettő között. Mindegy melyik? EB-L1G6LLU vagy EB-L1G6LLUC?
Ui: Valaki használ ilyen utángyártottat? Jó ez?
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
válasz simi811118 #2467 üzenetére
Köszi szépen.
Sajna nem nekem lenne, hanem feleségemnek. Én még meg is barátkoznék vele, hogy kilóg a hátulja. Marad a gyári valahonnan, még kutakodok akkor.[ Szerkesztve ]
-
simi811118
aktív tag
válasz Nerazim #2466 üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt///[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Akksit honnan szoktatok venni? Van valami megbízható forrás?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Sanyi.mTs
addikt
fülhallgatót bedugva és a notification bart lehúzva, megjelenik egy új sor, amiben a fülhallgató profilhoz vannak feltüntetve app gyorsindítók. hogy tudom ezeket megváltoztatni?
-
szupermacs
veterán
válasz simi811118 #2463 üzenetére
Azért reméltem, hogy az AMOLED miatt kicsit jobban fogja bírni az aksi.
-
simi811118
aktív tag
válasz szupermacs #2462 üzenetére
Ha nincs adatforgalmam és csak telózok + ürítem a memóriát, akkor 1 nap. Wifi + kis zene : éjszakára már töltés kell. Mobilnet + zene már 2-3 óra után töltést kíván.
-
szupermacs
veterán
Másnak is 3-4 óra alatt lemerül a telefonja? Alig használtam ma. 7-kor levettem a töltőről és 11-kor már kikapcsolt teljesen. Kb. 1,5-2 órás SOT volt.
-
-
gyuri2008
veterán
válasz szupermacs #2457 üzenetére
Sajnos azt én is észre vettem,hogy elég gyorsan merül,pedig 2 hetes a telefon.
Újonnan vettem a Samsung storéban.
Igaz,hogy egész nap kapcsolódva van az órával gear fit2.
KB 1 napot bír ki egy töltéssel. -
szupermacs
veterán
válasz simi811118 #2458 üzenetére
Szívesen.
-
simi811118
aktív tag
válasz szupermacs #2457 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
-
szupermacs
veterán
válasz simi811118 #2456 üzenetére
Nem ragadt be valami alkalmazás? Nekem akkor szokott felforrni és pillanatok alatt lemerülni. Érdemes olyankor minden alkalmazást bezárni, vagy újraindítani.
Én általában napközben is töltöm a telefont, annyira nem bírja az aksi. Pedig nem régi, most alig több, mint fél éves a készülék. -
simi811118
aktív tag
Sziasztok!
S3 Neo-m akksija elkezdte felmondani a szolgálatot, Random melegszik használat nélkül is, töltéskijező néha több %-ot ugrik le-fel, töltése hol gyors hol lassú...(már kb 2 éves, teljesen gyári, és még a gyári akksi van benne)
Vennék hozzá új akkumulátort, és az lenne a kérdésem, hogy milyen forrásból és melyik típust érdemes venni? Privátban is jöhet forrás, ahonnan érdemes vásárolni.Mindenkinek előre is köszönöm a segítséget.
-
petzalan
újonc
válasz gyuri2008 #2453 üzenetére
Köszönöm azóta már frissítettem 5.1.1-re ez alatt a rövid idő alatt egyelőre pozitívak a tapasztalataim, az akkuval sokkal jobhttps://mobilarena.hu/dl/upc/2016-10/13/628765_luptz0bokwvmn2xt_14689020_1401830916511010_1263487680_o.jpgban bánik, sebességgel eddig sem volt gond, de talán abban is javult.
https://mobilarena.hu/dl/upc/2016-10/13/628765_luptz0bokwvmn2xt_14689020_1401830916511010_1263487680_o.jpg[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
válasz petzalan #2452 üzenetére
Köszönet Jhonny Cage ph,tagnak
Én tőle kaptam a segítséget.
GALAXY S3 Neo+ - GT-I9301I
Töltsd le ezt: CF-Root i9301i
Csomagold ki a zip-et.
Telefon Download módba, pc-re rádug, Odin indít (a zip tartalmazza), PDA-ba betallóz az .md5 fájl, Start
Újraindulás után SuperSU indít, ha esetleg felugrik egy ablak "Samsung KNOX észlelve", nyomj egy Mégse-t! Ha jól emléxem még lefrissíti magát.
Mostantól minden root jogot kérő program indításakor felugrik egy ablak, ahol
megadod a programnak a SuperUser jogot.1. Töltse recovery.tar.md5
2. Töltse le ODIN és Samsung USB meghajtók
3. Betöltő egységnek letöltés üzemmód (Vol le + home + teljesítmény)
4. Press hangerőt (továbbra is), és csatlakoztassa telefonját PC
5. Győződjön meg arról, Odin felismeri a telefont (nem kell levelet somethiing, mint a "0: [COM11]" az első dobozt, és ez lesz sárga)
6. Press PDA és keresse meg recovery.tar.md5
7. Győződjön meg arról, Re-partíció nincs bejelölve
8. Nyomja meg a "Start", és néhány percet
9. Készülék újraindul, és akkor CWM helyreállítási készüléken (rendszerindítási a vol up + home + teljesítményRootolod, felrakod a cwmr-t és aztán mehet fel a rom! Leírás a linkekben!
Akkor rootoltan kaptad! Ha zavar akkor szedd le sammobileról egy eredeti romot és odinnal telepítsd fel! Akkor visszaáll teljesen gyári állapotra!
Persze csak saját felelősségre csináld
[ Szerkesztve ]
-
petzalan
újonc
Sziasztok!
Két éve nyúzom a telót, sok gondom nincs is vele. csak az akkuidő nem az igazi. Lejárt a garim így elgondolkoztam a rootoláson és újabb nem gyári rendszer futtatásán. Ki mit ajánlana?
Előre is köszi -
Nerazim
őstag
&
Köszönöm a segítséget sajnos ennyire nem értek hozzá, egy factory resetet csináltam azt tudtam hogy kell, most asszony teszteli aztán meglátjuk.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
gyuri2008
veterán
válasz Nerazim #2448 üzenetére
Szia
Szerintem csinálj egy full wipe,majd odinnal rakd fel az utolsó gyári romot(I9301IXXSAPG5_I9301IOXXANH1_XEH)Modell GT-I9301I
Modell név GALAXY S Ⅲ Neo
Ország Magyarország
Változat Android 4.4.2
Lista módosítása 6004186
Építés éve K, július 19, 2016 03:51:40 +0000
Biztonsági javítás szint 2016/06/01
Termékkód XEH
PDA I9301IXXSAPG5
CSC I9301IOXXANH1 -
szupermacs
veterán
válasz Nerazim #2448 üzenetére
Romot sajnos nem szoktam pakolászni rá, nem tudom, hogy mi baja lehet a gyárinak. Visszaállítás sem segít rajta?
Más: Azt hiszem, hogy kezdett beégni a kijelzőm. Ahol a billentyűzet szokott lenni a képernyőn, ott világosabb mindig a kép. Nem szívesen vinném el Samsung szervizbe, mert múltkor a lötyögő bekapcsológombra is azt mondta a fazon, hogy gyárilag olyan, mert az egyik szerelőnek is ilyen telefonja van és neki is lötyög. Van rá biztosítás, de csak akkor adnám szervizbe, ha nem kúrnak át megint és helyben elvégzik a szerelést (kijelzőcserét, ha kell). Nem szívesen válnék meg tőle napokig. Valakinek van ötlete, hogy mitévő legyek és hova vigyem?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható romot? Feleségem telefonja eléggé haldoklik mostanság. Volt egy frissítés pár hónapja azóta mintha teljesen kicserélték volna (rossz értelemben). Köszi előre is.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Unokahúgom leejtette a telefont, és bár nem tudom, hogy hogy sikerült, de egy nagyon apró repedést látok csak az LCD-n. Az érintőpanel rész abszolút sértetlen (tényleg rejtély). A kijelző azóta fel sem villan. Abszolút fekete. Létezik, hogy emiatt nem jelenít meg semmit? Ha kicserélem a kijelzőt, akkor vajon működni fog?
Szerintetek a sima S3 kijelzője jó ehhez? Még annak is horror az ára ebayről, de még talán 15-öt szánnánk rá. Köszi a válaszokat! -
gyuri2008
veterán
Igen.
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! A Samsung s3, és az s3 neo akku kompatibilisek egymással?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
gyuri2008
veterán
válasz szupermacs #2441 üzenetére
Megvettem az s3 neot.
Rögtön frissített is.
Ezt az új romot lehet rootólni?
Ha igen hogyan? -
gyuri2008
veterán
Azért ez még mindég egy megbízható régi típus.
Lehet,hogy veszek is egyet.
Eladom a j5 2016 model telefonom. -
zsoika
addikt
Sziasztok!
A neo MHL képes? Vettem hozzá 11pin MHL kábelt de hiába csatlakoztatom nem tükrözi a képet HDMI-n TV-re.
Segítsetek! Köszönöm -
Roland0224
senior tag
Akit érdekel megérkezett az android 6.0 itt a link
-
JJ hunter
aktív tag
válasz szupermacs #2431 üzenetére
Az alapsav PG1re, es a Build PG5re valtozott. Igy ertettem
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
én tegnap előtt kaptam egy 107 megás frissítést. Eddig a másfél év alatt semmi értesítés nem jött szoftverfrissítés kapcsán. (Gyári alap rom van rajta, nem mókoltam rá semmit.) Utána megnéztem a fórumot kíváncsiságképpen, és akkor láttam belinkelve ezt a hvg-s cikket, meg a scanner appot. Én is leellenőriztem a telómat, és 4 pontot dobott ki, mint veszélyforrás. Most feltettem ezt a frissítést. Leellenőriztem újra a telót ezzel a scannerrel, és ugyanazt a 4 hibát dobta ki, ugyanazokkal a számokkal. Most vagy a scannerrel van a gond, vagy a frissítéssel...bár ha emiatt dobták volna ki a frissítést, akkor meg miért nem javította? Tehát a scanner nem jó?
Az alapsáv verzió és a Build száma megváltozott PG1 illetve PG5-re. Aki frissített, annak is ezekre változtak meg?Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
András1980
tag
válasz szupermacs #2428 üzenetére
Ezen 4.4.4 a legutolsó gyári hivatalos android verzió. Nekem az is fut rajta.
-
szupermacs
veterán
válasz András1980 #2427 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van belőle olyan változat. Azon is 4.4.2 van?
-
András1980
tag
válasz szupermacs #2426 üzenetére
Nekem duos van. Még nem jött semmi sem.
-
szupermacs
veterán
válasz András1980 #2424 üzenetére
Nem ezt orvosolta a hétvégi frissítés?
-
KakasSoft
tag
válasz szupermacs #2423 üzenetére
Akkor (is) csinál ilyet, ha nem megfelelő rom kerül fel rá. XC vs XX verzió. Hazánkban kapható mindkettő. Az kérdéses, hogy hogyan kerülhetett a másik rá. De mivel már nincs meg, így mindegy.
-
András1980
tag
Elvileg az s3 neo is érintett ebben, nálam jelzett
http://hvg.hu/tudomany/20160809_android_quadrooter_ellenorzes_alkalmazas#rssAkkor kapunk mi is vmi frissítést majd erre? Kétlem, hogy vki még foglalkozik ezzel...
-
gyuri2008
veterán
válasz szupermacs #2421 üzenetére
Gyári rom.
Első bakapocsolásnál frissített az ota,utána lett ilyen .
72 órásba vissza is vittem,visszaadták a pénzt. -
gyuri2008
veterán
A képernyőfeloldása megoldható dupla koppintással?
-
gyuri2008
veterán
És gyakorlatilag?
Neked rootólva van? -
gyuri2008
veterán
Rootolni lehet knox ugrás nélkkül?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz szupermacs #2412 üzenetére
én is felraktam asszony mobiljára.
Maradt 4.4.2, de az "Android bizt. javítási szintje" 2016-06-01 lett
-
gyuri2008
veterán
Mi a legfrissebb rom a telefonra?
A tescóba találtam 44990ft feketét.
Megveszem,az asszonynak. -
Sanyi.mTs
addikt
Jött egy 22MB-os frissítés, telepítette már vki?
-
Vyndree
őstag
válasz szupermacs #2408 üzenetére
-
Vyndree
őstag
Hali,
S3 minim van (gt-i8190), nem találtam ilyen csoportot ezért ide írok. 4.1.2 android van rajta és szeretnék 5 vagy 6-ost rátenni. Kérdésem az lenne, hogy honnan, melyiket érdemes ami stabil, és Odinnal, vagy kártyáról? 0 tapasztalatom ezzel a készülékkel. -
bazsu97
újonc
Sziasztok! Tudna valaki nekem ebben segíteni?
A telefonom kijelzője nem működik, de a telefonom egyébként bekapcsol meg kapom az értesítőket! Hogyan telepítsem újra?
El szeretném adni a telefont,de amikor leejettem azóta nem lett kijelző cserélve és mindenem rajta van ami a telón van,messenger fb,és nem szeretném így eladni,hogy a vevő mindenemet lássa ha kicserélni a kijelzőt.Van valami megoldás,hogy töröljem róla az adatokat? vagy ujratelepítsem úgy hogy a kijelző nem működik? a gép nem akarja felismerni.. Samsung s3 telefonról van szó -
Hanz
tag
Tönkre ment a régi akksim és vettem újat, viszont nagyjából 6 óra hosszát kell töltenem. Ez rengeteg idő. Két hét után sem változott a helyet így visszavittem, becserélték. Ugyanaz történik. Szereztem másik töltőt, semmi változás. Mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest