Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Hát, amikor mondtam hogy holnap megveszem az komoly volt. Mert minden alapján optimális telefon nekem, de a mostani Alcatellel is a melegedés volt a probléma, és ezzel is. Tudom, ott a gari, de nem azért szeretnék telefont venni hogy éljek is vele. Mindenképpen Samsungot szeretnék, ez az Alcateles kitérő nem volt jó ötlet, de hiába fele annyiba került akkor mint egy hasonló tudású Samsung. Az S5-n gondolkodom még, de az 2x annyiba kerül.. Rövidtávon nem fontos mennyit költök telefonra, inkább hosszabb távon számít. Tehát ha most veszek egy S3 NEO-t, de az meg idő előtt behal, 1 év garit ad rá a német MM, mondjuk 1 év egy hónap után akkor szívás van. Hallottam a kiterjesztett Samsung garanciáról, ha itt kint veszem meg akkor is érvényes rá? No mindegy a lényegre visszatérve, 10 hónapja vettem az Alcatelt, és hiába tűnt akkor jó vételnek, mivel 10 hónap után új telefont kell vennem, ezért ráfizetés. És ezt nem szeretném az S3 NEO-val is. Ha van valami meglátásod, meglátásotok, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest